Learna Ltd

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Learna?

Of u nu met een gerust hart een loonsverhoging / -promotie wilt vragen, efficiënter met uw team wilt communiceren, toegang wilt tot een goed geïnformeerde gemeenschap van professionals of uw kennis van bedrijfspraktijken wilt verdiepen, ons EMBA-programma biedt middenkadermanagers precies wat u nodig heeft !

Betaalbaar onderwijs voor iedereen

Waarde is een kernprincipe bij Learna, daarom hebben we programma's ontwikkeld met het oog op betaalbaarheid. We discrimineren niet op basis van land van herkomst, dus er is geen internationale toeslag voor onze cursussen.

Leer met experts

Onze docenten worden geselecteerd uit een wereldwijde pool van experts op basis van geschiktheid in plaats van locatie. Met zowel academische als carrière-onderscheidingen, zal uw tutor tijdens uw cursus optreden als opvoeder en mentor.

Maak levenslange verbindingen

Ons online karakter stelt u in staat om de kans te grijpen om in contact te komen met studenten over de hele wereld. De relaties en netwerken die je hier opbouwt, zijn van onschatbare waarde om je carrière te laten slagen.

getuigenissen

Niets waardevols in het leven komt gemakkelijk! En onze programma's zijn geen uitzondering! Degenen die bereid zijn om tijd te besteden, zullen echter de grootste beloningen oogsten. Je moet je minimaal een uur per dag inzetten. Onze meest succesvolle studenten besteden gemiddeld 2 uur per dag aan hun studie en verdienen daardoor een diploma dat een zeer duidelijk signaal afgeeft aan hun markt en branche! Dit is wat onze vorige studenten te zeggen hebben.

Andrea Pentelow

“Leren van leeftijdsgenoten in je toegewezen groep vergroot je potentiële leerervaring echt. Jullie groeien allemaal samen het hele jaar door en voelen je ook een familie. Het is een zeer ondersteunende omgeving. '

Christine Manga

“Het heeft mijn kennis enorm verbreed. Het werk op mijn gemak kunnen doen was fantastisch. Door groepswerk te doen benader je onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken - het zette me later aan het denken. ”

Saguna Woochit

"Deze online cursus geeft een klassikaal gevoel en is zo interactief dat ik graag mijn master wil doen en hopelijk mijn doctoraat online."

Onze partners

Learna-programma's worden geschreven en geleverd in samenwerking met internationaal erkende onderwijsleiders. We zijn trots op het werk dat we met onze partners doen, ze helpen ons ervoor te zorgen dat elk programma van een hoog niveau wordt geleverd en dat studenten toegang hebben tot onderwijs van de beste kwaliteit.

137671_Clipboard02.jpg

Onze programma's

In samenwerking met onze samenwerkingspartner, de universiteit van Gibraltar.

Onze Executive MBA's zijn 18 maanden durende online programma's voor mid-level managers die een stapje verder willen gaan! Professionele vooruitgang vereist duidelijkheid, visie en het vermogen om consequent de juiste strategieën uit te voeren. Zonder roadmap of begeleiding kan het proces overweldigend zijn.

Onze EMBA's kunnen u helpen uw groei snel te volgen en u duizenden programmakosten te besparen. Tot dusver hebben onze postdoctorale cursussen meer dan 1000 professionals in 150 landen en gebieden geholpen, en het zou ons een eer zijn om u ook snel te volgen!

Executive MBA in financieel management

Onze Executive MBA in Financial Management biedt bedrijfsleiders en leidinggevenden een toekomstbestendig en uitdagend studieprogramma, dat uw academische begrip en praktijk in financieel management snel zal uitbreiden.

Executive MBA in Marketing Management

Marketing is als een levend organisme, het blijft evolueren. Onze Executive MBA in Marketing ontwikkelt uw begrip van marketing in deze hedendaagse en dynamische wereld - zonder uw carrière te onderbreken.

Executive MBA in Healthcare Management

Verandering, ontwikkeling en vooruitgang in de gezondheidszorg zijn onvermijdelijk en vereisen onafhankelijke, gewetensvolle en intuïtieve leiders. Word lid van onze Executive MBA in Healthcare Management en beheers de complexiteit van de gezondheidszorg.

Executive MBA in gastvrijheid en toerismebeheer

Onze EMBA in Hospitality and Tourism Management is ontwikkeld voor aspirant-marktleiders. Combineer academische studie en praktijkervaring in het echte leven om u te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een succesvolle carrière op te bouwen.

Executive MBA

De wereldwijde zakelijke omgeving evolueert voortdurend. Onze Executive MBA zal u voorzien van de kennis, vaardigheden en vertrouwen om leiderschapsposities in complexe, steeds veranderende organisaties aan te pakken.

Executive MBA in ondernemerschap

Leiderschap in ondernemerschap binnen een organisatie? Onze Executive MBA in ondernemerschap voorziet aspirant-ondernemers van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor succesvolle bedrijfsgroei.

Locaties

Cardiff

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, Wales, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: