Lees de Officiële Beschrijving

Nagoya University of Commerce

Geschiedenis van The NUCB Business School

Yuichi Kurimoto was de eerste Japanse persoon die in 1930 afstudeerde aan de Faculteit der Letteren van de Universiteit van Alberta. Bij zijn terugkeer naar Japan erkende hij dat het onderwijs grotendeels toegankelijk was voor de elite, en daarom verdedigde hij de strijd om het beschikbaar te stellen aan de niet-afgestane Japanners jeugd van de dag. In 1935 begon hij aan een beroepsinstituut genaamd de 'Nagoya Railroad School', die later werd gevolgd door een middelbare school en een junior college.

Yuichi Kurimoto was altijd een visionair en realiseerde zich dat de naoorlogse economische en bevolkingsgroei in Japan een sterke vraag zou creëren naar een instelling die zich toelegt op bedrijfseducatie. Dus in 1953, Nagoya University of Commerce

Accreditatie: NUCB heeft twee van de belangrijkste accreditaties gekregen, AACSB

De NUCB Business School kondigt met trots aan dat het het eerste MBA-programma in Japan is dat dubbele accreditatie geniet van zowel AACSB International als The Association of MBAs. Deze keurmerken voor uitmuntendheid die door AACSB en AMBA zijn toegekend, versterken het strategische initiatief van NUCB om het beste te zijn van de beste business schools in Japan en Azië. In deze tijd van globalisering betekent internationale erkenning door zulke prestigieuze accreditatie-instanties als AACSB en AMBA dat we ons blijven inzetten voor het handhaven van de kwaliteitsborging en het behoud van de hoogste internationale normen.

De Nagoya University of Commerce and Business en The NUCB Business School zijn volledig geautoriseerd door het Japanse ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie.

NUCB en AACSB International

AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business is de beroepsvereniging voor universiteits- en universitair managementonderwijs en het belangrijkste accreditatiebureau voor bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's in bedrijfskunde en boekhouding.

In 2002, de Universiteit van Commerce en Business in Nagoya

NUCB Business School en AMBA

The NUCB Business School is de eerste en enige business school in Japan die is geaccrediteerd door de Association of MBAs. AMBA-accreditatie is alleen van toepassing op The NUCB Business School en EMBA-programma's van The NUCB Business School in het Japans; overwegende dat AACSB International zowel de undergraduate als de graduate programma's goedkeurt.

NUCB Business School en Eduniversal

Eduniversal heeft de ranglijst die is gekozen door decanen van de universiteiten en scholen op de lijst van 1.000. NUCB is door het Wetenschappelijk Comité van Eduniversal gekozen als een van de beste internationaal bekende Business Schools.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

The NUCB Business School

Het doel van het Global Leader-programma is om onze studenten de motivatie te geven om succesvolle en lonende carrières in wereldwijde zakelijke omgevingen te beginnen of ... [+]

Het Global Leader-programma is het vlaggenschip van het Engelse programma van The NUCB Business School , met zowel professionele als internationale uitwisselingsstudenten die meer dan 40 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen, practitionerinstructeurs met internationale zakelijke ervaring, en een toegewijd administratief team om uw loopbaanontwikkeling bij te wonen tijdens en na de inschrijving. diploma uitreiking.

Gelegen in het zakelijke en financiële district van Nagoya op de nieuwe Marunouchi Tower Campus, verwelkomen wij u om onze campus te bezoeken en te leren hoe u de vaardigheden kunt verbeteren die u nodig hebt om het volgende niveau in uw carrière te bereiken via The NUCB Business School Global Leader-programma !... [-]

Japan Nagoya
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Innovation and Creative Thinking

International Student Welcome Party

Group Discussion / Case Method

Nagoya University of Commerce and Business
Address
The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Japan
460-0003 Nagoya, Aichi, Japan
Website