Lees de Officiële Beschrijving

De andere kant van het toerisme

UET - De Europese Universiteit voor Toerisme werd in 1993 opgericht met het doel professionals in de toeristische sector op te leiden.

De toerismesector, die meer kans maakt op plotselinge veranderingen dan welke andere sector dan ook, heeft grote behoefte aan hooggespecialiseerde professionals die gewend zijn om in een internationale context te handelen.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Visie

UET Italia is de leider die een wereldwijd rolmodel aanbiedt dat in Italië is gemaakt en dat nieuwe grenzen heeft gesteld aan toerisme en voorlichting en training in de horeca.

Missie

UET biedt een unieke leerervaring, vaardigheden en competenties voor studenten en organisaties over de hele wereld. In overleg met de sector, ontwikkelen we educatieve en training Pathways en programma's die ontvankelijk zijn voor het dynamische karakter van het toerisme en de horeca en het creëren van werkgelegenheid en loopbanen vervullen studenten aspiraties, lifestyle en kwaliteit van leven. In samenwerking met de industrie en de overheid bieden we uitstekende stagemogelijkheden, veiligheidsprojecten, netwerkmogelijkheden en wereldwijd leren en professionele ervaringen voor onze studenten en onze partners. We stimuleren een innovatiecultuur die het nemen van risico's, ondernemerschap en flexibiliteit bij onze medewerkers en studenten bevordert. We engageren ons om een divers team te rekruteren en ontwikkelen dat onze diverse studenten en partners promoot, weerspiegelt en ondersteunt.

waarden

UET is toegewijd aan:

  • De hoogste normen van uitmuntendheid en verantwoordelijkheid
  • De studentervaring en inzetbaarheid
  • Wereldwijde trends omarmen
  • Innovatie en creatief denken bevorderen
  • Teamwerk, partnerschap en synergieën
  • Transparantie en eerlijkheid
  • Eerlijkheid, rechtvaardigheid en elkaar met respect behandelen
  • Een stimulerende, collegiale, zeer professionele en ontvankelijke omgeving117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Belangrijke thema's voor verbetering

Gemeenschap: we zullen meerdere gemeenschappen ondersteunen, ondersteunen en creëren waarbinnen onze studenten kunnen leren en zich verder kunnen ontwikkelen.

Betrokkenheid: we zullen ervoor zorgen dat onze studenten zich bezighouden met hun studies en met de vele mogelijkheden die binnen en buiten UET , waardoor zij afgestudeerde attributen en inzetbaarheid kunnen ontwikkelen.

Ondersteuning: wij bieden u tijdige en nuttige ondersteuning, proactief en reactief om uw potentieel te kunnen benutten.

Feedback: wij zullen u snelle en nuttige feedback geven

Erkenning: we zullen goede onderwijspraktijken ondersteunen en erkennen

Hoog percentage van baan voor cursussen en Master's Degree in Tourism

Met de cursussen en de Master's Degree hebben studenten een echte kans om aan het einde van hun studieprogramma en stage te werken. UET meldt een zeer hoge post-course job placement, die afhankelijk van de sector tussen 75% en 82% ligt. De stages van onze studenten vinden zowel in Italië als in het buitenland plaats.117215_UETweb-277.jpg

Accreditaties

UET is goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs op grond van presidentieel decreet 389/1994 OM 13.01.99. Het is ook gecertificeerd in overeenstemming met UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET heeft afspraken gemaakt met nationale en internationale universiteiten voor een wetenschappelijke en educatieve samenwerking.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Global MBA

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Deze Master of Business Administration of MBA (Global Hospitality and Tourism) is goed voor: afgestudeerden die hun studie willen voortzetten, degenen die ondernemer will ... [+]

Dit programma zal u aanspreken als u een:

Carrière-klimmer momenteel werkzaam in de toerisme- en horecabranche,Loopbaanwisselaar die carrière wil maken in internationaal toerisme en hospitality management, ofAfgestudeerd wensen om je studie te bevorderen

Je zult een educatieve ervaring hebben die onderzoek, academische theorie en zakelijke praktijk van de echte wereld integreert. Het programma biedt u de vaardigheden die nodig zijn om te voldoen aan de vraag naar managementprofessionals in de internationale toerismesector en de horeca. Na afronding van dit diploma wordt verwacht dat je een carrière zult kunnen nastreven in tal van gebieden, waaronder: de sector van gastvrijheid en toerisme, organisaties voor doelbeheer; tertiaire sectoreducatie in toerisme en hospitality, consultancy (onderzoek) werk in toerisme en hospitality, of ondernemer worden.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Students Reflect on their UET experience.

UET Милане - Приезжайте сюда!