Luxembourg School Of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wereldklasse internationale faculteit

Onze faculteit bestaat uit topprofessoren die zijn aangesloten bij instellingen als Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St.Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University , Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris, en meer.

Bereid je voor om uitgedaagd te worden

Of je je nu aanmeldt voor een executive education programma, een MBA of een Master in Management, wees voorbereid op een spannende tijd bij LSB . U wordt blootgesteld aan bedrijfssituaties waarin uw kennis wordt uitgedaagd en out of the box oplossingen worden besproken . Je zult moeten communiceren en raakvlakken moeten vinden met docenten en klasgenoten en bedrijfsleiders van over de hele wereld.

Ontdek de toekomstige campus van LSB

De nieuwe campus van de Luxembourg School Of Business bevindt zich in het Château de Septfontaines en de voormalige porseleinfabriek Faïencerie Villeroy & Boch, een historische wijk dicht bij het centrum van Luxemburg-stad.

Op deze campus kan de Luxembourg School Of Business lokale en internationale managers en ondernemers van over de hele wereld verwelkomen in een unieke, historische en diep Luxemburgse context.
Het Chateau de Septfontaines verwelkomt de eerste Luxembourg School Of Business studenten in 2021.

140141_NewLSBCampus.jpg

Innovatieve onderwijsmethoden

Studeren bij LSB geeft je toegang tot verschillende culturen, ervaringen en denkwijzen. Door samen te werken, zult u profiteren van de rijke ervaringen van uw internationale klasgenoten, professoren en bedrijfsleiders. De bekroonde faculteit staat in de frontlinie van innovatieve onderwijsmethoden in bedrijfskunde . Leer denken en beslissen als een leider in casestudy's en adviesprojecten.

Bruikbare kennis

Het curriculum is ontworpen om u te ontwikkelen tot een leider die nieuwe kansen kan zien, overnemen en ontwikkelen. De ervaring van je LSB master brengt meer met zich mee dan alleen academische kennis en praktische vaardigheden. Ons doel is om u een unieke ervaring te bieden - academisch en anderszins.

LSB students graduation ceremony" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141068_Photo2.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141068_Photo2.jpg" />

Visie

Een wereldwijd erkende, hoogwaardige business school in het hart van Europa zijn.

Missie

De missie van de school is om een inspirerende en multiculturele leeromgeving te bieden aan bedrijfsleiders van internationale bedrijven die zowel in Luxemburg als in Europa en de wereld actief zijn. Om haar educatieve en academische doelen te bereiken, gebruikt de school hedendaagse onderwijs- en onderzoeksmethoden, en bevordert ze culturele en intellectuele diversiteit. De school werkt samen met het internationale bedrijfsleven en bereidt bedrijfsleiders voor om te gedijen in een complexe mondiale zakenwereld.

accreditatie

Luxembourg School Of Business is geaccrediteerd door het Luxemburgse Ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek. De accreditaties gelden zowel voor de hele instelling als voor de opleidingen Master of Business Administration en Master in Management.

141069_LSBProfessorArielS..jpg

Locaties

Luxemburg stad

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxemburg stad, Luxemburg district, Groothertogdom Luxemburg

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden