Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht:

De Universiteit van Wet (ULaw) is een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridische educatie in het Verenigd Koninkrijk. In feite hebben we meer praktiserende advocaten opgeleid in het Verenigd Koninkrijk dan wie dan ook.

En met zulke nauwe banden tussen wet en bedrijf, is het logisch dat een specialist in juridisch onderwijs goed uitgerust is om een uitstekende business school te ontwikkelen, The University of Law Business School .

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld.

De University of Law is in juni 2019 bekroond met een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We hebben vastgesteld dat ze onderwijs, leerresultaten en resultaten van hoge kwaliteit bieden voor onze studenten en consequent de strenge nationale kwaliteitsvereisten voor het VK overtreffen. hoger onderwijs.

locaties:

Onze Business School werkt op campussen van de University of Law in Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester en Nottingham, Londen voor niet-gegradueerde cursussen. Postdoctorale cursussen worden gegeven op onze Moorgate-campus in Londen of in Berlijn via ons partnerschap met GISMA Business School. Elk is een bloeiend commercieel centrum, ideaal gelegen om u geweldige toegang te bieden tot muziekpodia, theaters, bioscopen, bars en restaurants. Sommige van onze postdoctorale cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Cursus ontwerp:

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld. Alle docenten van onze Business School hebben echte zakelijke ervaring in de wereld.

Gratis Masters-aanbieding (alleen voor niet-afgestudeerden)

The University of Law Business School zet zich in om u elke stap van de weg naar uw carrièrebestemming te ondersteunen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig bent toegerust op het gebied van kwalificaties, vaardigheden en contacten met de industrie om rechtstreeks in je gekozen carrière te stappen. We zijn dan ook verheugd om alle studenten die starten met een undergraduate-diploma aan de Business School bij ons in september 2019 of 2020 de mogelijkheid te bieden om door te groeien naar een Masters-opleiding voor het succesvol afronden van hun bachelordiploma zonder extra kosten. Bezoek www.law.ac.uk/business/freemasters voor meer informatie over de beschikbare cursussen en geschiktheidscriteria

Loopbanen en inzetbaarheid:

Inzetbaarheid vormt de kern van alles wat we doen op de Business School. Ons inzetbaarheidsteam zal u één-op-één advies geven over hoe u succesvol in contact kunt komen met zakelijke contacten van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe zaken in de echte wereld werken. We organiseren ook ondernemerschapsevenementen met gastsprekers en innovatiedeskundigen om onze studenten te ondersteunen bij het starten van een eigen bedrijf en het ontwikkelen van een ondernemersmentaliteit. De ondersteuning die u krijgt, geleid en geïnformeerd door de werkgeverspraktijk, zal uw bekwaamheid maximaliseren om succesvolle sollicitaties in te dienen, stages veilig te stellen en uw sollicitatievaardigheden aan te scherpen in ons proefcentrum.

International Leadership Summer School (voor niet-gegradueerde studenten):

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om je ambities te ondersteunen, bieden we onze 2019 niet-gegradueerde studenten de mogelijkheid om onze International Leadership Summer School in Berlijn bij te wonen, waar je de belangrijkste soft skills kunt ontwikkelen en deze opwindende stad kunt verkennen met je mede-ULaw-studenten. Meer informatie over The University of Law-website op: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Aangezien sommige cursussen op de Business School zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), kunnen studenten van deze specifieke cursussen automatisch gratis lidmaatschap krijgen voor de duur van hun cursus en gedurende een jaar na voltooiing.

Voordelen zijn onder meer toegang tot ManagementDirect; de grootste beheersbibliotheek van het Verenigd Koninkrijk, samen met toegang tot het online bronnenportaal inclusief e-journals, bedrijfs- en sectorrapporten en advies van meer dan 300 wervingsmanagers via het Career Development Center.

U krijgt toegang tot de huidige vacatures via de JobSearch-database en een schat aan video's, tutorials en artikelen om uw carrière en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. De online CMI-mentorgemeenschap bestaat uit meer dan 120.000 leden waar u kunt worden gematcht op basis van de vaardigheden, ervaring en branche waarin u geïnteresseerd bent, evenals informatie over CMI-netwerkevenementen waaraan u kunt deelnemen.

Na succesvolle afronding van een van onze CMI-geaccrediteerde cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten van verschillende achtergronden dan ooit ondersteunen om hun carrièreambities te realiseren. Daarom bieden we een reeks beurzen en beurzen aan.

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten. De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Sportfaciliteiten:

Er zijn voldoende mogelijkheden om op te staan en fit te worden op al onze campussen, als u zowel uw lichaam als uw geest wilt oefenen. Populaire activiteiten zijn Zumba, voetbal, netbal, rugby en tennis.

Clubs en verenigingen:

Met een reeks samenlevingen, sportteams en sociale evenementen die beschikbaar zijn op elk van onze campussen, zult u zeker genoeg vinden om u bezig te houden en plezier te hebben tussen de colleges. En aan het begin van je cursus kun je lid worden van een vereniging, club of evenement van je keuze, of je kunt een eigen club maken via de studentenvereniging.

cursussen:

The University of Law Business School biedt een scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's in het Verenigd Koninkrijk. Sommige van onze postdoctorale cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Aangezien de Business School is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), krijgen studenten automatisch een gratis lidmaatschap voor de duur van hun cursus en een jaar na voltooiing.

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde beroepsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk die de felbegeerde Chartered Manager (CMgr) -status aanbiedt. Na het succesvol afronden van een van onze cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Online zakelijke cursussen:

We bieden online leren van wereldklasse voor onze postdoctorale cursussen:

• Studiemethoden voor alle soorten leervormen: er is een studiemethode die past bij uw stijl, met e-books, i-Tutorials, webinars, casestudy's, flashcards, audiobestanden, bewegende beelden, real-time chatrooms voor studenten, online beoordelingen, en meer.

• Dedicated Tutor-ondersteuning: u ontvangt voortdurende ondersteuning en feedback over uw werk van een speciale programma-tutor gedurende de duur van uw cursus.

Toegangseisen en tarieven:

Toelatingsvoorwaarden en tarieven verschillen per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, tarieven, financieringsopties en, beurzen en beurzen, bezoek de website van de University of Law.

Internationale studenten:

Je zou toetreden tot studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap in alle ULaw-campussen.

We hebben een team voor Student Support Services die hier zijn om welzijnsgerelateerd advies en begeleiding te geven.

Informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.

accommodatie:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor studenten, garanderen we u een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van uw graad, als u ons hebt aanvaard als uw vaste keuze en vóór 30 maart in het jaar van binnenkomst * (* T

Voor postdoctorale studenten, als u een campus weg van huis kiest, kan onze accommodatiedatabase u helpen een woonplek te vinden, met de mogelijkheid om privé gehuurde eigendommen of gedeelde accommodatie te vinden bij andere ULaw-studenten.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze bedrijfscursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Als je een van onze open dagen op de campus niet haalt, bieden we van tijd tot tijd Online Open Days aan voor onze cursussen - dus je hebt nog steeds de mogelijkheid om uit te vinden hoe het is om bij The University of Law Business School Open te studeren. The University of Law Business School , en stel uw vragen online.

Voor internationale studenten, wil je misschien meer weten over studeren met ons, door ons te bezoeken tijdens een internationaal evenement.

The University of Law Business School locaties van The University of Law Business School :

De beschikbare cursussen variëren per locatie. Meer informatie over onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

The University of Law Business School

Het MBA-leiderschap, dat op een centrale locatie in Londen wordt gehouden, heeft een sterke focus op loopbaanontwikkeling en wordt geleverd door ervaren professoren van t ... [+]

MBA-leiderschap

Het MBA-leiderschap, dat op een centrale locatie in Londen wordt gehouden, heeft een sterke focus op loopbaanontwikkeling en wordt geleverd door ervaren professoren van toonaangevende business schools over de hele wereld. Onze cursus heeft een uniek model voor peer coaching waarbij studenten buiten het klaslokaal worden ondersteund en toegang hebben tot docenten voor elke uitdaging waarmee ze in hun werk of studie kunnen worden geconfronteerd. Het programma is ontworpen om naast een drukke professionele rol te worden uitgevoerd en wordt gedurende een periode van 18 maanden in Executive Format geleverd. Maandelijks vindt interactief workshop-achtig lesgeven plaats gedurende een driedaags weekend op onze Londen Moorgate-campus in het commerciële centrum van Londen. Naast de basisprincipes van kernactiviteiten ligt de nadruk sterk op het ontwikkelen van de gedragscompetenties van afgevaardigden. Dit wordt bereikt door een gedragsmodel op basis van gedragsmatige competentie, waarvan bewezen is dat het zeer effectief is in de bedrijfswereld. Dit omvat peer coaching die plaatsvindt tijdens de weekendworkshops, evenals afgevaardigden die voortdurend toegang hebben tot docenten die lesgeven buiten de weekendworkshops. Tijdens de normale werkweek worden afgevaardigden aangemoedigd om regelmatig face-to-face en virtuele vergaderingen te houden met de docenten om echte problemen te bespreken die zich voordoen in hun professionele rol die verband houden met de theorie van de cursus. Deze MBA is bedoeld voor leidinggevenden in het midden- en hoger kader die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden om een steeds hogere functie te bekleden. Typische loopbaantrajecten zijn: van functionele rollen naar functioneel leiderschap, algemeen management of... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, Engeland, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, Engeland, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, Engeland, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Engeland, GB