Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Hitotsubashi ICS is een graduate business school in het centrum van Tokio, Japan. In 2018 werd Hitotsubashi ICS gerangschikt als de # 1 business school in Japan (QS Rankings) .In 2000 richtte een groep innovators in bedrijfseducatie Hitotsubashi ICS op als Japans eerste wereldwijde, volledig Engelstalige MBA-programma. Tegenwoordig is het het wereldwijde gezicht van de openbare Hitotsubashi University Business School (HUB) en biedt het zowel opleidingen als niet-degree-programma's. Hitotsubashi ICS staat bekend om academisch rigoureuze algemene managementcurricula, op unieke wijze versterkt door diepgaande interne expertise over het Japanse bedrijfsleven en economie en ongeëvenaarde toegang tot bedrijfsinnovatoren in Japan en de rest van de wereld.

In de ondernemingsgeest van zijn oorsprong verlegt het ICS-klaslokaal Hitotsubashi de grenzen van bedrijfseducatie. Door middel van aangepaste cursussen, voortdurende vernieuwing van kerncurricula en gepersonaliseerde loopbaanontwikkelingsdiensten verbindt de school zich tot de leerervaring van elke individuele student. Het MBA-programma heeft een faculteit-tot-student verhouding van 3: 1 en het EMBA-programma een 1: 1-verhouding. Hitotsubashi ICS faculteit spreken en schrijven over een breed scala van onderwerpen voor academische, zakelijke en beleidsdoelgroepen. De academische omgeving is gericht op het opleiden van mondiale thought leaders die de multidimensionele rol van het bedrijfsleven in de samenleving begrijpen en begrijpen.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

programma's

Hitotsubashi ICS-studenten ontwikkelen toonaangevende zakelijke vaardigheden door hands-on leren, het verkennen van alternatieve bedrijfsmodellen en -kaders en het formuleren van persoonlijke filosofieën over zakelijk leiderschap. Studenten besteden veel tijd aan het samenwerken in verschillende cursussen.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS biedt zowel één als twee jaar full-time MBA-programma's. De MBA-carrièreservices van de School zijn sterk: in 2017 bedroeg de plaatsing binnen 3 maanden na het afstuderen 96% (waarvan 72% in Japan).

EMBA

Het zeer op maat gemaakte 12-maanden parttime Executive MBA-programma verkent de kenmerken en uitdagingen van zowel Japanse als westerse managementpraktijken. Het zeer praktische managementgerichte curriculum wordt uitgevoerd in een blended leerervaring, met in-classroom cursussen op onze Chiyoda Campus in Tokio, virtuele lessen en drie wereldwijde onderdompelingsweken.

DBA

De Doctor of Business Administration (DBA) -programma bereidt zijn kandidaten voor op thought leadership in wereldwijde zaken, met een leidende rol bij het schrijven van de DBA-dissertatie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jaar EMBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Hitotsubashi ICS biedt deelnemers de mogelijkheid om een ​​Executive MBA ( "EMBA") kwalificatie te verdienen door middel van een programma van een jaar. In overeenstemmin ... [+]

Hitotsubashi ICS biedt deelnemers de mogelijkheid om een ​​Executive MBA te verdienen ( 'EMBA") Kwalificatie via een programma van een jaar. In overeenstemming met de al lang bestaande MBA-programma, zal de EMBA volledig worden onderwezen in het Engels met de missie van de integratie van de "Best of Both Worlds". Uniek, zal de ICS EMBA programma van de sterke punten van beide Japanse en westerse management praktijken te verkennen en proberen om deze sterke punten te integreren om ze te benutten om de uitdagingen van een veranderende zakelijke omgeving te voldoen. Het programma richt zich op de echte wereld de toepassing van het management theorieën, en als zodanig de deelnemers reizen naar drie locaties buiten Japan zal betrekken om de eerste hand te leren over actuele onderwerpen zoals het zakendoen in opkomende economieën, technologische verstoring en innovatie.... [-]

Japan Tokyo
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

1-jarig MBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Hitotsubashi ICS is gevestigd in het centrum van Tokyo, Japan en zet zich in voor het ontwikkelen van wereldleiders. In 2018 werd Hitotsubashi ICS gerangschikt als de # 1 ... [+]

Hitotsubashi ICS, opgericht in 2000 door een groep innovators op het gebied van bedrijfsopleidingen, was het eerste wereldwijde, volledig Engelstalige MBA-programma van Japan . Tegenwoordig is het het wereldwijde gezicht van de openbare Hitotsubashi University Business School (HUB) en biedt het zowel opleidingen als niet-degree-programma's.

In de ondernemingsgeest van zijn oorsprong verlegt het ICS- klaslokaal Hitotsubashi de grenzen van bedrijfseducatie . Door middel van aangepaste cursussen, voortdurende vernieuwing van kerncurricula en gepersonaliseerde loopbaanontwikkelingsdiensten verbindt de school zich tot de leerervaring van elke individuele student .

Programma één jaar of twee jaar... [-]
Japan Tokyo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Hitotsubashi ICS
Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japan
Website