Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business (TAG-SB) is de eerste school in zijn soort in de Arabische wereld dat een partnerschap tussen de private en de publieke sector vertegenwoordigt. Het werd opgericht om educatieve kansen te bieden op het hoogste internationale normen. Onze toewijding aan onze studenten, om academische uitmuntendheid en de ontwikkeling van de regio wordt weerspiegeld in de missie van de School: Wij leiden de toekomstige zakelijke leiders die de economische toekomst zal rijden van de Arabische regio door:

  1. Het implementeren van een gedisciplineerde combinatie van onze kernwaarden en educatieve strategieën.
  2. Brengen uitstekende academici en hoogbegaafde leerlingen bij elkaar.

We zijn toegewijd aan excellentie, hoge ethische en morele waarden, de academische wereld en het bedrijfsleven toegepast onderzoek, en de continue verbetering te profiteren van ontwikkelingen in de internationale onderwijsnormen en digitale technologie. Wij streven ernaar om een ​​van de beste business school regionaal en wereldwijd te blijven.

TAG-SB werd ingehuldigd in 2006 als een van de faculteiten van de Duits-Jordaanse University (GOG), een openbare universiteit opgericht in 2004 door middel van samenwerking tussen de Duitse en de Jordaanse overheid. Deze unieke samenwerking brengt de zakelijke expertise van het Talal Abu-Ghazaleh Organization (TAG-Org) naar de academische wereld van GOG.

Excellence is niet gemakkelijk te bereiken. TAG-SB is gelukkig om de financiële steun en middelen van TAG-Org, de grootste onderneming van de professionele dienstverlening in de Arabische wereld met meer dan 85 kantoren en 150 vertegenwoordigingen over de hele wereld hebben. TAG-Org, in de woorden van zijn voorzitter Dr. Talal Abu-Ghazaleh, zet zich in voor het maken van TAG-SB "aan de Harvard van de Arabische wereld." Het programma en cursussen bij TAG-SB zijn ontwikkeld door een aantal van de meest gerespecteerde en gerenommeerde figuren uit de academische wereld met de wereldwijde economie in het achterhoofd te voldoen aan de hoogste internationale normen. Onze MBA-programma is ontworpen om de vooruitgang van de kennis te versterken met praktische real-world applicaties en door middel van een case-study benadering van het onderwijs. Dit plaatst TAG-SB in een klasse apart. De MBA-programma is geaccrediteerd door de Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA). De accreditatieprocedure heeft gecontroleerd en bevestigd dat het programma beschikt over alle kwaliteitselementen in de Europese richtsnoeren MBA. De MBA-programma van TAG-SB is de eerste in de Arabische wereld om deze prestigieuze accreditatie te bereiken ondanks het feit dat slechts een paar jaar geleden geïntroduceerd.

TAG-SB heeft als doel om studenten voor leidinggevende posities in bepaalde gespecialiseerde gebieden voor te bereiden. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen voortdurend nieuwe programma's die helpen onze afgestudeerden voldoen aan de eisen van de steeds veranderende wereldeconomie.

Locaties

Amman

Address
Talal Abu Ghazaleh Graduate School of Business TAGSB, Mecca Al Mukarramah St 104, Amman 11192, Jordan
Amman, Gouvernement Amman, Jordanië