Lees de Officiële Beschrijving

Universitas Gadjah Mada wordt beschouwd als een van de oudste universiteiten in Indonesië en fungeert als een pijler van educatief ontwaken in Indonesië en beweert een verdediger en verspreider van Pancasila te zijn.

Universitas Gadjah Mada biedt studenten een breed scala aan mogelijkheden om creativiteit en innovatie in hun rijk te ontwikkelen door de ondersteuning van moderne infrastructuur en informatietechnologie. Als onderzoeksuniversiteit van wereldklasse besteedt UGM veel aandacht aan onderzoeksactiviteiten door faculteitsleden en studenten te motiveren om hun onderzoek uit te voeren en te publiceren. Bovendien wordt deze inspanning versterkt door de ontwikkeling van 25 studiecentra op diverse wetenschappelijke gebieden. UGM is uitgerust met pure bronnen van 3.608 faculteitsleden en 4.324 medewerkers die zich sterk inzetten om UGM tot de beste universiteit en de meest opvallende onderwijskundige referentie in Indonesië te maken.

Introductie van UGM

Universitas Gadjah Mada is een Indonesische openbare klimop competitie onderzoeksuniversiteit gevestigd in Yogyakarta, Indonesië, opgericht op 19 december 1949. UGM is de oudste en grootste instelling voor hoger onderwijs in Indonesië. De 360-hectare grote universiteit in Yogyakarta, Indonesië, bestaat uit 18 faculteiten, 68 niet-gegradueerde opleidingen, 23 diploma-opleidingen, 104 master- en gespecialiseerde studieprogramma's en 43 doctoraatstudieprogramma's.

Het heeft momenteel ongeveer 55.000 studenten, 1.187 buitenlandse studenten en 2500 faculteitsleden. Universitas Gadjah Mada wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze universiteiten in Indonesië.

UGM implementeert een educopolis-gebied, een stap gezet door universiteiten in het creëren van een gunstig klimaat voor de continuïteit van het leerproces. Deze inspanningen worden voortgezet in de context van het ontwikkelen van multidisciplinaire samenwerkingen en het reageren op ecologische kwesties om de visie van de universiteit te bereiken. Enkele stappen zijn het verminderen van vervuiling en uitlaatgassen van voertuigen, de ontwikkeling van voetgangers, beperking van voertuigen die de campus betreden, de bouw van nieuwe slaapzalen op de campus, de ontwikkeling van parkeerplaatsen, het planten van de bomen groen en nog veel meer.

De speciale regio Yogyakarta, waar UGM gevestigd is, is een van de kleinste provincies in Indonesië en staat alom bekend als een centrum van de Javaanse cultuur, evenals een centrum van leren. Het heeft 3.400.000 inwoners, waarvan 511.000 in de stad Yogyakarta wonen. De aanwijzing als een centrum van leren wordt gekenmerkt door het bestaan van 120 staats- en privé-tertiaire onderwijsinstellingen, met een studentenpopulatie van meer dan 300.000.

Visie

Een uitstekende en innovatieve universiteit van wereldklasse zijn, doordrongen van de culturele waarden van de natie op basis van Pancasila als de staatsideologie en toegewijd aan de belangen van de natie en de mensheid.

Missie

Onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap uitvoeren, evenals behoud en ontwikkeling van kennis die uitstekend en nuttig is voor de samenleving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

UNIVERSITAS GADJAH MADA

MM FEB UGM is een vooraanstaande graduate business school in Indonesië, die kwalitatief hoogstaand onderwijs aanbiedt dat wordt gekenmerkt door sterke en competente facul ... [+]

MM FEB UGM is een vooraanstaande graduate business school in Indonesië, die kwalitatief hoogstaand onderwijs aanbiedt dat wordt gekenmerkt door sterke en competente faculteitsleden, een dynamisch curriculum, een samenwerkend en creatief leerproces en een aangename academische atmosfeer. Internationaal geaccrediteerd door AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), is het programma nu het enige representatieve MBA-programma in Indonesië dat wereldwijd wordt erkend.

Het toont onze toewijding om de kwaliteit van het onderwijs voortdurend te verbeteren. Het programma voedt en maakt gebruik van het leiderschapspotentieel van studenten door middel van een geavanceerd curriculum in combinatie met innovatieve leerprocessen en een intensief soft skill-ontwikkelingsprogramma dat is verrijkt met ons internationale netwerk van 37 gerenommeerde internationale partneruniversiteiten op de Yogyakarta en Jakarta-campus.... [-]

Indonesië Jogjakarta
Augustus 2019
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands