ISMS Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ISMS Bangalore

Aangeboden cursussen

Wereldwijde MBA

Voltijdsduur - 2 jaar

Master of Business Administration

Voltijdsduur - 2 jaar

Kosten INR 6.80 Lakhs voor twee jaar

Verbeter uw wereldwijde managementvaardigheden

ISMS Bangalore MBA is een van de beste programma's in het land. De Global MBA-cursus bestaat twee jaar op de campus en biedt een diepgaande studie van de mondiale politieke economie, leiderschap, strategie, onderhandelingen en multiculturele communicatievaardigheden die nodig zijn om internationale teams, functies en organisaties succesvol te leiden.

Het bestaat uit een pakket MBA PGPM 3 wereldwijde certificeringen

 • Wereldwijd zakelijk leiderschap vanuit Nederland
 • Live-projecten uit Duitsland

Wereldwijd MBA-programma

 • Global Business Leadership-programma
 • Live-projecten uit Duitsland
 • ERP van Microsoft USA
 • MBA - verbonden aan de Universiteit van Mysore
 • PGPM - Post Graduate Program in Management: Industry Aligned
 • MBA PGPM: Dual Degree met 3 internationale certificeringen

Bij ISMS voltooien alle studenten zowel MBA- als PGPM-programma's tegelijkertijd (leidend tot duale certificering) samen met internationale certificeringcursussen

Over het Instituut:

ISMS Bangalore is een van de beste B-scholen van India met internationale accreditaties. ISMS Bangalore-India's meest mondiale B-school en beste B-school voor internationale blootstelling en stages werd gestart onder de bescherming van Human Empowerment en Charitable Trust over een decennium terug (2010). Het doel was om High Quality Management Education op internationaal niveau te geven. ISMS is een businessschool die is opgericht als een consortium tussen de academische wereld en de wereld van het ondernemersstelsel. In het afgelopen decennium heeft ons harde werk ons ​​een lovenswaardige ranglijst bezorgd op verschillende parameters:

 • Internationaal geaccrediteerd voor wereldwijde programma's door de VS, Australië
 • First B School in India voor corporate live-projecten uit Duitsland (Silicon Valley, VS)
 • Geclassificeerd als de 14e plaats beste voor internationale blootstelling
 • Gerangschikt 4 Star B School for Global Program
 • Geclassificeerd als beste B-school in maart 2015 door Silicon Valley, VS.
 • Top 24 ste Best B School voor programma
 • Top 25ste Beste B School voor Industrie onderschreven programma

MBA-programma in ISMS B School:

We geven les in de laatste stand van de techniek, dompelen studenten onder in internationale ervaringen en verbinden ze aan best practices in het bedrijfsleven. Studenten die naar onze programma's komen, leren veel meer dan managementtheorie en -praktijk; ze verwerven nieuwe manieren van denken die hun leven en het succes van hun organisatie ingrijpend kunnen veranderen. Alleen ISMS biedt studenten de vaardigheden om te leiden in de volatiele wereldwijde markt. Met een wereldwijd MBA-programma dat veel verder gaat dan de gebruikelijke business-school curricula, heeft ISMS een gepassioneerde en ervaren faculteit die de allernieuwste, real-world training levert in de fijne kneepjes van het zakendoen in de hedendaagse onderling verbonden wereldeconomie. Elk element in de academische ervaring bij ISMS - van projectmatig werken op teamniveau en ervaringsgerichte en wereldwijde leermogelijkheden tot case-gebaseerde cursussen en onafhankelijke studie - is bedoeld om studenten verder te brengen dan ze voor mogelijk hielden met het doel om nieuwsgierig, creatief zakelijk gedrag te ontwikkelen. leiders.

Het ISMS-programma voor twee jaar omvat een pakket MBA PGPM 3 wereldwijde certificeringen uit Europa en de VS.

 • Wereldwijd zakelijk leiderschap vanuit Nederland
 • Live-projecten uit Duitsland
 • ERP van Microsoft USA

Drie internationale certificeringsprogramma's

Global Business Leadership Program: uit Italië, Nederland, Zwitserland

Samen met MBA doe je GBL. Het is ontworpen voor professionals die geïnteresseerd zijn in het verbreden van hun wereldwijde blik en hun wereldwijde netwerk. Elke module wordt hier gegeven vanuit een mondiaal perspectief, dat je voorbereidt om mensen over grenzen en op alle niveaus van een organisatie te leiden en te beheren. Dit programma gaat verder dan het traditionele bedrijfsdiploma en biedt u uitgebreide instructies in internationale managementdisciplines, evenals cross-culturele communicatie, onderhandelingen en internationaal zakelijk leiderschap.

De GBL is een on-campusprogramma van 80 credits dat een diepgaande studie van de mondiale politieke economie, leiderschap, strategie, onderhandelingen en cross-culturele communicatievaardigheden vereist om internationale teams, functies en organisaties met succes te leiden.

Corporate Live Projects uit Duitsland

Live-projecten uit Duitsland: dit Real Business Project is hands-on leerervaringen in een specifiek zakelijk gebied en in een bepaalde regio van Duitsland, bestaande uit online training, bedrijfsprocessen, transcripties, bezoeken ter plaatse, vergaderingen op hoog niveau en presentaties met lokale bedrijven , culturele leiders om te leren wat ondernemen in de regio uniek maakt.

Germany Projects voorziet u van de kennis van Business Process Engineering en software

ERP-training: op het domein gebaseerde hands on training door Microsoft Certified Consultants

Belangrijkste ERP-modules: we bieden studenten trainingen op enkele van de meest voorkomende ERP-modules, waaronder die voor productplanning, materiaalaankoop, voorraadbeheer, distributie, boekhouding, marketing, financiën en HR. Een bedrijf gebruikt meestal een combinatie van verschillende modules om backofficeactiviteiten en -taken te beheren, waaronder de volgende:

Distributieprocesbeheer, supply chain management, configureren, prijzen, verbeteren nauwkeurigheid, faciliteren betere projectplanning, automatiseren levenscyclus van medewerkers, standaardiseren bedrijfsprocessen, verminderen overbodige taken, beoordelen bedrijfsbehoeften, boekhouding, lagere inkoopkosten, beheren personeel en loonlijst .ERP-modules helpen de beheerders van een organisatie bij het bewaken en beheren van supply chain, inkoop, voorraad, financiën, productlevenscyclus, projecten, personeelszaken, klantrelaties, bedrijfsinformatie en andere bedrijfskritieke componenten van een bedrijf via een reeks onderling verbonden executive dashboards.

ISMS staat voor Quality Education

01: ZEER GERAPPEN. WERELDWIJD HERKEND

ISMS MBA is gerangschikt top 24 (2012-2014) door The Pioneer, The Sun Magazine, Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School is de eerste in Zuid-India en behoort tot een select aantal van de twee meest erkende accreditaties van het MBA-programma via de VS, Australië en Nieuw-Zeeland.

02: INTERNATIONALE CERTIFICERINGEN

Met een rigoureus en intensief programma van 2 jaar, ISMS MBA is een fast-track naar een top MBA-graad, waardoor je MBA-graad kunt behalen met Global Business Leadership Program en Innovation Management van The Phillips, Nederland.

03: GLOBAAL MBA MET ERP-PAKKET

Studenten kunnen kiezen voor Global MBA Program Package met vijf Value Added Programs samen met de totale module voor persoonlijke ontwikkeling.

04: UITSTEKENDE FACULTEIT

Deelnemers aan de ISMS Business School krijgen inzichten van 20 ervaren docenten uit heel India als kern, bezoek en adjunct. Deze faculteitsleden zijn topacademici, bedrijfsadviseurs en onderzoekers in hun respectieve gebieden met doctoraten van vooraanstaande universiteiten.

05: LEREN VAN DIVERSITEIT

Je maakt deel uit van een selecte groep van hoogstaande individuen uit meer dan 25 staten en diverse educatieve achtergronden. Verbreed je horizon en krijg nieuwe perspectieven om een ​​effectieve leider te worden in een wereldwijde zakelijke omgeving.

06: INTERNATIONALE LIVE PROJECTEN

Alle MBA-deelnemers werken aan een "live" consultingproject met een sponsorbedrijf dat uit verschillende industriële sectoren kan komen. Onder begeleiding van facultaire supervisors kun je klassikale lessen toepassen op projecten uit de echte wereld, variërend van analyse van marktkansen toegevoegd aan benchmarking van best practices in de industrie en klantintelligentie.

07: FOCUS OP GLOBAL BUSINESS LEIDERSCHAP

Maak deel uit van Leading People Globally-programma, een cursus die is geïntegreerd in twee semesters. We koesteren leiders die in staat zijn onzekerheid te omarmen, dubbelzinnigheid te accepteren en de verschillende aard van organisaties en markten te erkennen.

08: INTERNATIONALE BLOOTSTELLING

Via optionele internationale excursies, ook bekend als Business Study Missions (BSM), en uitwisselings- en zomerprogramma's met veel B-scholen wereldwijd.

09: GROOT EN DIVERS ALUMNI-NETWERK

Maak deel uit van een familie van ISMS-alumni die overal in India in Global MNC's worden geplaatst en op topposities werken. Je kunt deelnemen aan alumni-activiteiten en genieten van een groot aantal privileges die je nuttig en nuttig zult vinden voor je loopbaanontwikkeling en daarna.

10: EEN VAN DE BESTE CORPORATE NETWERK.

Pedagogiek in ISMS Bangalore:

Casusgericht lesgeven is de belangrijkste lesmethode bij ISMS - en consistent met onze filosofie van samenwerking - zijn teamprojecten.

Actieve interactie wordt aangemoedigd, zodat traditionele lezingen kunnen worden omgezet in open discussies. En discussies kunnen leiden tot face-to-face feedback tussen professoren en collega's.

Rollenspel en simulaties delen de schijnwerpers met probleemoplossende sessies. Of studenten kunnen worden gevraagd om na te denken over hun levenservaring en de oorsprong van hun leiderschapsstijlen te bespreken.

Rigoureuze zelfanalyse vormt de kern van de ISMS-benadering voor leiderschapsontwikkeling. Door feedback van collega's en medestudenten te combineren met instructie en peer coaching krijgen onze studenten inzichten die de traditionele methode van lesgeven niet kan bieden.

Onafhankelijke studie Onder leiding van een lid van de faculteit verkennen studenten hun eigen interesses en creëren ze nieuwe kennis van een bepaalde betekenis voor hun eigen loopbaan. Ongeacht het formaat, het onderwijs en ander academisch werk bij ISMS is het gecentreerd rond onze faculteit van thought leaders. Elk geeft les in het MBA-programma, wat betekent dat je direct van de beste leert. Onze kleine klas betekent dat ze je als individu leren kennen.

Europees studentenuitwisselingsprogramma is een programma waarin studenten van ISMS Bangalore naar een partnerinstelling van hun instelling in het buitenland gaan voor het voltooien van projecten, het doen van een semester in het buitenland, industriële bezoeken of deelname aan interculturele activiteiten.

Een uitwisselingsprogramma voor studenten kan internationale reizen inhouden, maar vereist niet noodzakelijkerwijs dat de student buiten zijn of haar thuisland moet studeren.

Onze Europese uitwisselingsprogramma's bieden studenten de mogelijkheid om in een ander land en omgeving te studeren en de geschiedenis en cultuur van een ander land te ervaren.

De term "uitwisseling" in ISMS Bangalore betekent dat een partnerinstelling een student accepteert, maar dit betekent niet noodzakelijk dat de studenten een tegenhanger moeten vinden van de andere instelling met wie ze kunnen uitwisselen. Uitwisselingsstudenten wonen bij een gastgezin of op een aangewezen plaats, zoals een hostel, een appartement of een studentenverblijf.

ISMS-uitwisselingsprogramma voor studenten helpt om het begrip en de tolerantie van andere culturen voor deelnemers te vergroten, hun taalvaardigheden te verbeteren en hun sociale horizon te verbreden. De uitwisselingen van studenten zijn ook verder toegenomen nadat de wereldeconomie is uitgebreid. Een uitwisselingsstudent verblijft doorgaans gedurende een periode van 4 weken in het gastland en internationale studenten of studenten die in het buitenland studeren kunnen gedurende verschillende maanden in het gastland verblijven.

Onze studenten hebben bezocht: Singapore, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Nederland.

Mentoring @ ISMS B School

Wij van ISMS zijn van mening dat "Mentoring een samenwerkingsverband is tussen onze studenten die onderling verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid delen om de leerling te helpen om duidelijke en wederzijds gedefinieerde leerdoelen te realiseren. Mentoring wordt gebruikt om mensen te helpen in specifieke stadia van ontwikkeling of overgang en duurt een aanhoudende maar gedefinieerde tijdsperiode. De mentorrelatie biedt een ontwikkelingskans voor beide partijen en kan dus van wederzijds voordeel zijn.)

Mentoring is een ontwikkelingspartnerschap waarbij één persoon kennis, vaardigheden, informatie en perspectief deelt om de persoonlijke en professionele groei van iemand anders te bevorderen. We hebben allemaal behoefte aan inzicht dat buiten onze normale leven en educatieve ervaring ligt. De kracht van mentoring is dat het een one-of-a-kind gelegenheid biedt voor samenwerking, het bereiken van doelen en het oplossen van problemen. Het gepersonaliseerde karakter van mentorschap betekent dat je kunt beslissen om meer te weten te komen over de onderwerpen en kwesties die voor jou het meest relevant zijn.

Hoe Mentoring individuele ontwikkeling ondersteunt @ ISMS Bangalore

De bedoeling van mentoring is om individuele ontwikkeling te ondersteunen via zowel loopbaan- als persoonlijke functies op de volgende manieren:

Carrièrefuncties

Plaatsingen in ISMS Bangalore: bij ISMS zijn plaatsingen de belangrijkste troeven van onze programma's. De ISMS-plaatsingscel is speciaal ontworpen om de koppeling tussen de industrie en instellingen te versterken en is zeer uniek in zijn activiteiten. Het biedt hulp bij de plaatsing en ondersteunt de dienstverlening aan de studenten. Het omvat ook counseling voor de studenten op het gebied van academici, carrières, banen, verdere studies, extra en co-curriculaire activiteiten, sport, games, fests, Industry-Interface-activiteiten enz., Om het beste talent van de studenten naar voren te halen. Het plaatsingsrecord heeft de afgelopen vijf jaar een zeer sterke stijging gekend.

De pre-placement trainingsprogramma's worden uitgevoerd door de interne trainers en de experts uit de industrie. We kiezen onze trainers van verschillende beroepsorganisaties en vele anderen die de persoonlijkheid van de studenten kunnen vormgeven en aanpassen aan de behoeften van de industrie. Leidinggevenden uit de industrie organiseren het loopbaanbegeleidingprogramma en het pre-placement trainingsprogramma en de plaatsingcel informeert de studenten over de vacatures. Studenten worden ook geïnformeerd over de cruciale punten van succes. Voor bijvoorbeeld Infosys en Deloitte staat erop dat studenten uitblinken in Engelse testen; Mahindra Satyam dringt erop aan dat de studenten uitblinken in Aptitude and Reasoning Pre placement trainingsteams bezoeken de campus en geven de studenten voorlichting over het selectieproces en trainen hen om de interviews effectief aan te gaan. Pre-placement workshops en inductie van interview specifieke vaardigheden worden ook aangeboden in dit semester. Gedurende het volledige plaatsingsproces zorgt het management van ISMS ervoor dat elk klein detail met betrekking tot de ontwikkeling van persoonlijkheid, academische vooruitgang en praktisch leren wordt behandeld. Tegen de tijd dat studenten het vierde semester bereiken, zouden ze volledig klaar zijn voor het interview en de plaatsing van de campus.

Daarom worden alle studenten vanaf het begin in goede bedrijven geplaatst met goede loonpakketten. In het jaar 2016, 17 zijn er 100% plaatsingen vóór voltooiing van het 4e semester met een gemiddelde van 4,50 L per jaar.

Hostel faciliteiten:

Ruime kamers met bed, studeertafel, stoel, almirahs, keuken, recreatieruimte, gemeenschappelijke cafetaria voor ontbijt, lunch en diner.

Ook Wi-Fi, beveiligingsdiensten 24/7 en schoonmaakfaciliteiten

Locaties

Bengaluru

Address
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Bengaluru, Karnataka, India