Lees de Officiële Beschrijving

Fondazione CUOA Business School

CUOA (breed Ya) Business School werd opgericht in 1957

In Italië is CUOA een van de belangrijkste business schools en een actief centrum voor het ontwikkelen en upgraden van vaardigheden op het gebied van private en publieke sectormanagement en ondernemerschap.

Een van de meest opvallende kenmerken van de CUOA School of Business Administration is de lange geschiedenis en diepe geografische relaties, die bijdragen tot de promotie van uitstekende ondernemers en directeuren in het noordoosten van Italië.

CUOA is niet alleen succesvol in het aanbieden van internationale trainingen (samenwerken met buitenlandse partners), maar werkt ook samen met meer dan 3.500 lokale bedrijven. De studenten die aan deze cursus deelnemen, zijn afkomstig uit 50 verschillende landen en hebben 15 wereldwijd uiteenlopende ontwikkelingsprojecten.

De CUOA School of Business Administration is een nationale en internationale leider in bedrijfs- en managementcursussen. Dit college helpt studenten bij het ontwikkelen van hun individuele behoeften en vaardigheden.

CUOA leidt individuen, bedrijven, private en publieke organisaties naar een nieuw bedrijfsmanagementmodel om bedrijfsdoelen te bereiken.

Deze school biedt een masterdiploma in bedrijfskunde, een korte termijn executive cursus en een cursus op maat om aan alle behoeften te voldoen. In Italië beschouwt de menselijke wervingsafdeling van elk bedrijf COUA-studenten voor bedrijfsbeheer als een belangrijke toelating voor toelating.

CUOA Business School is een majestueus 18e-eeuws gebouw in Villa Valmarana Morosini in Vicenza, aan de Italiaanse rand. Dit 18e-eeuwse gebouw in Palladiaanse stijl is ontworpen door architect Francesco Muttoni en heeft alle schoolfaciliteiten die historische cultuur en academische activiteiten omvatten.

Het Valmarana Morosini ligt naast de villa en is een concreet voorbeeld van een moderne business school. Deze woonwijk is gehuisvest in een grasschuur en huisje in het midden van de vroege villa's en heeft meer dan 50 kamers met ensuite en andere servicefaciliteiten.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (breed Ya) Business School werd opgericht in 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Fondazione CUOA

De parttime CUOA MBA is een internationaal georiënteerd programma dat de mogelijkheid biedt om te leren in een stimulerende multiculturele context. Studenten ontwikkelen ... [+]

Part-time MBA International Program in samenwerking met de Universiteit van Michigan-DearbornStartdatum: 6 maart 2020 Einddatum: juli 2021 Taal: Italiaans en Engels Duur: 30 weekenden, 1 week in het buitenland, 70 uur in afstandsonderwijs

De Master of Business Administration is een algemene managementopleiding waarvan de waarde op internationaal niveau wordt erkend.

De parttime MBA is een internationaal geïnspireerd CUOA-voorstel dat een geïntegreerde en strategische visie van het bedrijf ontwikkelt om professionele uitdagingen aan te gaan in steeds complexere contexten. Het onderzoekt alle functies en processen van een bedrijf en biedt concrete hulpmiddelen voor onmiddellijk gebruik.... [-]

Italië Altavilla Vicentina
Maart 2020
Italiaans,Engels
Deeltijd
16 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands