Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Teesside

  • TOP 200 Gerangschikt in de top 200 van wereldwijde universiteiten van 50 jaar of jonger *
  • Meer dan 1.000 studenten hebben deelgenomen aan onze open leercursussen
  • Hoogwaardige, autonome open leereducatie voor meer dan 30 jaar

Bestudeer een flexibele online cursus met een Britse universiteit die behoort tot de top 200 van wereldwijde jonge universiteiten. *

Ben je een drukke professional op zoek naar een formele kwalificatie om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Wil je je passie voor leren nastreven, maar denken dat je de tijd niet kunt verspillen? Denk nog een keer na.

Op Teesside University bieden we een breed scala aan flexibele, online en open leercursussen die op jou en je andere verplichtingen zijn afgestemd, waardoor je de controle hebt over het tempo en de plaats.

We leveren al meer dan 30 jaar hoogwaardige, zelfstandige, open leereducatie, dus we hebben een track record van succes dat je kunt vertrouwen.

Je hoeft geen colleges te volgen op de campus, dus er zijn geen kosten voor huisvesting of vervoer en je hebt geen studentenvisum nodig.

* Teesside University staat gerangschikt in de 151-200-band van 250 wereldwijde universiteiten van 50 jaar of jonger in de Times Higher Education Young University Rankings.

Teesside University online leren

Met online leren kun je een universitaire kwalificatie behalen zonder fysiek naar onze campus te hoeven gaan.

Voordelen van online leren

Studeer altijd en overal

Er is geen vaste planning - u kiest zelf wanneer en waar u studeert. Lees tijdschriftartikelen, bekijk lezingen en draag bij aan discussies op tijden en locaties die bij u passen.

Boost je carrière

Het bestuderen van een online programma met Teesside University kan je carrière naar een hoger niveau tillen en je helpen te onderscheiden van de rest.

Een wereldwijd netwerk

Je hebt regelmatig contact met studenten van over de hele wereld en onze academische staf hier in Teesside. Onze online omgeving is ontworpen om samenwerkend leren te ondersteunen en aan te moedigen.

Kwaliteitsprogramma's

Onze online programma's zijn academisch gelijkwaardig aan onze graden op de campus en hebben hetzelfde algemene niveau. De internationaal erkende kwalificatie die u behaalt, is van dezelfde waarde.

Toekomstgericht leren

Je wordt geïnspireerd en ondersteund door ons deskundige docententeam van docenten en docenten die gepassioneerd zijn over hun onderwerpen.

Toegang tot ondersteunende diensten

U hebt toegang tot dezelfde ondersteuningsservices als studenten op de campus, met toegang tot miljoenen leermiddelen, waaronder e-boeken en tijdschriftartikelen, die 24/7 beschikbaar zijn.

cursussen

We bieden een breed scala aan flexibele, online en open leercursussen die op jou en je andere verplichtingen zijn afgestemd, waardoor je controle hebt over het tempo en de plaats.

Cursussen zijn onder meer:

Zakelijk, Boekhouding, Marketing

  • Zakelijk en Enterprise (top-up) (online), BA (Hons)
  • Master of Business Administration (Online), MBA

Computing

  • Cybersecurity (online), MSc

bouwkunde

  • Engineering open leercursussen

Engels

  • Creatief schrijven (afstandsonderwijs), MA
  • Creatief schrijven en welzijn, MA

Verpleging, verloskunde

Postuniversitair onderwijs

Korte cursussen

* Feitreferenties

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Teesside University

In een uitdagend en complex economisch klimaat is er een steeds toenemende vraag naar reflecterende, ondernemende en verantwoordelijke bedrijfsleiders met de nodige vaard ... [+]

Overzicht

In een uitdagend en complex economisch klimaat is er een steeds toenemende vraag naar reflecterende, ondernemende en verantwoordelijke bedrijfsleiders met de nodige vaardigheden, inzicht en scherpzinnigheid om de moeilijke uitdagingen aan te gaan waarmee organisaties van elke omvang worden geconfronteerd. Onze MBA is ontworpen om uw strategische leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren om deze vraag te beheren.

Cursus details

Je onderzoekt onderwerpen die je kennis van kernbegrippen verbeteren, maar ook de mogelijkheid om vaardigheden direct toe te passen om waarde toe te voegen aan je werkplek of, voor wie voltijds met ons studeert, waarde toevoegt door samen met onze partners aan real-time projecten te werken, bijdragen aan de organisatie en je eigen ontwikkeling verbeteren. Door onze MBA te bestuderen, verkrijg je niet alleen een internationaal erkende kwalificatie, maar ontwikkel je ook ondernemers- en leiderschapsvaardigheden om een directe impact op de werkplek te hebben. Als u meer in het algemeen een significante bijdrage wilt leveren aan uw organisatie en aan de samenleving door te leiden op een strategisch niveau, dan is dit de cursus voor u. Na afloop van het MBA-programma zul je:... [-]

Verenigd Koninkrijk Middlesbrough
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Southfield Road
Middlesbrough, Engeland, TS1 3BX GB
Social Media