Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie is om visionaire leiders die te creëren en te innoveren samenlevingen ontwikkelen. In 1992, GLOBIS - Een combinatie van de woorden "global" en "business" - werd geboren in de vorm van een enkele marketing cursus gegeven in een gehuurde klas in het centrum van Tokio. Uit deze bescheiden begin van de instelling groeide uit tot Japans grootste business school, met een hoog aangeschreven MBA-programma's in het Japans en het Engels, full-time en part-time, op de campus en online.

Als jonge, ambitieuze en zeer succesvolle start-up, GLOBIS bedoeld om te inspireren en te koesteren de zakelijke leiders van morgen op de weg om Asia's No. 1 business school.

GLOBIS Geschiedenis

Een start-up venture die een wereldklasse onderwijsinstelling geworden.

De geboorte van een Business School

In 1992, op de leeftijd van 30, ondernemer Yoshito Hori gemaakt 'GLOBIS' from scratch (een combinatie van de woorden 'global' en 'business'), grotendeels geïnspireerd door de MBA-programma-van de Harvard Business School, die hij een jaar eerder was afgestudeerd. De school vond het leven in het centrum van Tokio appartement President Hori's, met president Hori als enige werknemer. Na het verzenden van brieven naar HBS alumni in Japan-en hen uit te nodigen om les te geven aan de nieuw gevormde GLOBIS School of Management-president Hori erin geslaagd om een ​​team samenstellen uit zijn persoonlijke netwerk en begon de eerste baanbrekende klas van 20 leerlingen instrueren, met behulp van de beroemde ' case methode. ' Vandaag, GLOBIS is een groeiende onderwijsinstelling en de instructies van duizenden internationale zakelijke professionals.

De hoogste normen of Management Education

De eerste GLOBIS leerlingen maakten kennis-hongerige mensen die hun studie gefinancierd met hun eigen geld en daarom eiste de beste: topkwaliteit onderwijs van wereldklasse instructeurs. GLOBIS vraagt ​​om de hoogste normen van alle docenten, waarbij docenten te MBA's of andere meesters graden, real-world ervaring in het bedrijfsleven en de mogelijkheid om te leren met behulp van de zaak methode-in plaats van de traditionele lezing stijl hebben. Deze unieke benadering van het bedrijfsleven het onderwijs creëerde een stijging van de toepassingen, wordt gevraagd GLOBIS nog twee campussen in de steden Osaka en Nagoya te bouwen.

De Grootste Business School in Japan

GLOBIS 'succes en de snelle groei werd gedreven door intense energie president Hori en van mond tot mond na zijn revolutionaire benadering van het onderwijs. De exponentiële groei GLOBIS ervaren beveiligd zijn plaats als de grootste management school in Japan, waardoor het een stap dichter bij zijn uiteindelijke doel om Azië's top business school.

Na het bereiken van zijn 20ste verjaardag in 2012, heeft GLOBIS verder uit te breiden en het zoeken naar verdere uitdagingen, het lanceren van nieuwe campussen in Sendai en Fukuoka, en dochterondernemingen in Shanghai en Singapore.

Met vijf campussen landelijke en twee kantoren in het buitenland, wordt GLOBIS hard op weg erkend als een van Azië's snelst groeiende business schools.

Wat we aanbieden

GLOBIS is meer dan een business school. Het netwerk van mensen die je hier te ontmoeten, de waardevolle vaardigheden die je zal verkrijgen en de persoonlijke missie wordt u aangemoedigd om vorm te geven zal u helpen uitgegroeid tot een 'visionaire leider die creëert en innoveert samenlevingen.'

Kokorozashi

De Japanse term 'Kokorozashi' wordt geïnterpreteerd door GLOBIS als het hebben van een persoonlijke missie, de kern van de kracht van een leider.

Personal Mission

GLOBIS bestaat om mensen die ambitieus zijn, niet voor zelfverheerlijkende doeleinden te voeden, maar ook voor het creëren van positieve veranderingen in de maatschappij. Dit is de reden waarom GLOBIS legt bijzondere nadruk op de ontwikkeling van haar studenten Kokorozashi. Tijdens je studie aan GLOBIS, krijgt u volop mogelijkheden om diep na te denken over je eigen persoonlijke missie en ontdek wat je echt gepassioneerd over. Door het ontwikkelen van deze innerlijke drive, zul je in staat zijn om een ​​persoonlijk netwerk te smeden en gebruik maken van de vele vaardigheden die je krijgt tijdens je studie.

Personal Network

De contacten en vriendschappen die je maakt op GLOBIS kan uw leven veranderen. Een gevarieerde mix van studenten, een werkelijk wereldwijde faculteit en associaties met top zakelijke leiders zal helpen begin je op je pad naar succes. GLOBIS collega's, alumni en docenten kunnen worden uw toekomstige zakelijke partners, investeerders of mentoren-het komt allemaal neer op hoeveel moeite die u in het uitbreiden van uw persoonlijke netwerk te zetten. Probeer het ontmoeten van zo veel mogelijk mensen tijdens je studie bij GLOBIS, als uw netwerk van contacten een essentieel instrument bij de ondersteuning van uw missie en succes in het leven zal zijn.

Business & Conceptual Skills

GLOBIS studenten niet alleen leren harde zakelijke vaardigheden, zoals de boekhouding, financiën en marketing-zij ook de soft skills die nodig zijn om te innoveren en waarde te creëren in een geglobaliseerde wereld te bestuderen. Communicatie, onderhandelen, kritisch denken en managementfilosofie zijn slechts enkele van de vele onderwerpen die u zal betrekking hebben tijdens je studie bij GLOBIS, die allemaal zal helpen bijdragen aan uw persoonlijke groei.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Japans

Deze school biedt ook:

MBA

Globis University

De GLOBIS Full-time MBA is een intensieve eenjarige programma dat is ontworpen voor degenen die willen snel hun kennis van zaken, leiderschap, en carrièremogelijkheden te ... [+]

Waarom de GLOBIS Full-time MBA?

De GLOBIS Full-time MBA is een intensieve eenjarige programma dat is ontworpen voor degenen die willen snel hun kennis van zaken, leiderschap, en carrièremogelijkheden te upgraden.

De lessen worden gehouden overdag op weekdagen. Buiten deze, de studenten krijgen de kans om hun netwerk uit te breiden en te smeden nieuwe carrièremogelijkheden met de hulp van een toegewijde Career Services team, het werken met een breed scala van partnerbedrijven.

Als u op zoek bent naar een versneld programma met een blijvende impact op je carrière en het leven, de GLOBIS Full-time MBA is de keuze voor jou.

Als een Full-time MBA-student, krijgt u toegang tot het volgende:... [-]

Japan Tokio
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands