University of Gloucestershire

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We verwelkomen internationale studenten van over de hele wereld. Studeren in het VK kan een geweldige ervaring zijn, waardoor je nieuwe mensen kunt ontmoeten, nieuwe dingen kunt proberen en een nieuw land kunt ervaren. Kom en doe met ons mee.

Over de universiteit

  • Een 180-jarige traditie van onderwijs dateert uit 1834
  • Ongeveer 10.000 studenten studeren op onze drie campussen in Gloucestershire
  • Top vijf Britse universiteiten voor onze studentenondersteunende diensten (International Student Barometer Survey, 2017)
  • Internationale studenten die meer dan 60 landen vertegenwoordigen
  • Meer dan 100 academische cursussen om uit te kiezen

Waarom kiezen voor de University of Gloucestershire ?

employability

We bieden stagejaar- en korte werkervaringsopties via ons Degreeplus-initiatief, waardoor u waardevolle werkervaring op de arbeidsmarkt hebt. 94% van onze afgestudeerden vindt binnen zes maanden na afstuderen werk of volgt een studie (DLHE 2015/16).

Fast-track graden

Twee jaar intensieve bacheloropleidingen worden aangeboden in een aantal onderwerpen, waaronder het bedrijfsleven en de wet, om u te helpen sneller af te studeren en geld te besparen.

Ervaring van studenten

Dankzij onze gastvrije en ondersteunende campusomgeving kun je volledig betrokken worden bij het universitaire leven. We staan ​​op de 1e plaats in het VK voor onze studentenondersteunende diensten (International Student Barometer Survey, 2015).

Kwaliteitsonderwijs

We hebben 14 National Teaching Fellowships ontvangen en een sterk portfolio van docenten met ervaring in de sector.

Cursussen Engels en Academische Voorbereiding

Toegewijde programma's om internationale studenten voor te bereiden op hun academische studies worden op onze campus afgeleverd door INTO University of Gloucestershire .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk Health BScs » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Law LLB » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

MBA Bedrijfskunde

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters January 2019 Verenigd Koninkrijk Gloucester +1 more

Deze cursus helpt je om een ​​creatieve benadering van ondernemen te ontwikkelen die leidt tot echte innovatie. Door ontwerpdenken en praktische oefeningen die voortbouwen op theorie, verbetert u uw management- en leiderschapsmogelijkheden. U zult profiteren van de steun en expertise van toegewijde en onderzoeksactieve onderwijzend personeel met uitstekende academische en zakelijke ervaring. [+]

Deze cursus helpt je om een ​​creatieve benadering van ondernemen te ontwikkelen die leidt tot echte innovatie.

Door ontwerpdenken en praktische oefeningen die voortbouwen op theorie, verbetert u uw management- en leiderschapsmogelijkheden. U zult profiteren van de steun en expertise van toegewijde en onderzoeksactieve onderwijzend personeel met uitstekende academische en zakelijke ervaring. Gastsprekers bezoeken met een aantal specialismen en de links naar het Chartered Management Institute (CMI) zullen uw kennis vergroten. Studenten komen uit een breed scala van achtergronden en worden aangemoedigd om te putten uit hun eigen ervaring en hun nieuw verworven vaardigheden en bewustzijn. Dit draagt ​​bij aan een dynamische leeromgeving die zakelijke simulaties, innovatieve probleemoplossing en blended learning omvat.... [-]


Contact

Adres University of Gloucestershire, The Park
GL50 2RH Cheltenham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Adres University of Gloucestershire, Oxstalls Ln, Longlevens, Gloucester
GL2 9HW Gloucester, Engeland, Verenigd Koninkrijk