Goa Institute of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het instituut

Goa Institute of Management genesteld in de West-Ghats is een toonbeeld geworden van hedendaagse managementkennis met een retraite in de heuvels. Het is een perfecte mix van op de hoogte blijven van de tijd en toch nadenken over de waarden die men in het leven moet volgen voor duurzame groei en ethische bedrijfspraktijken.

De missie van Goa Institute of Management (GIM) is om kennis te creëren en leiders te koesteren voor duurzaam ondernemen en een inclusieve samenleving voor India en de wereld, met behoud van een sterke en voortdurende toewijding aan Goa. Het instituut tracht managers te trainen om competent en competent te reageren op de economische, sociale en organisatorische uitdagingen die voortvloeien uit de snel evoluerende technologie, een veranderende economische basis en een wereldwijde markt.

Het land

India is een broeinest voor innovatie en ondernemerschap met talloze kansen in de gezondheidszorg. Zuinige innovaties zoals de kleinste in de hand te houden ECG-set en Arvind Eye Care voor AI-gestuurd geavanceerd onderzoek; van 's werelds grootste ziektekostenverzekeringsstelsel tot het beoefenen van verschillende alternatieve geneeswijzen, presenteert India zich als een unieke plek om opgeleid te worden in gezondheidszorgmanagement.

Het programma heeft de reputatie opgebouwd een baken van domeinkennis te zijn in een korte tijdspanne. Met activiteiten zoals Know Your Health Provider (KYHP), waarbij de deelnemers ziekenhuizen, gezondheidscentra, farmaceutische fabrieken, winkelapotheken en NGO's in Goa bezoeken, is het programma een perfecte samenvoeging van theorie en praktijk. Hierdoor kunnen de studenten de problemen in de openbare gezondheidszorg observeren en oplossingen bieden vanuit hun managementleren. HCM-studenten hebben vaak een realistisch probleem opgelost en een stempel gedrukt op de openbare gezondheidszorgstelsels. Overigens is GIM een van de 13 instellingen in India die gekozen hebben om een ​​ambitieus incubatiecentrum op te zetten op de campus.

Locaties

Panaji

Address
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, India

Accreditaties

AACSB Accredited