Luxembourg School Of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wereldklasse internationale faculteit

Onze faculteit bestaat uit hoogleraren verbonden aan instellingen zoals Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University, Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris en meer.

Bereid je voor om uitgedaagd te worden

Bij LSB je klaar voor een spannende tijd, of je je nu aanmeldt voor een Executive Education-programma, een MBA of een Master in Management. U wordt blootgesteld aan zakelijke situaties waarin uw kennis wordt aangevochten en out of the box-oplossingen worden besproken. Je zult moeten communiceren en een gemeenschappelijke basis moeten vinden met docenten en klasgenoten en zakelijke leiders van over de hele wereld.

Een-op-één benadering

Uw mening over onderwerpen is belangrijk. LSB MBA en Master in Management zijn gericht op het ontwikkelen van de harde vaardigheden waarmee u vanaf de eerste dag indruk kunt maken. Je zult de harde managementvaardigheden verwerven en ontwikkelen als je een echte leider wordt.

Innovatieve onderwijsmethoden

Studeren bij LSB geeft je toegang tot verschillende culturen, ervaringen en denkwijzen. Door samenwerking kunt u profiteren van de rijke ervaringen van uw internationale klasgenoten, professoren en bedrijfsleiders. De bekroonde faculteit staat aan de frontlinie van innovatieve onderwijsmethoden in de bedrijfskunde. Leren denken en beslissen als een leider in casestudy's en adviesprojecten.

Bruikbare kennis

Het curriculum is ontworpen om je te ontwikkelen tot een leider die nieuwe kansen kan zien, beheersen en ontwikkelen. De ervaring van je LSB master biedt meer dan alleen academische kennis en praktische vaardigheden. Ons doel is om u een unieke ervaring te bieden - academisch en anderszins.

85126_STU4425-22.jpg

Visie

Een wereldwijd erkende, hoogwaardige business school in het hart van Europa zijn.

Missie

De missie van de School is om een ​​inspirerende en multiculturele leeromgeving te bieden voor bedrijfsleiders van internationale bedrijven die actief zijn in Luxemburg, maar ook in Europa en de wereld. Bij het bereiken van zijn educatieve en academische doelen, gebruikt de School hedendaagse onderwijs- en onderzoeksmethoden, bevordert het culturele en intellectuele diversiteit. De school werkt samen met het internationale bedrijfsleven en bereidt zakelijke leiders voor op succes in een complexe internationale zakenwereld.

accreditatie

Luxembourg School Of Business is geaccrediteerd door het Luxemburgse ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek. De accreditaties zijn van toepassing op de hele instelling, evenals op de Master of Business Administration en de Master in Management-programma's.

85128_Capture.PNG

Locaties

Luxemburg stad

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg stad, Luxemburg district, Groothertogdom Luxemburg