Read the Official Description

AIMST University is geregistreerd bij het Ministerie van Hoger Onderwijs, Regering van Maleisië, als een tertiair onderwijsinstituut op grond van de secties 38 en 39 van de Private Higher Educational Institutions Act van 1996. Het begon formeel op 30 oktober 2001, samenvallend met zijn registratie bij het departement van privé-onderwijs onder het ministerie van Hoger Onderwijs.

AIMST is doordrenkt met de visie van de oprichters en wil een vooraanstaande universiteit van de particuliere sector zijn in het land en de regio, die inspeelt op de behoeften van lokale en internationale studenten om kwalitatief hoogstaand technisch onderwijs te bieden tegen een betaalbare prijs. De curricula voor de meeste van de opleidingen zijn afkomstig van de Universiteit van Bristol in het Verenigd Koninkrijk

De meeste componenten van de opleidingen omvatten computertraining, schrijven en onderzoek om studenten voor te bereiden op hun werk en om hen in staat te stellen technologieën toe te passen op alle aspecten van hun opleiding. Toelating tot de opleidingen vereist dat de aanvrager minimaal voldoet aan de voorgeschreven cijfers in de relevante vakken op het toelatingsexamen (lokaal of overzee) of over andere gelijkwaardige kwalificaties beschikt die aanvaardbaar zijn voor AIMST University .

Het medium van instructie voor alle cursussen in het Engels, hoewel het belang van de nationale taal zal worden benadrukt in alle activiteiten van de universiteit. AIMST University biedt studenten vóór en tijdens hun studie taalondersteuning om een ​​acceptabel niveau van spreekvaardigheid te garanderen.

AIMST

Visie

Visie

Een universiteit van wereldklasse zijn, excellentie bereiken in onderwijs en onderzoek, en betrokken zijn bij de dienst van de samenleving bij het bevorderen van levenslange educatie.

Missie

Een vooraanstaande universiteit in het land en de regio zijn voor de studie van geneeskunde en andere gezondheidswetenschappen, engineering, computertechnologie, toegepaste wetenschappen, bedrijfs- en accountancy.

Hoogwaardige, geaccrediteerde niet-gegradueerde en postgraduate programma's aanbieden op het gebied van technologie tegen een betaalbare prijs die is ontworpen om te voldoen aan individuele, communautaire en nationale personeelsbehoeften in overeenstemming met de nationale onderwijsfilosofie.

Het handhaven van hoge academische normen en kwaliteit van het onderwijs die het analytisch denken en onafhankelijk oordeel bevordert die nodig zijn om op verantwoorde wijze te functioneren in een democratische en steeds globalere samenleving.

Een centre of excellence zijn voor onderzoek en innovatie in disciplinaire en interdisciplinaire grensgebieden van wetenschap en technologie die van belang zijn voor het land en de regio.

Virtuele tour

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

AIMST University

Research Methodology <li>internationale bedrijfsleven</li> <li>Global Supply Chain Management</li> <li>Zakelijke Duurzaamheid</li> ... [+]

Research Methodology internationale bedrijfsleven Global Supply Chain Management Zakelijke Duurzaamheid

Master Project

Career Opties [-]
Maleisië Kuala Lumpur Alor Setar
May 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 7 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands