Lees de Officiële Beschrijving

Warwick Business School is een van de grootste leveranciers van financiën en bedrijfsonderzoek en -onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Onze reputatie van wereldklasse wordt weerspiegeld in onze ranglijstranglijsten en trekt sterke banden aan met het bedrijfsleven.

Onze studenten komen bij ons studeren vanuit de hele wereld en worden gevormd door de waarden van onze instelling: nieuwsgierigheid, rusteloosheid, openheid en uitmuntendheid. Onze unieke kernwaarden bieden een uitdagende en innovatieve leercultuur die onze studenten voorbereid op succes in hun toekomstige loopbaan.

Onze faculteit produceert transformatief onderzoek dat tot doel heeft debat te leiden en impact te creëren. Dit onderzoek ondersteunt ons onderwijs en helpt bij het ontwikkelen van een nieuwsgierige en ondernemende geest die een positieve bijdrage zal leveren aan uw organisatie.

Gelegen op de campus van de Universiteit van Warwick met een basis in The Shard in Londen, bieden wij een verscheidenheid aan cursussen, met inbegrip van undergraduate, postdoctorale, MBA, doctoraal en executive onderwijs.

Voor de meest recente cursus- en collegegeldinformatie, bezoek onze website: www. WBS .ac.uk

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Warwick Business School

Bestudeer je Executive MBA in The Shard in Londen part-time gedurende twee tot vier jaar ... [+]

Bestudeer je Executive MBA in The Shard in Londen part-time gedurende twee jaar.

Als 10e in de wereld geeft de Warwick Executive MBA je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om direct impact te hebben.

Ons wereldberoemde onderwijs en onderzoek in combinatie met onze innovatieve cultuur en uitgebreide leiderschaps- en ontwikkelingsondersteuning zullen je de vaardigheden, geschiktheid en visie geven die je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten, snel naar de C-suite te gaan of je carrière te transformeren door opnieuw te definiëren je volgende stappen.

Onze indrukwekkende ranglijsten en hoogwaardig onderwijs trekken de meest ambitieuze en dynamische leidinggevenden aan, waardoor u zowel van en met de besten leert. Je klasgrootte zal doorgaans tussen 20 - 40 deelnemers zijn, waardoor je volledig kunt integreren en sterke verbindingen kunt opbouwen die een leven lang meegaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Warwick Business School

Als 10e in de wereld geeft de Warwick Executive MBA je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om direct impact te hebben ... [+]

Executive MBA

Op de tiende plaats ter wereld *, geeft de Warwick Executive MBA je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om direct impact te hebben.

Ons wereldberoemde onderwijs en onderzoek in combinatie met onze innovatieve cultuur en uitgebreide leiderschaps- en ontwikkelingsondersteuning zullen je de vaardigheden, geschiktheid en visie geven die je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten, snel naar de C-suite te gaan of je carrière te transformeren door het herdefiniëren van je volgende stappen.

Onze indrukwekkende ranglijsten en hoogwaardig onderwijs trekken de meest ambitieuze en dynamische leidinggevenden aan, waardoor u zowel van en met de besten leert. Uw klasgrootte is doorgaans tussen de 25 - 40 executives, waardoor u volledig kunt integreren en sterke verbindingen kunt opbouwen die een leven lang meegaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

Warwick Business School

Onze fulltime MBA is ontworpen om u uit te dagen en te transformeren. Na een jaar kom je een ander persoon tegen met een grondig begrip van je unieke leiderschapskwalitei ... [+]

Voltijd MBA

Gerangschikt als eerste in het VK en 18e in de wereld door The Economist *, creëert de Warwick Full-time MBA ondernemende, creatieve en effectieve leiders Onze Full-time MBA is de katalysator die je nodig hebt om je carrière te transformeren. Of u nu van baanfunctie, sector of locatie wilt veranderen of gewoon uw verdienvermogen wilt vergroten, wij zullen u het vertrouwen en de vaardigheden geven om uw potentieel te bereiken.

12 meeslepende maanden Ons 12-maanden durende programma is intens, snel en boeiend. Met internationale reizen, onbeperkte coaching, diepgaand werk met toonaangevende bedrijven en een peer group uit verschillende sectoren en culturen, groeit u zowel persoonlijk als academisch. Naast lezingen, seminars, groepsoefeningen, case studies en projecten, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de meest innovatieve leerervaringen die er zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Warwick Business School

Warwick Business School
Address
Coventry, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 24 7652 4306