Zagreb School of Economics and Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Zagreb School of Economics and Management heeft de toekomstige economische en zakelijke experts van Kroatië op de hoogte gebracht en is uitgegroeid tot een centrum voor denken en discussiëren over hedendaagse economische en zakelijke kwesties in Kroatië. Met meer dan 1200 niet-gegradueerde studenten, meer dan 150 afgestudeerde studenten en meer dan 2800 alumni, ZSEM de community van ZSEM voortdurend. In 2013 werd ZSEM de eerste Kroatische AACSB geaccrediteerde bedrijfsschool, waarmee het lid werd van de elitegroep van 5% van 's werelds zakelijke scholen die deze prestigieuze accreditatie bezitten. De Zagreb School of Economics and Management werd onlangs uitgeroepen tot TOP 3 beste business school in Oost-Europa tijdens de Eduniversal World Convention 2017.

De faculteit van ZSEM bestaat uit gerenommeerde professoren, onderzoekers en experts van over de hele wereld. Onze professoren zijn vaak te zien in de nationale media van Kroatië en veel docenten hebben hoge functies in de topbedrijven en openbare instellingen in Kroatië (Kroatische Nationale Bank, Kroatische Telecom, Ericsson Nikola Tesla, enz.).

Met meer dan 130 partneruniversiteiten over de hele wereld brengen veel ZSEM studenten, inclusief onze afgestudeerde studenten, een semester door in het buitenland zonder extra collegegeld te betalen. Ook verwelkomt ZSEM elk jaar meer en meer internationale uitwisselingsstudenten en organiseert een jaarlijkse International Summer School.

Locaties

Zagreb

Zagreb school of economics and management

Address
Zagreb School of Economics and Management
Jordanovac 110

10000 Zagreb, Kroatië
Telefoonnr.
+385 1 2354 010

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited