Indian School of Management & Entrepreneurship

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ondernemers van morgen stimuleren

ISME is een revolutionair academisch ecosysteem met een focus op creatief denken en innovatiegestuurde innovatie. We investeren in studenten om hen te helpen meer te doen en hun ondernemersgeest uit te dagen.

Met onze state-of-the-art faciliteiten, nabijheid van de industrie en sterke internationale allianties, bieden we studenten de beste kans om te slagen.

ISME heeft een ecosysteem van middelen, academische programma's, incubators en experts gestimuleerd om uw innovatie en ultramoderne onderneming een boost te geven. Elk jaar worden studenten aangemoedigd om hun visionaire ideeën tot leven te brengen door onze groep ervaren faculteits- en mentornetwerken.

Inspireren

Door ons academisch curriculum, workshops en bootcamps zorgen we ervoor dat studenten over de vaardigheden en kennis op het gebied van ondernemerschap beschikken om hun start te lanceren.

Incuberen

Bij ISME vindt u toegang tot geweldige bronnen zoals 3 niche-opstartversnellers, partners zoals Google en Microsoft, een netwerk van investeerders en andere middelen om een ​​succesvol bedrijf te starten.

ontbranden

Ons grote netwerk van ervaren docenten en mentoren helpt studenten hun innovatieve ideeën en zakelijke ondernemingen te ontwikkelen en te testen.

Onze academische filosofie

Ons unieke academische programma combineert bedrijfsfundamenten met ervaringsleren en een 'leiderschaps'-mindset die relevant is voor de hedendaagse economie.

We bieden undergraduate en postdoctorale programma's op basis van de Business en Entrepreneurial Led Learning (BELL) aanpak, het leveren van innovatieve curricula

Energie van een zakelijke hub

ISME ligt in het Lower Parel Innovation District in het hart van Mumbai, in het centrum van start-ups en corporate action.

Met uitgebreide blootstelling aan de industrie en toegang tot onze eigen incubators, maakt ISME de ondernemersmotor mogelijk.

Iconische campus in een strategische stedelijke locatie

Een ultramoderne campus in het Central Business District en Innovation hotspot van Lower Parel, Mumbai met zorgvuldig samengestelde stijlvolle ruimtes gebouwd om te leren, te betrekken, samen te werken en te transformeren.

Locaties

Parel

Address
400013 Parel, Maharashtra, India