Lees de Officiële Beschrijving

Wanneer u kiest Leeds Trinity University, U kiest voor een universiteit die bekend staat om het onderwijs excellentie, zeer inzetbaar afgestudeerden en hoge tevredenheid van studenten. We zijn toegewijd aan het aanbieden van een persoonlijke student ervaring, in een vriendelijke en ondersteunende omgeving die u zal toestaan ​​om te gedijen. Onze omvang betekent dat we kennen elkaar van onze internationale studenten bij naam, die u helpen om thuis vanaf het moment dat je aankomt.

Hebben we niet het plezier van nog een vergadering gehad? Wij zijn Leeds Trinity University, Een van de Britse top universiteiten voor tevredenheid van studenten en inzetbaarheid. We zijn het leveren van uitstekende, studentgerichte hoger onderwijs voor bijna 50 jaar. U vindt ons op een mooie campus slechts zes mijl van het stadscentrum van Leeds - een van de beste leerling van de Britse steden.

We pionier in de integratie van de professionele stages met elke graad, waardoor studenten een echte voorsprong bij de concurrentie voor hun eerste afgestudeerde baan. De resultaten spreken voor zich - 95% van onze studenten in dienst zijn of in de verdere studie van zes maanden na het afstuderen, waardoor we in de top 25% van alle Britse universiteiten voor de inzetbaarheid.

Onze docenten hebben ruime professionele ervaring in hun vakgebied en velen zijn ook actief onderzoekers, bij te dragen aan Leeds Trinity's toenemende reputatie voor onderzoek ex cellence. We investeren fors zijn in de ontwikkeling van de volgende generatie van onderzoekers met een breed scala aan volledig gefinancierd PhD-training per jaar. We zijn trots om een ​​gepersonaliseerde en inclusieve Universi ty ervaring dat elke student geeft de steun te realiseren bieden hun potentieel. Dat is waarom onze studenten zijn zeer tevreden (volgens de Nationale Studenten Enquête) en ze allemaal over eens - je echt een naam, geen nummer, bij Leeds Trinity University.

Wat een verschil 50 jaar maakt. Opgericht in 1966 als twee katholieke pabo, heeft Leeds Trinity University omgevormd tot een veelgeprezen University bekend voor het onderwijs excellentie, tevredenheid van studenten en emp loyability. Deze transformatie heeft laten leiden door onze visie en waarden die de kern van alles wat we doen.

Visie

Onze visie is bekend voor de ontwikkeling van sociaal impactvolle, zeer inzetbaar individuen door baanbrekend, onderzoek onder leiding van leren en onderwijzen te zijn.

Waarden

Onze val UES van waardigheid, respect, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid zijn beleefd en worden aangetoond door:

het streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen wordt een medelevende, respectvol en inclusieve gemeenschap die diversiteit omarmt handelen met integriteit en transparantie het aanmoedigen van dialoog en samenwerking

Missie

Onze missie wordt geleid door onze katholieke identiteit en geloof stichting, bieden wij een uitzonderlijke educatieve ervaring in een diverse samenleving. We zijn toegewijd aan de bevordering van de waardigheid, respect, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid om positieve sociale en economische gevolgen te leveren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Leeds Trinity University

Onze MBA-programma's zijn ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken in high-level professionele rollen in een breed scala van organisaties te ont ... [+]

Onze MBA-programma's zijn ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het werken in high-level professionele rollen in een breed scala van organisaties te ontwikkelen.

Onze lange reputatie voor het bedrijfsleven het onderwijs en een uitstekende werkgever koppelingen, die een kans voor Masters-niveau studie in een ondersteunende en professioneel gerichte omgeving.

Onze cursuskosten voor de MBA voor de academische zitting 2016/17 zal worden uitgebracht in zijner tijd. Voordelen van MBA De cursus geeft de deelnemers de gelegenheid om niet alleen de versterking van hun theoretische en praktische kennis bedrijf van theorie en concepten, maar ook om die kennis toe te passen door middel van een grote werk-based project.... [-]

Verenigd Koninkrijk Leeds
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 113 283 7100