Globis University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie is om visionaire leiders te ontwikkelen die samenlevingen creëren en innoveren.

In 1992 werd Globis - een combinatie van de woorden "globaal" en "zakelijk" - geboren in de vorm van een enkele marketingcursus die werd gegeven in een gehuurd klaslokaal in het centrum van Tokio. Vanaf dit bescheiden begin groeide de instelling uit tot de grootste business school van Japan, met hoog aangeschreven MBA-programma's in het Japans en Engels, fulltime en parttime, op de campus en online.

Als een jonge, ambitieuze en zeer succesvolle start-up wil Globis de bedrijfsleiders van morgen inspireren en koesteren op weg naar de beste zakelijke school van Azië.

Globis geschiedenis

Een start-up onderneming die een onderwijsinstelling van wereldklasse is geworden.

De geboorte van een Business School

In 1992, op 30-jarige leeftijd, creëerde ondernemer Yoshito Hori ' Globis ' vanuit het niets (combinatie van de woorden 'global' en 'business'), grotendeels geïnspireerd door het MBA-programma van Harvard Business School, waar hij een jaar eerder aan was afgestudeerd. De school vond het leven in president Hori's centrale appartement in Tokio, met president Hori als enige medewerker. Na het sturen van brieven aan HBS-alumni in Japan - en hen uitnodigde om les te geven aan de nieuw gevormde Globis School of Management - slaagde president Hori erin een team uit zijn persoonlijk netwerk samen te stellen en begon hij de eerste baanbrekende klas van 20 studenten, met behulp van de beroemde ' zaaksmethode. ' Vandaag de dag is Globis een groeiende onderwijsinstelling en heeft het duizenden internationale zakelijke professionals Globis .

De hoogste normen voor managementonderwijs

De eerste Globis studenten waren kennishongerige individuen die hun studie financierden met hun eigen geld en daarom het beste eisten: onderwijs van topkwaliteit van instructeurs van wereldklasse. Globis eist de hoogste normen van alle docenten, waarbij van instructeurs wordt Globis dat ze MBA's of andere masters hebben, praktijkervaring in het bedrijfsleven en het vermogen om les te geven volgens de casusmethode - in plaats van de traditionele lesstijl. Deze unieke benadering van bedrijfseducatie zorgde voor een golf van toepassingen, wat Globis ertoe bracht nog twee campussen te bouwen in de steden Osaka en Nagoya.

De grootste zakelijke school in Japan

Het succes en de snelle groei van Globis werden gedreven door de intense energie van president Hori en door mond-tot-mondreclame na zijn revolutionaire benadering van onderwijs. De exponentiële groei die Globis doormaakte, verzekerde zijn plaats als de grootste managementschool in Japan, waardoor het een stap dichter bij zijn uiteindelijke doel kwam om de beste business school van Azië te worden.

Na het bereiken van het 20-jarig jubileum in 2012, is Globis blijven uitbreiden en nieuwe uitdagingen zoeken door nieuwe campussen te lanceren in Sendai en Fukuoka en dochterondernemingen in Shanghai en Singapore.

Met vijf campussen in het hele land en twee kantoren in het buitenland, wordt Globis snel erkend als een van de snelstgroeiende business schools van Azië.

Wat we aanbieden

Globis is meer dan een business school. Het netwerk van mensen die je hier zult ontmoeten, de onschatbare vaardigheden die je zult krijgen en de persoonlijke missie die je zult worden aangemoedigd om vorm te geven, zullen je helpen een 'visionaire leider te worden die samenlevingen creëert en vernieuwt'.

Kokorozashi

De Japanse term 'Kokorozashi' wordt door Globis geïnterpreteerd als een persoonlijke missie, de kern van de kracht van een leider.

Persoonlijke missie

Globis bestaat om mensen te leren die ambitieus zijn - niet voor zelfverheerlijkende doeleinden, maar voor het creëren van positieve veranderingen in de samenleving. Dit is de reden waarom Globis bijzondere nadruk legt op de ontwikkeling van de Kokorozashi van haar studenten. Tijdens je studie bij Globis , krijg je voldoende mogelijkheden om diep na te denken over je eigen persoonlijke missie en te ontdekken waar je echt hartstochtelijk voor bent. Door deze innerlijke drive te ontwikkelen, kun je een persoonlijk netwerk smeden en gebruik maken van de vele vaardigheden die je tijdens je studie zult opdoen.

Persoonlijk netwerk

De contacten en vriendschappen die je bij Globis kunnen je leven veranderen. Een diverse mix van studenten, een echt wereldwijde faculteit en verenigingen met topleiders uit het bedrijfsleven helpen je op weg naar succes. Globis collega's, alumni en docenten kunnen uw toekomstige zakenpartners, investeerders of mentoren worden - het komt allemaal neer op hoeveel moeite u doet om uw persoonlijke netwerk uit te breiden. Probeer tijdens je studie bij Globis zoveel mogelijk mensen te Globis , want je netwerk van contacten zal een essentieel hulpmiddel zijn om je missie en succes in het leven te ondersteunen.

Zakelijke en conceptuele vaardigheden

Globis studenten leren niet alleen harde zakelijke vaardigheden zoals boekhouding, financiën en marketing - ze bestuderen ook de zachte vaardigheden die nodig zijn om te innoveren en waarde te creëren in een geglobaliseerde wereld. Communicatie, onderhandeling, kritisch denken en managementfilosofie zijn slechts enkele van de vele onderwerpen die je tijdens je studie aan Globis en die allemaal zullen bijdragen aan je persoonlijke groei.

Bezoek onze website voor actuele cursusinformatie:
href = "https://www.globis.ac.jp/

Locaties

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku

102-0084 Tokyo, Japan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen