Lees de Officiële Beschrijving

Aan de Middlesex University, onze studenten de eerste plaats komen. Als een vooruit denken, globaal universiteit, machtig we studenten van alle achtergronden door het verstrekken van de mogelijkheden om te ontdekken, vorm en hun eigen weg naar succes te ontwikkelen. Geïnformeerd door impactful onderzoek, en gegeven door internationaal erkende wetenschappers en praktijkmensen, onze brede waaier van eigentijdse cursussen zijn-industrie geïnformeerd en praktijkgericht. Wij leveren de real-world vaardigheden en kennis die nodig is voor onze studenten om te concurreren in de mondiale arbeidsmarkt, hun ambities te bereiken en het bereiken van nog hogere doelen. Wij zijn gevestigd in Noord-Londen, op slechts 25 minuten afstand van het centrum van Londen, waardoor de studenten de kans in een woonwijk te leven zonder het missen van de opwinding van de stad.

Tijdens uw verblijf, zullen we alle mogelijkheden die u nodig hebt om een ​​unieke en waardevolle ervaring op te bouwen universiteit te bieden. Onze prijswinnende professionals en innovatieve onderwijsmethoden zal u uitrusten met de nieuwste kennis en echte industrie ervaring in uw onderwerp. Als studenten een master's, zult u uw kritisch denken te ontwikkelen en wij zullen u aanmoedigen om samen te werken aan de overkant van de academische disciplines zoeken naar oplossingen voor de industrie uitdagingen te vinden. Werkgevers zijn steeds vaker op zoek naar afgestudeerden met een internationale mind-set en we zijn trots op het leveren van een werkelijk mondiale vorming, voorbereiding van onze studenten als moderne, ondernemende burgers.

Onze gezamenlijke aanpak en sterke industrie banden betekent dat het curriculum wordt gevormd door de real-world behoeften van de industrie, de presentatie van vele mogelijkheden om waardevolle praktijkervaring op te doen en studenten afstuderen met de voldoening te weten dat ze onmiddellijk inzetbaar.

Met het vertrouwen om te werken in een internationale omgeving en het vermogen om moeilijke problemen op te lossen, onze studenten ontwikkelen tot creatieve, samenwerkende afgestudeerden die zeer na wereldwijd worden gezocht door werkgevers. "Mijn ervaring in Middlesex University was zeer nuttig in alle aspecten van mijn leven. De multiculturele omgeving toegevoegd aan het kruid. Docenten zijn hooggekwalificeerd in hun specifieke gebied en voeren ook een zak vol ervaring te bespreken en geven de studenten een inzicht van de echte wereld. Het was een zeer goede ervaring als geheel. ", Zegt Sagar Amlani, MSc management student.

We hebben onlangs geïnvesteerd meer dan £ 200 miljoen in onze levendige en moderne campus Londen, om ervoor te zorgen dat u alles wat u nodig hebt in een plaats. Binnen deze omgeving, zult u inspiratie onder een gemeenschap van studenten die komen uit meer dan 150 landen. U maakt kennis met medewerkers en alumni van over de hele wereld, die u zal helpen om een ​​sterk wereldwijd netwerk van vrienden en waardevolle contacten uit verschillende culturen en achtergronden te bouwen.

Hier bij Middlesex University zullen wij u ondersteunen om een ​​meester in je vak geworden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Middlesex University London

Voor getalenteerde mensen met het management carrière ambities in de olie- en gasindustrie, Middlesex University, in samenwerking met de IBC Academy, biedt de Oil & G ... [+]

Hoe wordt de MBA Olie en Gas onderzocht?

Met ingang van september, is de Oil & Gas MBA geleverd 100% door online leren op afstand van meer dan 24 maanden en is wereldwijd beschikbaar. De cursus is zorgvuldig ontworpen en geleverd, zodat u uw professionele ontwikkeling kan versnellen zonder dat u uw carrière te onderbreken, lange perioden uit uw werk of reis naar een verre klaslokaal. Er zijn geen cursussen of seminars om fysiek bij te wonen - zolang u toegang tot het internet, de Middlesex University online learning portal biedt toegang tot geschreven, audio- en video-inhoud. Het beheert ook de groep interacties, peer netwerken en zelfstudie ondersteuning via een verscheidenheid van e-learning hulpmiddelen. Als student van de cursus krijg je een gratis elektronische leerboek voor elke module te ontvangen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Augustus 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

Middlesex University London

Onze MBA (gerangschikt onder de mondiale top 200 MBA) is ontworpen voor het beoefenen van managers die willen een generalist perspectief te krijgen over het beheer en voo ... [+]

Waarom studeren MBA (Master of Business Administration) aan de Middlesex University?

Deze zeer professionele MBA-opleiding combineert een internationale oriëntatie, met de nadruk op innovatie en ervaringsleren. U zal groeien uw vaardigheden door middel van een reeks workshops en interactie met professionele consultants en de industrie speakers. U zult uw vorige business en management ervaring en leiderschap vaardigheden te verbeteren door zich met vraagstukken op het gebruik van strategisch denken om effectieve praktijk te garanderen als je leert in real time.

Je neemt deel aan een internationale excursie (kosten zijn inbegrepen in de prijs), waar vorige studenten Cape Town, Milaan, Parijs, Barcelona en Hong Kong hebben bezocht. Aangezien dit MBA is projectmatig, zul je een project te voltooien, in plaats van een proefschrift, dat zal zich concentreren rond een business plan of de markt voorstel / nieuw product en kan via een echt bedrijf worden uitgevoerd. Dit project werk zal je ondernemersvaardigheden of het vermogen om op te treden als adviseur om uw eigen of een andere organisatie te verbeteren. Cursus Highlights:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands