Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie is om visionaire leiders te ontwikkelen die samenlevingen creëren en innoveren.

In 1992 werd Globis - een combinatie van de woorden 'global' en 'business' - geboren in de vorm van een enkele marketingcursus die werd gegeven in een gehuurd klaslokaal in het centrum van Tokio. Vanaf deze bescheiden begin groeide de instelling uit tot Japans grootste business school, met hoog aangeschreven MBA-programma's in het Japans en Engels, full-time en part-time, op de campus en online.

Als een jonge, ambitieuze en zeer succesvolle start-up wil Globis de bedrijfsleiders van morgen inspireren en koesteren op weg naar de beste zakelijke school van Azië.

Globis geschiedenis

Een start-up onderneming die een onderwijsinstelling van wereldklasse is geworden.

De geboorte van een Business School

In 1992, op 30-jarige leeftijd, creëerde ondernemer Yoshito Hori ' Globis ' vanuit het niets (combinatie van de woorden 'global' en 'business'), grotendeels geïnspireerd door het MBA-programma van Harvard Business School, waar hij een jaar eerder aan was afgestudeerd. De school vond het leven in president Hori's centrale appartement in Tokio, met president Hori als enige medewerker. Na het sturen van brieven aan HBS-alumni in Japan - en hen uitnodigde om les te geven aan de nieuw gevormde Globis School of Management - slaagde president Hori erin een team uit zijn persoonlijk netwerk samen te stellen en begon hij de eerste baanbrekende klas van 20 studenten, met behulp van de beroemde ' zaaksmethode. ' Vandaag de dag is Globis een groeiende onderwijsinstelling en heeft het duizenden internationale zakelijke professionals Globis .

De hoogste normen voor managementonderwijs

De eerste Globis studenten waren kennis-hongerige individuen die hun studies met hun eigen geld financierden en daarom het beste eiste: topkwaliteit onderwijs van instructeurs van wereldklasse. Globis eist de hoogste normen van alle faculteitsleden, en vereist dat docenten MBA's of andere masterdiploma's, zakelijke ervaring in de praktijk en de mogelijkheid om les te geven met behulp van de casusmethode hebben, in plaats van de traditionele collegestijl. Deze unieke benadering van bedrijfseducatie zorgde voor een golf van toepassingen, wat Globis ertoe bracht om nog twee campussen te bouwen in de steden Osaka en Nagoya.

De grootste zakelijke school in Japan

Globis 'succes en snelle groei werd aangedreven door de intense energie van president Hori en door mond-tot-mondreclame na zijn revolutionaire benadering van het onderwijs. De exponentiële groei Globis ervoer zijn positie als de grootste managementschool in Japan, waardoor het een stap dichter bij zijn uiteindelijke doel kwam om de beste business school van Azië te worden.

Na het bereiken van het 20-jarig jubileum in 2012, is Globis blijven uitbreiden en nieuwe uitdagingen zoeken door nieuwe campussen te lanceren in Sendai en Fukuoka en dochterondernemingen in Shanghai en Singapore.

Met vijf landelijke campussen en twee kantoren in het buitenland, wordt Globis snel erkend als een van de snelst groeiende business schools in Azië.

Wat we aanbieden

Globis is meer dan een business school. Het netwerk van mensen die je hier zult ontmoeten, de onschatbare vaardigheden die je zult krijgen en de persoonlijke missie die je zult worden aangemoedigd om vorm te geven, zullen je helpen een 'visionaire leider te worden die samenlevingen creëert en vernieuwt'.

Kokorozashi

De Japanse term 'Kokorozashi' wordt door Globis geïnterpreteerd als een persoonlijke missie, de kern van de kracht van een leider.

Persoonlijke missie

Globis bestaat om mensen te leren die ambitieus zijn - niet voor zelfverheerlijkende doeleinden, maar voor het creëren van positieve veranderingen in de samenleving. Dit is de reden waarom Globis bijzondere nadruk legt op de ontwikkeling van de Kokorozashi van haar studenten. Tijdens je studie bij Globis , krijg je voldoende mogelijkheden om diep na te denken over je eigen persoonlijke missie en te ontdekken waar je echt hartstochtelijk voor bent. Door deze innerlijke drive te ontwikkelen, kun je een persoonlijk netwerk smeden en gebruik maken van de vele vaardigheden die je tijdens je studie zult opdoen.

Persoonlijk netwerk

De contacten en vriendschappen die u op Globis kunnen uw leven veranderen. Een gevarieerde mix van studenten, een echt wereldwijde faculteit en associaties met top bedrijfsleiders zullen je helpen om je op weg te helpen naar succes. Globis collega's, alumni en docenten kunnen uw toekomstige zakelijke partners, investeerders of mentoren worden. Het komt allemaal neer op hoeveel moeite u besteedt aan het uitbreiden van uw persoonlijke netwerk. Probeer zoveel mogelijk mensen te ontmoeten tijdens je studie bij Globis , omdat je netwerk van contacten een essentieel hulpmiddel zal zijn bij het ondersteunen van je missie en succes in het leven.

Bedrijf

Globis studenten leren niet alleen harde zakelijke vaardigheden, zoals boekhouding, financiën en marketing, ze bestuderen ook de zachte vaardigheden die nodig zijn om te innoveren en waarde te creëren in een geglobaliseerde wereld. Communicatie, onderhandeling, kritisch denken en managementfilosofie zijn slechts enkele van de vele onderwerpen die u tijdens uw studie bij Globis zult behandelen, die allemaal zullen bijdragen aan uw persoonlijke groei.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Japans

Deze school biedt ook:

MBA

Globis University

De Globis Fulltime MBA, gevestigd in Tokio, is een versneld programma dat is ontworpen voor visionaire leiders. Gedurende een heel jaar ga je op reis om je volledige pote ... [+]

Een eenjarige carrière-upgrade in het hart van Tokio

De Globis Fulltime MBA, gevestigd in Tokio, is een versneld programma dat is ontworpen voor visionaire leiders.

Gedurende een heel jaar ga je op reis om je volledige potentieel te ontgrendelen. Ontdek je persoonlijke missie, doe praktische vaardigheden op en word lid van een internationaal netwerk van klasgenoten en professoren die je een leven lang zullen ondersteunen.

Verwacht tijdens je MBA een intense maar lonende intellectuele uitdaging, met een flexibel curriculum en brede mogelijkheden voor specialisatie, inclusief de mogelijkheid om de vele disruptieve technologieën van de hedendaagse bedrijfswereld te verkennen.

... [-]
Japan Tokyo
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku, 102-0084

Tokyo, JP
Social Media