Lees de Officiële Beschrijving

LUISS Business School , geaccrediteerd door EQUIS, is de School of Business and Management van LUISS Guido Carli University en is gevestigd in Rome (Italië). De school leidt de ontwikkeling en groei van individuen en bedrijven. Het traint talenten die sociale en zakelijke groei binnen kleine en grote instellingen kunnen bevorderen, waarbij ondernemersgeest wordt gecombineerd met onconventionele kwaliteiten: creativiteit, met het vermogen om alle moeilijkheden uit te dagen.

Of uw ambitie nu ligt in het starten van een bedrijf of het veranderen van een grote organisatie, het transformeren van uw wereld of het veranderen van de wereld, LUISS Business School heeft de connecties met uw toekomst.

LUISS Business School wordt van brandstof voorzien en omgeven door innovatie , creativiteit en kansen . Hier leert u van en hebt u toegang tot een faculteit van wereldklasse, gastsprekers en marktleiders.

Een internationale campus in het hart van Rome (Italië). Er is geen plaats zoals Rome! LUISS Business School is een bedrijfsschool van het hoogste niveau in de werelderfgoedstad Rome (Italië), waar schoonheid, geschiedenis en cultuur een geweldige omgeving bieden. De school is gelegen in een van de meest opmerkelijke, historische en artistieke delen van Rome en de gebouwen weerspiegelen de sfeer en schoonheid van de stad. Met de rijke geschiedenis en cultuur van de stad en de creativiteit van Italiaanse bedrijven, is er alles wat u nodig heeft voor een transformationele ervaring.

Ervaar een Business School in de top 1% wereldwijd

LUISS Business School heeft de gouden standaard EQUIS-accreditatie behaald, waardoor u verzekerd bent van een leerervaring van de hoogste kwaliteit.

Ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid

De Hub voor ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid (ERShub) is opgericht om waarde te geven aan ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid in managementonderwijs en in economische actie in het algemeen. ERShub bevordert het idee dat een ethische, verantwoorde en duurzame aanpak van zakendoen essentieel is voor het behalen van belangrijke en langdurige economische resultaten, terwijl het de hedendaagse werelddynamiek en de mondiale uitdagingen die dit karakteriseren op de juiste manier interpreteert.

Van plan om een ​​bedrijf te starten. Als het starten van een bedrijf de focus is van je volgende carrièrestap, biedt de school toegang tot modellering, planning en financieringsmogelijkheden voor studenten om ondernemer te worden.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

MBA

LUISS Business School

De LUISS MBA biedt de verbindingen met uw toekomst, of uw ambitie nu ligt in het starten van een bedrijf of het veranderen van een grote organisatie, het transformeren va ... [+]

PROGRAMMA OVERZICHT

De LUISS MBA combineert klassentheorie en -praktijken met hands-on seminars en een out-of-the-classroom veldproject. Studenten verwerven een grondige kennis van de functionele gebieden van zakelijk leiderschap en management, evenals praktische vaardigheden om hun leren aan het werk te zetten.

BELANGRIJKE REDENEN OM DE LUISS MBA TE KIEZEN

1 - Uw persoonlijke MBA-leerervaring

Peer-to-peer leren en interactie door middel van seminars, rollenspellen, casestudy's, bedrijfsspellen en projecten leveren een persoonlijke ervaring op voor je MBA. Voeg gespecialiseerde laboratoria toe voor digitale, ondernemers- en communicatievaardigheden en uw MBA is afgestemd op het behalen van uw cursusdoelen.... [-]

Italië Rome
Oktober 2019
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
LUISS Business School
Address
Via Nomentana,216
00162 Rome, Lazio, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 06 85 225 689