MIP Politecnico di Milano School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business

Opgericht in 1979 als een consortium tussen de Politecnico di Milano en vele Italiaanse instellingen en verschillende vooraanstaande publieke en private industriële groepen, is MIP vandaag een non-profit consortium limited company . MIP en het departement Management, Economie en Industrial Engineering vormen samen de School of Management van Politecnico di Milano , die betrokken is bij alle aspecten van onderzoek en onderwijs op het gebied van management, economie en industriële engineering.

In 2007 werd de School of Management geaccrediteerd door EQUIS . Sinds de toetreding tot de Financial Times-ranglijst van beste Europese Business Schools in 2009, staat de School of Management vandaag op de lijst met:

Sinds 2009 is de school opgenomen in de Executive Education Rankings bij de beste wereldwijd voor "op maat gemaakte" programma's, die op maat zijn gemaakt voor de zakelijke klant en ontworpen voor hun managers en potentiële werknemers.

In 2013 ontvingen de MBA- en Executive MBA-programma's de prestigieuze internationale accreditatie, AMBA ( Association of MBAs ).

De school is lid van PRME (Principles for Responsible Management Education), Cladea (Latijns-Amerikaanse Council of Management Schools) en QTEM (Quantitative Techniques for Economics)

Vanaf 2015 is de school lid van AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business . AACSB International is een ledenvereniging van onderwijsinstellingen, bedrijven, not-for-profit en overheidsorganisaties die zich bezighouden met de bevordering van het hoger onderwijs in het bedrijfsleven. Het lidmaatschap impliceert geen accreditatie.

De School of Management is ook opgenomen in de QS World University Rankings met zijn Global MBA-programma's. Bovendien staat de School in 2018 voor het eerst ook op de lijst met de International Master in Business Analytics en Big Data, de Master in Financial Risk Management en de Master in Management. Flex EMBA werd ook gerangschikt als een van de beste afstandsonderwijsprogramma's wereldwijd door de QS Distance Online MBA Rankings 2018.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Online EMBA » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Internationaal Fulltime MBA

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De International Full Time MBA is een programma van 12 maanden dat volledig in het Engels wordt gegeven. Het nieuwe, verbeterde formaat van het MBA-programma is uniek en biedt technische en interpersoonlijke vaardigheden die de moderne manager nodig heeft en steeds meer nodig is om multifunctionele, multidimensionale en complexe problemen op te lossen. [+]

In samenwerking met meer dan 20 bedrijven

Belangrijke details Startdatum: september 2019 Formaat: voltijds Duur: 12 maanden Cursusgeld: € 34.000 Onderwijstaal: Engels Locatie: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milaan, Italië) Internationale uitwisseling van scholen

Vereiste kwalificatie: professionele afgestudeerden met ten minste 3 jaar werkervaring, idealiter in internationale omgevingen.

Cursus

De International Full Time MBA is een programma van 12 maanden dat volledig in het Engels wordt gegeven . Het nieuwe, verbeterde formaat van het MBA-programma is uniek en biedt technische en interpersoonlijke vaardigheden die de moderne manager nodig heeft en steeds meer nodig is om multifunctionele, multidimensionale en complexe problemen op te lossen. De MBA bevat kernonderwerpen en nieuwe en opkomende onderwerpen zoals Industry 4.0, Big Data... [-]


Deeltijd MBA

International Part Time MBA

Campus Deeltijd 20 maanden October 2019 Italië Milaan

De International Part Time MBA is het programma van MIP Politecnico di Milano, ontworpen voor getalenteerde professionals die topkadervaardigheden willen verwerven zonder hun carrière te onderbreken. [+]

Belangrijke details Startdatum: oktober 2019 Formaat: parttime Duur: 20 maanden Cursusgeld: € 32.000 Onderwijstaal: Engels Locatie: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milaan, Italië) 2 internationale weken en internationale uitwisselingsmogelijkheden

Vereiste kwalificatie: minimaal 3 jaar werkervaring, idealiter in internationale omgevingen.

Cursus

De International Part-Time MBA is het programma van MIP Politecnico di Milano, ontworpen voor getalenteerde professionals die topkadervaardigheden willen verwerven zonder hun carrière te onderbreken.

Dit programma is op zoek naar getalenteerde en ambitieuze jonge professionals die ernaar streven om te leren hoe ze hun volledige potentieel kunnen benutten en hun ambities waar kunnen maken.... [-]


Contact

Adres Politecnico di Milano School of Management Via Lambruschini 4C - Building 26A
20156 Milaan, Lombardije, Italië