Kingston University Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit Bedrijfswetenschappen en Sociale Wetenschappen combineert Kingston Business School en de School of Law, Social and Behavioral Sciences. Samen cultiveren ze kritisch denken en een probleemoplossende benadering van leren, met een internationale kijk.

Terwijl je hier studeert, kun je de grootste vragen van de samenleving vanuit verschillende onderwerpsperspectieven verkennen. U krijgt inzicht van professionals uit de industrie, de publieke sector en de gemeenschapsdiensten, evenals onderzoeksactieve academici met specialistische expertisegebieden. Cruciaal is dat dit je in staat stelt om deel te nemen aan het grotere geheel en af te studeren met de overdraagbare vaardigheden die nodig zijn om te bloeien in uitdagende carrières.

Kingston Business School heeft de prestigieuze internationale accreditatie van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) gekregen als erkenning voor de uitmuntendheid van ons bedrijfsonderwijs. Deze accreditatie is behaald door slechts 5% van 's werelds business schools. Veel cursussen zijn ook geaccrediteerd en erkend door professionele instanties, waaronder de Association of MBAs en het Chartered Institute of Marketing.

De School of Law, Social and Behavioral Sciences biedt een reeks psychologiecursussen die zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). Je kunt er ook voor kiezen om een van de weinige graden in het VK te studeren die een specialistische kwalificatie voor forensische psychologie aanbieden. Onze cursussen politiek en mensenrechten worden gegeven door internationale beoefenaars, waaronder de ex-Campaigns Director van Amnesty International UK en de huidige directeur van het British Institute of Human Rights.

We innoveren voortdurend de manier waarop studenten in de bedrijfs- en sociale wetenschappen denken en problemen oplossen, om te voldoen aan de eisen van onze snel veranderende wereld. Studeer hier en maak deel uit van het vormgeven van deze wereld.

Kingston Business School

Wij zijn van mening dat professioneel succes wordt gevormd door het verbeteren en ontwikkelen van persoonlijke capaciteit en vaardigheden, evenals het academische kenniskader om ontwikkeling te stimuleren en succes te behalen. Door middel van beroepsgerichte, door werkgevers geëngageerde en door onderzoek geïnformeerde cursussen werken we samen met onze studenten om hen te helpen persoonlijke doelen en loopbaanambities te verwezenlijken; en worden erkend voor hun verschillende benaderingen en houding ten opzichte van het bedrijfsleven.

Accreditaties

Kingston Business School heeft de prestigieuze internationale accreditatie gekregen van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Deze accreditatie is behaald door slechts vijf procent van 's werelds business schools en erkent de hoge kwaliteit en standaard van ons bedrijfsonderwijs.

Veel cursussen zijn ook geaccrediteerd en erkend door professionele instanties, waaronder de Association of MBAs (AMBA), de European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, het Chartered Institute for Professional Development (CIPD), het Chartered Institute of Marketing (CIM) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Waarom kiezen voor Kingston Business School?

Onze studenten zijn gewilde, toekomstgerichte leiders die actief uitdagen, veranderen, creëren en samenwerken om bij te dragen aan de samenleving en impact te hebben op de economie als zakelijke influencers en jobcreators.

Uitdaging

We moedigen onze studenten aan om percepties en perspectieven uit te dagen. We streven ernaar dat onze studenten actief analyseren, bevragen, interpreteren en innoveren.

Verandering

Bij Kingston Business School kijken we voortdurend vooruit om de toekomst te interpreteren en mensen te ondersteunen bij het beantwoorden van opkomende uitdagingen. We motiveren studenten om probleemoplossers en influencers te zijn, die het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen.

Creëer

Omdat de impact van digitalisering en IT op de zakelijke omgeving en verandering onze toekomst blijft beïnvloeden, bereiden we studenten voor op het cultiveren en ondernemen van mentaliteit om potentiële kansen te identificeren en te omarmen.

Samenwerken

We rusten studenten uit om hun creatieve capaciteit en een samenwerkingshouding te ontwikkelen om succesvol te werken binnen multidisciplinaire teams en omgevingen.

Ready for Business: onze cursussen

We ontwerpen onze cursussen samen met toonaangevende technologie-, productie-, service- en financiële organisaties om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij de problemen, uitdagingen en behoeften van het hedendaagse bedrijf. Je krijgt het begrip, het inzicht, de vaardigheden en de tools voor echte kansen op afstuderen.

Visie: innovatief, ondernemend en levensveranderend

Wereldwijd erkend worden voor een innovatieve en ondernemende benadering van onderwijs en onderzoek die levensveranderende kansen creëert en realiseert.

Missie: geleid door op onderzoek gebaseerd onderwijs

Om de best mogelijke omgeving voor medewerkers en studenten te creëren die divers en inclusief is, geleid door leren, ondernemend en onderzoeksgericht.

Waarden: excellentie in personeels- en studentenervaring

Excellentie: we waarderen excellentie in ervaring van medewerkers en studenten, leren en onderzoek.

Innovatie en creativiteit: We waarderen innovatie, creativiteit en ondernemend denken bij het genereren en implementeren van ideeën.

Respect: we waarderen diversiteit, collegialiteit en verantwoordelijkheid.

Wat onderscheidt ons?

Kingston Business School heeft vier onderscheidende kenmerken die zich onderscheiden van andere universiteiten:

employability

Kingston Business School-studenten hebben veel vraag op de werkplek. De relevantie van onze cursussen, onze nauwe banden met de industrie, de excellentie van onze Careers and Employability Services, netwerkevenementen met bedrijfsleiders en stages betekenen dat onze studenten goed gepositioneerd zijn voor werk.

ondernemerschap

Ondernemend denken zit in ons DNA. Of je nu deel wilt uitmaken van een start-up of innovatie wilt stimuleren binnen een organisatie, bij Kingston Business School ga je naar een top business school voor ondernemerschap.

We worden beoordeeld als de meest succesvolle Britse instelling voor hoger onderwijs voor startende afgestudeerde bedrijven (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2016). QS TopMBA.com beoordeelt ons nummer één in de wereld voor startende MBA-afgestudeerden.

Van onze Kingston Business Incubator tot ons werk met de Small Business Charter Award-regeling, bij Kingston Business School zijn we pioniers in het koesteren en ontwikkelen van innovatief denken. We zijn ook de thuisbasis van het internationaal erkende Small Business Research Center.

Internationale ranglijst, accreditatie en lidmaatschap

Kingston Business School is een van de slechts 5 procent van de business schools ter wereld die geaccrediteerd is door AACSB International - de Association to Advance Collegiate Schools of Business.

We zijn geaccrediteerd door een aantal van de grootste en meest invloedrijke accreditaties van business schools.

uitrusting

Onze speciaal gebouwde £ 26 miljoen Business School is ontworpen en gebouwd met het oog op duurzaamheid om onze toewijding te weerspiegelen aan het inspireren, opleiden en ontwikkelen van studenten die hun ervaringen met duurzaam gedrag zullen meenemen in hun toekomstige werk en loopbaan.

We hebben geavanceerde leerfaciliteiten waar je theorie in de praktijk kunt brengen. Onze ultramoderne Bloomberg-handelsruimte is een gesimuleerde handelsruimte voor aspirant-financiers. Onze gloednieuwe Kingston Business Incubator is een speciaal gebouwde ruimte voor studenten die werken aan zakelijke ideeën.

Je studie wordt ondersteund door online leermiddelen zoals het studentenintranet en Canvas. En onze campus ligt op 30 minuten van het hart van het centrum van Londen, waardoor u toegang heeft tot 's werelds toonaangevende financiële en zakelijke hub, terwijl u gevestigd bent in de veiligste en gelukkigste plek van de hoofdstad om te wonen.

Onze faciliteiten

Onze studenten profiteren van enkele van de beste voorzieningen van het land, waaronder:

  • De Bloomberg-handelsruimte, zodat u kunt proeven van werken op een echte handelsvloer (Kingston is een van de weinige universiteiten die dit aanbieden);
  • Speciale suites en werkruimten, IT-faciliteiten en sociale ruimtes voor onze postdoctorale studenten;
  • De business research hub, inclusief ons Small Business Research Center;
  • De Kingston Business Incubator, een bedrijfsincubatorruimte, met faciliteiten om u te helpen uw eigen bedrijf te starten;
  • Het leermiddelencentrum, gedurende de looptijd 24 uur per dag geopend, met toegang tot bibliotheken, studieplekken en computerfaciliteiten; en belangrijke teksten, tijdschriften en computerleerpakketten, toegankelijk vanaf meer dan 200 netwerkwerkstations.

De Kingston Hill-campus bevindt zich in Kingston Upon Thames, uitgeroepen tot de veiligste buitenwijk van Londen en de gelukkigste plek om te wonen. Het centrum van Londen ligt op 30 minuten van Kingston Upon Thames en biedt studenten toegang tot de levendigheid, dynamiek en culturele diversiteit van een van 's werelds belangrijkste zakelijke hoofdsteden.

Locaties

Kingston upon Thames

Address
Kingston Hill
KT2 7LB Kingston upon Thames, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Moskou

Address
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 Moskou, Moskva, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties