Lees de Officiële Beschrijving

Geef je carrière een boost op een internationaal erkende Top-10 UK business school op slechts 90 minuten van Londen en omringd door het prachtige Engelse platteland.

De Loughborough-ervaring

Loughborough is een fantastische plek om te studeren. Onze aantrekkelijke single-site campus biedt een omgeving die stimulerend en ondersteunend is en uitstekende faciliteiten biedt voor zowel studenten als personeel. Er is een echte trots op de universiteit die iedereen raakt die ermee verbonden is. Loughborough staat in Groot-Brittannië bekend om het aanbieden van een fantastische studentenervaring en heeft de naam 'England's Best Student Experience' gekregen voor een onvoorspelbare zes opeenvolgende jaren.

Een Leading Business School

Consequent gerangschikt als een Britse topschool voor management, boekhouding en financiën, en informatiebeheer door nationale ranglijsten. De School of Business and Economics is drievoudig geaccrediteerd: AACSB, EQUIS en AMBA accreditatie.

We zetten ons in voor onze missie 'Transforming Practice, inspirerende winnaars', een ethos dat alles drijft wat we doen, van academische excellentie tot studentondersteuning. Dit, samen met onze internationale accreditaties en 400 wereldwijde zakelijke contacten, zorgt ervoor dat onze kwalificaties worden gerespecteerd door werkgevers over de hele wereld.

Onze postgraduate programma's

We bieden een rijke verscheidenheid aan postdoctorale programma's, variërend van docenten, MBA- en doctoraatsprogramma's tot korte cursussen en executive education, met onderwerpen op het gebied van management, marketing, financiën, bankwezen, economie en informatiebeheer. Dit alles draagt bij aan een levendige en ondersteunende leeromgeving binnen de school.

Onze onderwezen programma's hebben allemaal een internationale 'real-world' focus die de uitdagingen van globalisering aanpakt en de hedendaagse problemen waarmee organisaties, beleidsmakers en individuen worden geconfronteerd. Veel van onze academici hebben ervaring uit de eerste hand in bedrijfs-, financiële en management- of overheidsadviesfuncties, en helpen het beleid vorm te geven in de private en publieke sector. Als zodanig voorzien we je van levenslange vaardigheden en kennis die je goed van pas komen in je carrière of die je in staat stellen om verder te studeren en onderzoek te verrichten.

Het ontwikkelen van je carrière

Met meer dan 400 wereldwijde partnerschappen met bedrijven wordt ons onderwijs geïnformeerd door de nieuwste beste praktijken en onderzoeken, waardoor het zowel commercieel relevant als academisch rigoureus is. Als een internationaal geaccrediteerde school, worden onze loopbaanversterkende postdoctorale programma's gerespecteerd door werkgevers en helpen ze je om carrière te maken. Al onze postdoctorale studenten hebben toegang tot onze bekroonde carrièreservice, hun wereldwijde vacaturebank met 's werelds toonaangevende recruiters en een van de grootste carrièreshows van het VK, die hier op de campus is gevestigd.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Loughborough University School of Business and Economics

Als een van de Top-10 business schools in het Verenigd Koninkrijk en een van de top 1% van de business schools in de wereld om AACSB, EQUIS en AMBA accreditatie te houden ... [+]

Als een van de Top-10 business schools in het Verenigd Koninkrijk en een van de top 1% van de business schools in de wereld om AACSB, EQUIS en AMBA accreditatie te houden, hebben we een 40 jaar track record van de ontwikkeling van innovatieve managers en succesvolle zakelijke leiders gezocht na door toonaangevende werkgevers.

Inspirerende winnaars: inspirerende leiders

Als u wilt een elite performer in het bedrijfsleven, te versnellen je carrière en leren hoe je zakelijke prestaties te maximaliseren, de Loughborough MBA is internationaal gerespecteerd en zal u helpen uw carrière ambities te verwezenlijken.

Leren naast een internationaal cohort van ervaren managers, zult u nieuwe perspectieven op soortgelijke problemen te delen en duurzame zakelijke netwerken op te bouwen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance

Loughborough University
Address
School of Business and Economics Loughborough University Loughborough Leicestershire LE11 3TU United Kingdom
LE11 3TU Loughborough, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 1509 223621