Fondazione CUOA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fondazione CUOA Business School

CUOA (breed Ya) Business School werd opgericht in 1957

In Italië is CUOA een van de belangrijkste business schools en een actief centrum voor het ontwikkelen en upgraden van vaardigheden op het gebied van private en publieke sectormanagement en ondernemerschap.

Een van de meest opvallende kenmerken van de CUOA School of Business Administration is de lange geschiedenis en diepe geografische relaties, die bijdragen tot de promotie van uitstekende ondernemers en directeuren in het noordoosten van Italië.

CUOA is niet alleen succesvol in het aanbieden van internationale trainingen (samenwerken met buitenlandse partners), maar werkt ook samen met meer dan 3.500 lokale bedrijven. De studenten die aan deze cursus deelnemen, zijn afkomstig uit 50 verschillende landen en hebben 15 wereldwijd uiteenlopende ontwikkelingsprojecten.

De CUOA School of Business Administration is een nationale en internationale leider in bedrijfs- en managementcursussen. Dit college helpt studenten bij het ontwikkelen van hun individuele behoeften en vaardigheden.

CUOA leidt individuen, bedrijven, private en publieke organisaties naar een nieuw bedrijfsmanagementmodel om bedrijfsdoelen te bereiken.

Deze school biedt een masterdiploma in bedrijfskunde, een korte termijn executive cursus en een cursus op maat om aan alle behoeften te voldoen. In Italië beschouwt de menselijke wervingsafdeling van elk bedrijf COUA-studenten voor bedrijfsbeheer als een belangrijke toelating voor toelating.

CUOA Business School is een majestueus 18e-eeuws gebouw in Villa Valmarana Morosini in Vicenza, aan de Italiaanse rand. Dit 18e-eeuwse gebouw in Palladiaanse stijl is ontworpen door architect Francesco Muttoni en heeft alle schoolfaciliteiten die historische cultuur en academische activiteiten omvatten.

Het Valmarana Morosini ligt naast de villa en is een concreet voorbeeld van een moderne business school. Deze woonwijk is gehuisvest in een grasschuur en huisje in het midden van de vroege villa's en heeft meer dan 50 kamers met ensuite en andere servicefaciliteiten.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (breed Ya) Business School werd opgericht in 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Locaties

Altavilla Vicentina

Fondazione CUOA Business School

Address
CUOA Business School
Villa Valmarana Morosini
103, G. Marconi

36077 Altavilla Vicentina, Veneto, Italië
Telefoonnr.
+39 0444 333711

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden