Asia School of Business

In Collaboration with MIT Sloan School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studenten krijgen de kans om state-of-the-art management tools te beheersen en het verkrijgen van meer inzicht in de wereldwijde zakelijke dynamiek hebben. Tegelijkertijd wordt immense blootstelling aan de fascinerende realiteit en de groeiende mogelijkheden van Azië voorzien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Toelating & toelatingseisen

Minimum Work Experience: 2 to 10 years (the Average candidate has 5.9 years); Candidates with only 1 year of experience will be considered if coupled with extensive, internship experience.

English language certificate for the candidates who have studied in English for less than 2 years of their undergraduate degree (preferred not mandatory)

Praktische Informatie

Each student is given an MIT email address, which they can keep after graduation. Graduates become a part of the MIT Sloan Affiliate Network, which provides access to private events and activities.

Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Voltijd 18 maanden September 2019 Maleisië Kuala Lumpur

Bank Negara Maleisië en MIT Sloan School hebben samengewerkt om een ​​innovatieve school in Kuala Lumpur te maken met de missie van het veranderen van de business school paradigma. [+]

Master of Business Administration (MBA)

Wat is de toekomst van het beheer van het onderwijs? Bij ons en we zullen het samen te bouwen in Azië School of Business.

Bank Negara Maleisië en MIT Sloan School omarmen de uitdaging om een ​​nieuwe en betere weg te traceren. ASB is de mogelijkheid om een ​​onderwijsinstelling vanaf nul beginnen en het adres van de behoeften en uitdagingen van het management onderwijs met een frisse, innovatieve en ondernemende aanpak. We zijn ervan overtuigd dat de volgende generatie van transformatieve leiders voor de opkomende wereld zal worden ontwikkeld op basis van de theorieën die in de top wereldwijde universiteiten gecombineerd met de ervaring en action learning perspectief.... [-]


Videos

The Prime Minister Welcomes you To ASB!

Contact

Asia School of Business

Adres Sasana Kijang, 2, Jalan Dato Onn
50480 Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur, Maleisië
Website http://www.asb.edu.my/