Vishwakarma Institute of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VIM in een oogopslag

Vishwakarma Institute of Management (VIM) is het vlaggenschip B School of Bansilal Ramnath Agarwal Charitable Trust (schutblad). VIM werd opgericht in het jaar 2001 en heeft een snelle vooruitgang geboekt in het afgelopen decennium.

VIM is goedgekeurd door AICTE New Delhi, erkend door de regering van Maharashtra en permanent verbonden aan de Universiteit van Pune. Het biedt de twee - jaar full-time MBA programma in aansluiting bij de Universiteit van Pune. Het biedt ook de PhD-programma. Het is ISO 9001 - 2008 gecertificeerd en het MBA-programma wordt beoordeeld als "MH-A" van CRISIL sinds 2011 AY.

VISIE:

Om VIM als een van de beste instelling van het beheer van het onderwijs te ontwikkelen door het creëren van het menselijk kapitaal door middel van een uitstekende, flexibele, verrijkend, een leven lang leren ervaringen.

MISSIE:

Om sociaal bewuste, verantwoordelijk, ondernemend, leider-managers te ontwikkelen voor de geglobaliseerde samenleving. Om afgestudeerden klaar om de rollen, verantwoordelijkheden en uitdagingen beschikbaar zijn in het bedrijfsleven, de industrie, de overheid, publieke dienstverlening en de samenleving te ondernemen te bevorderen. Om programma's die de huidige en nieuwe kennis en praktijken voor de leerling en voor de regio relevante afspiegeling bieden. Om een ​​ecosysteem of excellence te institutionaliseren in het management onderwijs, opleiding en onderzoek en voortdurend de grenzen van de kennis uit te breiden in het management. Om een ​​mensgerichte, resultaatgericht, duurzaam, instelling voor hoger onderwijs dat bevordert en beschermt waardigheid, gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en mensenrechten voor iedereen.

Waarden:

Wij zullen streven naar het ontwikkelen en in stand houden van de volgende waarden om de context voor alle programma's en activiteiten te bieden Pedagogie die participatieve en ervaringsgerichte, het bevorderen van de dialoog, wederzijds leren en kritische reflectie Enabling environment dat teamwork, samenwerking en wederzijdse steun bevordert. Striktheid, creativiteit en innovatie Het bevorderen van waardering en respect voor de vrijheid van meningsuiting en de culturele, levensbeschouwelijke en intellectuele diversiteit Uitmuntendheid Cross-functionele en multi-disciplinaire perspectieven leidt tot onderlinge verbanden over het onderwijs, de praktijk, onderzoek en voorlichting Transparantie en verantwoording

Innovatieve & volgende praktijken @ VIM

De complexe uitdagingen van de samenleving en bedrijven kunnen alleen worden aangepakt door middel van innovatieve denkprocessen en out of the box oplossingen. Bij VIM, we koesteren innovatie in alle aspecten van ons functioneren. De implementatie van best practices en de volgende is een cultuur voor ons.

Leiderschap & Governance curriculum Enrichment Lesgeven Learning Processen Academische Assessment Beloningen & Erkenningen Ethiek en Waarden Dienst aan de Gemeenschap Training & Placements Career Counselling industrie Connect Research & FDP Consultancy Services Stakeholder Focus alumni Relations

Locaties

Pune

Address
S.No. 3/4, Laxmi Nagar, Kondhwa Budruk,
Pune - 411 048.

Pune, Maharashtra, India

Opleidingen

Deze school biedt ook: