Bologna Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BBS (est. In 2000) is de business school van de Universiteit van Bologna (est. AD 1088). BBS behoort tot de meest innovatieve business schools in Europa en is een van de meest gerenommeerde instellingen in Italië. Interdisciplinair vooruitzichten, de industrie integratie en internationalisering zijn de belangrijkste pijlers van de filosofie van de school, die is bedoeld om studenten met de juiste vaardigheden om een ​​steeds veranderende en complexe economische landschap met vertrouwen, kennis en motivatie onder ogen te slagen.

Hoofdkantoor Bologna Business School's is gevestigd in Villa Guastavillani, een renaissancegebouw uit de 16e eeuw ligt op de Bolognese heuvels, op minder dan tien minuten van het centrum van de stad. Hier wonen de geschiedenis, technologie, en traditie samen in mooie en natuurlijke kader. Bologna is een levendige stad gelegen in het midden van Italië - 30 minuten van Florence, op een uur van Milaan, op twee uur rijden van Rome en Venetië - in Emilia-Romagna, een van de rijkste regio's in Europa.

BBS biedt een 360 ° academische en "echte wereld" leerzame ervaring, met inbegrip van full-time meester graden (in het Engels en Italiaans), en part-time masters en kortlopende programma's voor managers en professionals. De school werkt samen met toonaangevende bedrijven, hen te voorzien van een uitstekende managers en hoge kwaliteit en op maat gemaakte programma's. Kwesties van middelgrote bedrijven en "Made in Italy" industrieën krijgen bijzondere aandacht door middel van onderzoek en gerichte projecten.

De BBS gemeenschap is een familie van studenten, alumni, faculteiten, managers en een uitgebreide zakelijke netwerk van meer dan 500 nationale en internationale bedrijven. Studenten, meer dan 600 per jaar, komen uit alle hoeken van de wereld en uit diverse academische en professionele achtergronden. BBS faculteit omvat meer dan 300 nationale en internationale docenten, academici en managers en consultants.

Locaties

Bologna

Bologna Business School BBS

Address
Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18
40136 Bologna, Emilia-Romagna, Italië
Telefoonnr.
+39 051 209 0111

Opleidingen

Deze school biedt ook: