London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The London School of Business

Studeren aan LSBF is een investering in je toekomst.

Waarom kiezen voor de LSBF ?

· De LSBF heeft het "koninklijke" prijsbedrijf 2013 gewonnen. Slechts een paar instellingen hebben deze eer tot nu toe ontvangen.

· Internationaal erkende studieprogramma's

Onze branchegerichte studieprogramma's, die sterk zijn afgestemd op wereldwijde trends in de bedrijfswereld, zijn gespecialiseerd in een gevarieerde selectie van economie, zoals marketing, financiën en management. Elke opleiding biedt een uitstekende combinatie van theoretische en praktische kennis. Beroepsonderwijs speelt een belangrijke rol en biedt studenten de mogelijkheid werkervaring op te doen.

· Ranking en partnerschappen

The London School of Business

· De Graduate School of Business (GGSB) van Grenoble is een van de academische partners van de LSBF . De GGSB heeft drie accreditaties: AMBA, EQUIS en AACSB. Deze drievoudige accreditatie omvat minder dan 1% van 's werelds exclusieve business schools.

· Toegewijde loopbaandienst

Een toegewijde loopbaandienst is beschikbaar voor studenten: onze gemotiveerde carrière-experts organiseren niet alleen seminars, trainingen en netwerkevenementen, maar ze brengen je ook in de toekomst met veel interessante vacatures in het bedrijfsleven.

De loopbaangerichte aanpak van de LSBF en belangrijke zakelijke contacten openen de weg voor studenten naar verschillende carrièremogelijkheden.

· Internationaliteit

LSBF studenten hebben de mogelijkheid om met medestudenten van over de hele wereld te studeren in Londen, Birmingham, Manchester, Toronto en Singapore. *

Met een beslissing voor de LSBF behoor je tot een internationale business school met studenten van over de hele wereld. Door samenwerking en interactie met internationale studenten kun je belangrijke interculturele vaardigheden verwerven.

· Accommodatie

We doen er alles aan om uw verhuizing naar het Londense leven gemakkelijk te maken. We bieden accommodaties die aan alle eisen voldoen en aan alle individuele behoeften voldoen. Onze luchthaventransferservice kan u ophalen op de luchthaven. Wij staan ​​tot uw beschikking vanaf het moment dat u aankomt en tijdens uw training.

* Sommige opleidingen worden alleen aangeboden in het hart van Londen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

MiniMBA

Campus Voltijd 4 dagen November 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De vierdaagse miniMBA is een intensief executive development-programma dat je geavanceerde strategische vaardigheden geeft om hoofd van de afdeling of directeur van een bedrijf te worden. Je krijgt de kans om te netwerken met andere spraakmakende bedrijfsleiders. [+]

miniMBA

De vierdaagse miniMBA is een intensief executive development-programma dat je geavanceerde strategische vaardigheden geeft om hoofd van de afdeling of directeur van een bedrijf te worden. Je krijgt de kans om te netwerken met andere spraakmakende bedrijfsleiders. Dit zal je leiden om je professionele horizon te verbreden en je zult inspiratie putten uit verschillende leiderschaps- en managementstijlen. De cursus is zeer praktisch. Je leert hoe je:

• Beheer uzelf en uw team met succes

• Lead high performance teams

• Inspireer en beheer verandering

• Leid uw team door effectieve bedrijfsstrategie

Cursus benodigd hedenWerkervaring: minimaal 5 jaar managementervaring.Academische kwalificaties: undergraduate-diploma of gelijkwaardig, relevante werkervaring ook aanvaard.Engels: zakelijk Engels, alle lessen en materialen zijn alleen in het Engels beschikbaar. [-]

Videos

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Contact
Bezoekadres
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, Engeland, EC3N 4DX GB
Bezoekadres
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Bezoekadres
UK Online, GB