Lees de Officiële Beschrijving

Deze faculteit cursussen zijn gegroepeerd in drie, op nationaal niveau bepaald, vakgebieden: Accounting; Business and Management en Horeca, Toerisme en Recreatie. De Quality Assurance Agency (QAA) heeft bekroond met de faculteit een 'excellente' waardering (met een perfecte score van 24 op 24) in Business and Management, het vakgebied voor de meerderheid van natuurlijk de faculteit bepaling. Ook de faculteit ontvangen een 'excellente' rating voor Hospitality, Toerisme en Recreatie. In november 2003 heeft de QAA Developmental Engagement bevestigd een gelijkwaardige rating voor het vakgebied van Accounting. Bijgevolg, in termen van het onderwijs, kan de faculteit vertrouwen, gelden op een objectieve basis, dat is de belangrijkste kwaliteit benchmark voor het bedrijfsleven het onderwijs in Ierland, waardoor het onder de beste in de bredere context Britse eilanden. In termen van objectieve, kwaliteit-benchmark onderzoek criteria, de 2001 Business and Management Research Assessment Exercise gelederen van de Universiteit van Ulster bijdrage op dit gebied op een 3A, wat aangeeft dat meer dan 75% van haar onderzoek is van de nationale excellence.

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

University of Ulster, Faculty of Business and Management

De MBA is een flexibel modulair programma dat aangepast kan worden om te studeren in een tempo dat individuele studenten past. Het is een brede algemene managementkwalifi ... [+]

De MBA Progamme

De MBA wordt aangeboden door de Faculteit der Bedrijfskunde. Het is een brede algemene managementkwalificatie die is ontworpen voor de behoeften van ervaren of ambitieuze managers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden om hen toe te staan ​​voor senior management functies.

De MBA is een flexibel modulair programma dat aangepast kan worden om te studeren in een tempo dat individuele studenten past.

Er zijn twee manieren om het programma te studeren: een studieprogramma van 1 jaar voor degenen die voltijds willen studeren of een deeltijdse weg voor degenen die voornemens zijn om werk en studie af te stemmen, degenen die hiervoor kiezen laatstgenoemde optie duurt meestal tussen 2 en 3 jaar om de MBA af te ronden, maar studenten kunnen maximaal 5 jaar duren om de cursus af te ronden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Antrim Coleraine Derry Belfast  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands