Ulster University, London & Birmingham Campuses

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

London tak campus

Onze Londen campus is gelegen in het hart van de stad, in het historische Holborn. Dicht bij de vele openbaar vervoer, restaurants, bars en bezienswaardigheden, onze campus nog steeds erin slaagt om een ​​intieme sfeer te hebben, bij zowel vriendelijk personeel en studenten.

De campus heeft onlangs een uitgebreide renovatie ondergaan het hele gebouw en biedt nu een nog betere omgeving voor u om te studeren en te socialiseren in. Uitgerust met computer kamers, gemeenschappelijke ruimten, klaslokalen, een bibliotheek, gratis Wi-Fi in het hele en zelfstudie gebieden, is het een ideale locatie.

Waarom kiezen voor een studie in Londen?

 • Studenten krijgen een waardevol inzicht in de interne werking van een van de meest vooruitstrevende en diverse steden in de wereld. Londen is nog steeds beschouwd als het centrum van de financiering van de wereld en het werd onlangs voorafgaand aan New York geplaatst als het centrum van de wereldwijde kapitaalstromen en financiële diensten. sterke economische positie van Londen zorgt voor een veel mogelijkheden voor deeltijdwerk voor studenten die in staat zijn om te werken, om hen te helpen om ofwel zetten wat ze geleerd hebben in de praktijk brengen of aan te vullen hun levensonderhoud.
 • Londen is een van 's werelds culturele centra, met meer dan 200 musea (tweemaal zo veel als Parijs of New York), velen van hen zijn gratis te bezoeken, evenals honderden historische gebouwen, concertzalen, theaters, duizenden hectaren park land, veel sites van wetenschappelijk belang en 4 wereld erfgoed.
 • Londen heeft een geweldige en wereldberoemde sociale scene, en is bekend voor vele topklasse restaurants, pubs, bars, clubs en bioscopen. Veel studenten profiteren van studeren in een van de beste locaties in de wereld voor live muziek, met plaatsen zoals de O2 Arena, Wembley en vele andere internationaal bekende locaties zoals de Brixton Academy, al regelmatig hosting top artiesten en bands. Er zijn ook een groot aantal carnavals en festivals, zoals Notting Hill, gevierd in Londen tijdens het jaar.
 • Londen heeft een fantastisch en goed ontwikkeld openbaar vervoer systeem waarmee studenten gemakkelijk reizen in en rond de stad. De ondergrondse of buis netwerk, 24 uur per dag bussen, het nationale treinnetwerk verbinden Londen met de rest van het land, en natuurlijk de altijd betrouwbare Londen zwarte taxi's zijn er altijd om te helpen. Fietsen wordt ook steeds populairder elk jaar als 'groen' transport methode.

Birmingham tak campus

Onze Birmingham campus heeft een geweldige locatie in het centrum van de stad dicht bij de belangrijkste New Street station in het centrum gebouw.

We hebben uitstekende onderwijsfaciliteiten en een ervaren faculteit die onze gezellige, intieme campus die gericht is op het leren en de werkgelegenheid complimenten.

Waarom kiezen voor een studie in Birmingham?

 • Birmingham heeft een indrukwekkende periode van visuele veranderingen ondergaan in de afgelopen jaren. De beroemde en iconische winkelcentrum Bullring is herontwikkeld. Bovendien, winkelcentra, zoals The Mailbox bieden aanvullende uitstekende faciliteiten met een scala aan winkels voor elk budget.
 • Er zijn vele musea in Birmingham, met collecties van lokale en nationale betekenis. Birmingham is ook de thuisbasis van het Birmingham Royal Ballet en het Birmingham Symphony Orchestra en Symphony Hall wordt beschouwd als een van de mooiste concertzalen in Europa. Met 4 grote theaters, al regelmatig zien West End shows rechtstreeks van Londen, Birmingham heeft voor elk wat wils.
 • Birmingham bevat ook een rijke geschiedenis - Shakespeare's thuisbasis van Stratford-upon-Avon, de historische Coventry en Warwick in de buurt. Bournville is de thuisbasis van de wereldberoemde chocolade producerende bedrijf Cadbury, en wat nog belangrijker is Cadbury World. Sarehole Mill is naar verluidt de inspiratie voor Hobbiton in Middle Earth verzameling JRR Tolkien's.
 • Birmingham heeft een breed scala aan restaurants, van Michelin sterren vestigingen om meer informele plaatsen. Daarnaast Birmingham is beroemd om zijn Balti huizen, de ondertekening gerecht uit de curry hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.
 • Muziek in Birmingham voor elk wat wils, met een verscheidenheid aan muziek podia, zoals de het NEC, de Barclaycard Arena (voorheen de NIA) en O2 Academy presentatie acts uit de hele wereld. De Glee Club biedt een plek om te lachen naast de stad andere comedy club, Highlight. Voor filmliefhebbers, in aanvulling op een breed scala van state of the art bioscopen, Birmingham heeft ook oudste nog werkende bioscoop van het land, The Electric, die in 1909 geopend.
 • Met een studentenpopulatie van 65.000, Birmingham heeft een groot aantal pubs, nachtclubs, bars en restaurants waardoor het een van de beste plaatsen in het Verenigd Koninkrijk om een ​​student te zijn.
 • Birmingham heeft geweldige sportfaciliteiten. Aston Villa en Birmingham City zijn de 2 vlaggenschip voetbalteams van de stad, met West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers ook vlakbij. Edgbaston Cricket Ground organiseert cricket wedstrijden uit de hele wereld. De National Indoor Arena brengt ook internationale atletiek naar Birmingham, evenals het hosten van tennis en een scala aan andere sportieve evenementen het hele jaar. The Belfry Golf Course, een van de beroemdste golf bestemmingen ter wereld, is gelegen in de Sutton Coldfield gebied van de stad.

Cursussen

Undergraduate

Onze undergraduate graden hebben een sterke focus op de inzetbaarheid en carrièremogelijkheden, en worden gegeven door de industrie ervaren faculteit om u te helpen uw carrière te starten.

Pre-Masters

Onze pre-master cursussen zijn ontworpen om te helpen je verder op tot postdoctorale-level studie als je op dit moment niet voldoen aan de toelatingscriteria voor de gekozen postgraduaat.

Postuniversitair

Onze postdoctorale opleidingen zijn uw kans om zich te specialiseren in een business-thema onderwerp, het verbeteren van uw loopbaan en geeft je de kans om zich te onderscheiden van uw collega's.

Locaties

Londen

Address
St James' House
10 Rosebery Avenue

EC1R 4TF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Birmingham

Address
5th Floor, Centre City
5-7 Hill Street

B5 4UA Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk