Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Hitotsubashi ICS is een graduate business school in het centrum van Tokio, Japan. In 2018 werd Hitotsubashi ICS gerangschikt als de # 1 business school in Japan (QS Rankings) .In 2000 richtte een groep innovators in bedrijfseducatie Hitotsubashi ICS op als Japans eerste wereldwijde, volledig Engelstalige MBA-programma. Tegenwoordig is het het wereldwijde gezicht van de openbare Hitotsubashi University Business School (HUB) en biedt het zowel opleidingen als niet-degree-programma's. Hitotsubashi ICS staat bekend om academisch rigoureuze algemene managementcurricula, op unieke wijze versterkt door diepgaande interne expertise over het Japanse bedrijfsleven en economie en ongeëvenaarde toegang tot bedrijfsinnovatoren in Japan en de rest van de wereld.

In de ondernemingsgeest van zijn oorsprong verlegt het ICS-klaslokaal Hitotsubashi de grenzen van bedrijfseducatie. Door middel van aangepaste cursussen, voortdurende vernieuwing van kerncurricula en gepersonaliseerde loopbaanontwikkelingsdiensten verbindt de school zich tot de leerervaring van elke individuele student. Het MBA-programma heeft een faculteit-tot-student verhouding van 3: 1 en het EMBA-programma een 1: 1-verhouding. Hitotsubashi ICS faculteit spreken en schrijven over een breed scala van onderwerpen voor academische, zakelijke en beleidsdoelgroepen. De academische omgeving is gericht op het opleiden van mondiale thought leaders die de multidimensionele rol van het bedrijfsleven in de samenleving begrijpen en begrijpen.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

programma's

Hitotsubashi ICS-studenten ontwikkelen toonaangevende zakelijke vaardigheden door hands-on leren, het verkennen van alternatieve bedrijfsmodellen en -kaders en het formuleren van persoonlijke filosofieën over zakelijk leiderschap. Studenten besteden veel tijd aan het samenwerken in verschillende cursussen.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS biedt zowel één als twee jaar full-time MBA-programma's. De MBA-carrièreservices van de School zijn sterk: in 2017 bedroeg de plaatsing binnen 3 maanden na het afstuderen 96% (waarvan 72% in Japan).

EMBA

Het zeer op maat gemaakte 12-maanden parttime Executive MBA-programma verkent de kenmerken en uitdagingen van zowel Japanse als westerse managementpraktijken. Het zeer praktische managementgerichte curriculum wordt uitgevoerd in een blended leerervaring, met in-classroom cursussen op onze Chiyoda Campus in Tokio, virtuele lessen en drie wereldwijde onderdompelingsweken.

DBA

De Doctor of Business Administration (DBA) -programma bereidt zijn kandidaten voor op thought leadership in wereldwijde zaken, met een leidende rol bij het schrijven van de DBA-dissertatie.

Locaties

Tokyo

Hitotsubashi ICS

Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japan

Opleidingen