Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Aan de University of Stirling , want het verschil zit in ons DNA: onderwijs voorzien van een doel en onderzoek doen dat helpt de maatschappij vorm te geven.

Wij zijn een internationale universiteit met een pioniersgeest en een wereldwijde reputatie voor hoogwaardig onderwijs en onderzoek. We zijn gepassioneerd door het creëren van impact in alles wat we doen.

Stirling is een plaats waar bekwaamheid - niet achtergrond - wordt gewaardeerd.

Onze reputatie

Onze impact maken door anders te denken

Sinds onze oprichting in 1967 werd de University of Stirling altijd gedreven door transformatief denken en een geest van innovatie. Onze missie is om alles te doen wat we kunnen om onze studenten de kennis en expertise te geven om hun impact in de wereld te maken.

Alles wat we doen maakt een positief verschil voor het leven van mensen. We zijn een agent voor verandering, verbinden mensen, innoveren en transformeren de levens van onze studenten, medewerkers en de wereldwijde gemeenschappen die we dienen. We willen constant innoveren en verbeteren om een ​​verschil te maken voor de samenleving. Het is hoe we onze wereldwijde reputatie voor hoogwaardig onderwijs en internationaal gerenommeerd onderzoek verdiend hebben.

Stirling-onderzoek: levens veranderen

Ons doel is eenvoudig. Van het voeden van de wereld tot het gebruiken van psychologie om criminelen te vangen, we willen de mondiale problemen van onze tijd aanpakken. Onze multidisciplinaire onderzoekers dagen uit tot aannames, innoveren denken en vinden oplossingen.

Onze onderzoeksthema's zijn:

  • Goed leven
  • Culturen, gemeenschappen en samenleving
  • Wereldwijde veiligheid en veerkracht

Onze visie

Over de hele wereld erkend worden als een universiteit die zich richt op de behoeften van de samenleving door middel van innovatief en interdisciplinair onderzoek; leren en onderwijzen van de hoogste kwaliteit; en door onze kennis met de wereld te delen.

Positionering verklaring

Aan de University of Stirling zijn onze denkers helder, nieuwsgierig en innovatief.

Alles wat we doen, als instelling en als individuen, heeft een doel en impact. Dit vormt onze cultuur, onze persoonlijkheid en onze denkwijze. Het moedigt ons aan de status-quo aan te vechten en de norm te verleggen. We willen constant innoveren en verbeteren om de maatschappij ten goede te komen en een verschil te maken voor de gemeenschappen die we bedienen.

We gebruiken ons denken om alles te verbeteren. Door verbinding te maken, te innoveren en te transformeren, geloven we dat ons denken de wereld kan veranderen.

Onze missie

Onze bijdrage en aanpak worden bepaald door:

  • Mensen ontwikkelen en de samenleving helpen door achtervolging en begrip van kennis. We creëren de voorwaarden voor innovatief, interdisciplinair onderzoek en communiceren op een duidelijke en nuttige manier wat we hebben geleerd aan de rest van de wereld.
  • Het leven van onze studenten en staf transformeren door hen kansen te geven om hun volledige potentieel intellectueel en emotioneel te bereiken; door ze veerkrachtig te maken en hen de vaardigheden te geven die ze nodig hebben voor de moderne wereld; en door hen een gevoel van verantwoordelijkheid bij te brengen om het openbaar belang te bevorderen.
  • Wereldburgers creëren, werken in partnerschap met overheden, bedrijfsleven en industrie, de publieke en derde sector en collega's in andere instellingen, om de veranderende behoeften van de samenleving te identificeren en aan te pakken.

Onze waarden

Uitmuntendheid

Wereldwijd toonaangevend op het gebied van onderzoeksexpertise en door het leveren van een uitstekende leerervaring.

Openheid

Open staan ​​in alles wat we doen, het werk en de waarde van de universiteit communiceren met de rest van de wereld, en mensen betrekken bij het leveren van onze visie.

Ambitie

De universiteit op innovatieve manieren laten groeien, duurzaamheid inbedden en een rolmodel voor de sector maken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

University of Stirling

De AMBA-geaccrediteerde Stirling MBA is ontworpen om capabele managers om te vormen tot succesvolle bedrijfsleiders. Onze MBA-kwalificatie is uniek in de manier waarop he ... [+]

Overzicht

De AMBA-geaccrediteerde Stirling MBA is ontworpen om capabele managers om te vormen tot succesvolle bedrijfsleiders. Onze MBA-kwalificatie is uniek in de manier waarop het zich richt op de werkwijzen, processen en resultaten van beheer in verschillende contexten, van grote multinationals tot kleine ondernemingen. Er is een nadruk op verantwoord leiderschap, duurzame strategie, creativiteit en verandering die helpt bij het informeren van hedendaagse debatten over hoe effectief beperkte middelen met maximale impact kunnen worden beheerd.

Deze gewilde kwalificatie geeft u een grondig inzicht in de functionele gebieden van zaken en management, waaronder:

boekhouding en financiënafzeteconomieoperations managementpersoneelszaken... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
University of Stirling,
Stirling, Schotland, FK9 4LA GB