Richmond The American International University in London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een opleiding van het hoogste kaliber

Richmond is een Amerikaanse International University, opgericht in 1972 en gevestigd in West-Londen met twee campussen in Richmond Hill en dicht bij Kensington High Street. Sinds 1981 kent de universiteit US Degrees toe, geaccrediteerd door The Middle States Commission on Higher Education. Een van de laatste prestaties die Richmond met trots aankondigt, krijgt de bevoegdheid om studenten met eigen UK-graden te belonen, te beginnen in augustus 2018, als gevolg van het feit dat ze onlangs door de Privy Council Taught Degree Awarding Powers (TDAP) zijn toegekend.

De universiteit is de eerste en de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk die de bevoegdheid heeft gekregen om duale opleidingen te geven, wat betekent dat studenten een Brits en Amerikaans diploma zullen ontvangen dat enorm veel invloed zal hebben op onze afgestudeerden, terwijl ze op zoek zijn naar werkmogelijkheden en ze laten opvallen van de menigte.

Sinds de opening in 1978 huisvesten de gebouwen van de Kensington-campus op St. Albans Grove en Ansdell Street de derde en vierdejaars niet-gegradueerde studenten en alle postdoctorale studenten. In maart 1988 zag de campus van Kensington een verdere uitbreiding op Young Street en meest recent Kensington High Street.

De universiteit is uniek vanwege haar academische normen voor privé-instellingen, in haar onderwijsaanpak die het Amerikaanse Liberal Arts-systeem combineert met de Britse normen voor hoger onderwijs, die onze afgestudeerden een voorsprong geven op de concurrentie en meer mogelijkheden bieden om werk te vinden in het VK of in het VK de VS.

De niet-gegradueerde opleidingen die we aanbieden om een ​​breed scala aan onderwerpen en programma's te verkennen die een breed onderwijs mogelijk maken, terwijl de postdoctorale programma's de optie bevatten om specifieke keuzevakken te nemen die een graad minor / major definiëren. De belangrijkste voordelen die deze privéuniversiteit biedt, zijn onder andere: meer academisch mentorschap en onderwijstijd (gemiddeld 15 uur per week) dan bij andere Britse universiteiten, een sterke focus op het bevorderen van internationale kansen via een breed scala van op krediet gebaseerde en geïntegreerde stages, en studeren in het buitenland programma's in onze leercentra in Italië (Rome en Florence).

We bieden uitstekende trainingen en bieden financiële ondersteuning bij onze Amerikaanse en Britse studiebeurzen op basis van verdienste en academische prestaties, en hebben onlangs een nieuw kanselier Plus Scholarship voor najaar 2018 geïntroduceerd, dat bijdraagt ​​aan het aanzienlijk verminderen van de collegegeldschuld van studenten na het behalen van hun diploma. Onze studiebeurzen kunnen worden gecombineerd met andere Britse en Amerikaanse financiering en bieden beschikbare opties, die we onze studenten adviseren om een ​​aanvraag in te dienen om aan de toelatingseisen te voldoen.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 redenen om Richmond te kiezen

  1. Dually-Accredited UK
  2. Beurzen die studentenschuld kunnen verminderen
  3. Flexibel Amerikaans Liberal Arts-systeem, uitgebreide contacturen en mentorschap (gemiddeld 15 uur per week)
  4. Geïntegreerde stages (in het VK en het buitenland)
  5. Twee Londense campuservaringen (in Richmond

Een internationaal perspectief

Samen leven en studeren, onze studenten uit meer dan 100 landen zijn klaar voor een wereld waarin het vermogen om effectief te communiceren over nationale en culturele grenzen even waardevol is als een traditionele academische prestatie. Een Richmond-opleiding biedt een wereldwijd perspectief en een interactieve studieomgeving die diversiteit, teamwork en leiderschap bevordert. Als een liberale, Amerikaanse internationale universiteit, richt het zich op het verrijken van de studie-ervaring van studenten in een internationale setting, rekening houdend met meerdere interculturele aspecten. Het moedigt studenten aan om hun eigen mening te vormen en attent te zijn op anderen bij het nemen van beslissingen of het werken aan cursusprojecten, evenals het ontwikkelen van hun individuele sterke punten en professionele vaardigheden als toekomstige internationale teamleiders.

Becca Tapert / Unsplash

Twee campuservaringen in Londen

Naast de opwinding van het leven in een van 's werelds meest levendige en kosmopolitische steden, biedt Londen natuurlijk spectaculaire mogelijkheden en mogelijkheden om buiten het klaslokaal te leren. Richmond-cursussen brengen echter ook het leven van de stad - de mensen, instellingen, politiek, problemen en geschiedenis in lezingen en cursusprojecten. Voeg hieraan een ondersteunende internationale faculteit toe, een flexibel curriculum waarmee je onderwerpen buiten je hoofdspecialisatie, kleine klassen en campussen in twee van de mooiste buurten van Londen kunt verkennen en je zult Richmond een geweldige plek vinden om een ​​dubbele undergraduate of een master degree te behalen erkend in het VK en de VS.

Richmond Hill Campus

Eerste en tweedejaars studenten wonen onze Richmond Hill campus bij. De campus bevindt zich op een prachtige locatie van zes acre op de top van Richmond Hill, een van de meest gewilde gebieden van Londen. Een indrukwekkend neogotisch gebouw uit 1843 en een moderne bibliotheek met vijf niveaus, klaslokalen, computer- en wetenschappelijke laboratoria, kunst- en fotostudio's en een auditorium.

De campus biedt ook huisvesting voor studentenwoningen, een eetzaal, een studentenruimte en faculteits- en administratiekantoren. Er is ook een multifunctioneel sportveld van tennis, volleybal, basketbal en minivoetbal (voetbal). Na twee jaar te hebben afgerond op onze campus in Richmond Hill verhuizen studenten naar hun campus in de Londense wijk Kensington voor hun laatste twee jaar studie.

Kensington Campus

Derde-, vierde- en post-studenten volgen onze campus in Londen in Kensington, een van de mooiste woonwijken van Londen. De verschillende gebouwen op minder dan 2 minuten lopen van het Atlantic House in St Albans Street beschikken over alle benodigde faciliteiten, van huisklassen, pc-laboratoria, een bibliotheek, een eetzaal en universiteitskantoren.

Op de Kensington-campus zijn ook een aantal gaststudenten uit de Verenigde Staten en andere landen die een semester of een jaar in Londen verblijven. Studenten kunnen ervoor kiezen om te wonen in universiteitsgebouwen of in een behuizing buiten de campus van hun keuze. Op loopafstand vindt u de Royal Albert Hall, beroemd om zijn concerten, de Royal Colleges of Music and Art, het Imperial College of Science and Technology, het Victoria and Albert Museum, het Natural History Museum, het Geological Museum en vele bioscopen, de iconische Hyde Park en een bruisende hoofdstraat met veel cafés, restaurants, clubs en warenhuizen.

District en Piccadilly verbinden ondergronds Richmond of Kensington met de rest van de stad. Frequente treinverbindingen naar de stations Victoria, Paddington en Waterloo brengen u naar de rest van het Verenigd Koninkrijk en Europa. De luchthavens van Heathrow en Gatwick zijn gemakkelijk bereikbaar.

Locaties

Kensington

Kensington Campus

Richmond

Richmond Hill Campus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden