Globsyn Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de afgelopen twee decennia heeft Globsyn Business School (GBS) zichzelf op unieke wijze gepositioneerd als de enige 'Corporate B-School' van India, met zijn tweejarige voltijdse Post Graduate Diploma in Management (PGDM) die is goedgekeurd door de All India Council for Technical Opleiding.

Met een bouwwerk dat is gebaseerd op innovatie, onderzoek en technologie, is GBS goed op weg om een wereldwijd genetwerkt, zakelijk onderlegde, onderzoeksgestuurde managementonderwijssysteem op te zetten dat 'Industry Relevant Managers' creëert - een flexibele groep professionals die zijn uitgerust om te opereren in de door technologie gedreven zakelijke omgeving van vandaag. Als gevolg daarvan hebben in de loop der jaren meer dan 360 organisaties onze 3000+ alumni geabsorbeerd, die rijke onderscheidingen hebben verdiend voor hun prestaties en toppresteerders zijn binnen hun organisaties. Globsyn Business School heeft van tijd tot tijd vele lauweren ontvangen van de onderwijsbroederschap en is gerangschikt onder de Top 5 B-scholen in Oost-India volgens Business India's Best B-Schools Survey 2019, en heeft de titel 'Most Preferred B-School of the Year - East 'tijdens de gewaardeerde 12e EduShine Excellence Awards 2019, georganiseerd door The Associated Chambers of Commerce and Industry of India - de grootste branchevereniging van India . Het 'Care for Society'- initiatief van Globsyn Business School, gedaan door de studenten van de B-School onder de Beyond Education-branche van het Kalyani Youth Leadership Forum , wordt door de All India Council for Technical Education erkend als een' Best Practices 'op nationaal niveau door erkende instellingen in India, en is genoemd in het All India Council for Technical Education 's Best Practices bulletin.

Studeren aan Globsyn Business School is een levensveranderende ervaring. Met de nadruk op intellectuele ontdekking en kritisch denken, krijgen onze studenten een omgeving voor zowel intellectueel discours als het ervaren van het bedrijfsleven. Onze faculteit zijn ontdekkers en leraren-geleerden die niet tevreden zijn met het stellen van gemakkelijke vragen, maar voortdurend de leerling-gemeenschap betrekken bij het nastreven van academische en carrièredoelen met de strengheid die het verdient.

Locaties

Bowbazar

Address
743503 Bowbazar, West Bengalen, India

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: