Lees de Officiële Beschrijving

MSM-US1

Maastricht School of Management en University of Suffolk een spannende gezamenlijke Executive MBA-graad hebben gelanceerd, in termen van waarin de deelnemers in staat zijn om te studeren in internationale locaties zal zijn, Maastricht (Nederland), Ipswich (UK) met een optie om te studeren in Boston (USA) onderworpen aan de visumplicht.

Dit samenwerkingsverband van een van de oudste business schools in Nederland en een van de jongste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke MBA die solide business traditie en internationale accreditatie met een ondernemende energie en kans combineert. Het programma wordt volledig geleverd in Engels.

Voor meer informatie over deze baanbrekende nieuwe Executive MBA zie het artikel over dat was te zien in het magazine bedrijf, omdat

Te verdiepen en versterken van de academische en wetenschappelijke banden tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk, de vice-kanselier van Suffolk University, Professor Richard Lister bracht een bezoek aan MSM aan het eind van augustus 2016.

MSM en de Universiteit van Suffolk van plan om middelen te bundelen om een ​​effectieve transnationale onderwijs partnerschap in het bedrijfsleven het onderwijs te ontwikkelen, gericht op sociale en ecologische duurzaamheid en verantwoordelijkheid, in het bijzonder in een high-tech-economische omgeving, waar een leven lang leren een dwingende noodzaak voor economische geworden concurrentievermogen. Dit zal onder meer samen om individueel verschillende management en ondernemerschap graden, korte programma's en zakelijke evenementen bieden. Healthcare Management is een gebied in het bijzonder wanneer de twee instellingen hun netwerken en expertise te bundelen.

MSM-US32
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

De Maastricht-Suffolk Executive MBA is triple internationaal geaccrediteerd (Amba, IACBE en ACBSP) beheer mate aangeboden in samenwerking met de Suffolk Business School e ... [+]

De Maastricht-Suffolk Executive MBA is triple internationaal geaccrediteerd (amba, IACBE en ACBSP) Beheer diploma aangeboden in samenwerking met de Suffolk Business School en de Maastricht School of Management. Dit samenwerkingsverband van een van de oudste business schools in Nederland en een van de jongste instellingen in het Verenigd Koninkrijk heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke MBA die solide business traditie en internationale accreditatie met een ondernemende energie en kans combineert. Het programma wordt volledig geleverd in Engels.

een internationaal erkend diploma, uitgereikt door Maastricht School of Management - Aan het einde van de 24 maanden durende programma vindt u de prestigieuze titel van MBA te verdienen. De Maastricht-Suffolk Executive MBA is een veeleisend maar opwindende part-time programma die je zal uitrusten met de management en leiderschap vaardigheden die je carrière een impuls zal geven in de mondiale kenniseconomie. Het zet een premie op creatief leiderschap en innovatie, en biedt u de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in drie dynamische regio's waar de technologische innovatie, creatieve industrie, cultureel erfgoed en logistiek en supply chains zijn het tempo van de wereldwijde trends.... [-]

Nederlanden Maastricht
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands