Lees de Officiële Beschrijving

Bent u aan het bereiken van uw opleiding en carrière doelen?

CasaEducation geeft u de mogelijkheid van inschrijving een van de online programma's worden aangeboden door de een van de top en de beroemde Britse universiteiten. Studenten hoeven geen banen te schrappen en te verplaatsen naar het Verenigd Koninkrijk. Het is zeer flexibel en handig, zonder concessies aan de service en kwaliteit. Alles wat het nodig is een apparaat en internettoegang. Graden zijn 100% Britten. Het online platform is eenvoudig te gebruiken, toegankelijk vanaf alle delen van de wereld.

Onze waarden

Te bereiken: Wij zijn toegewijd om u te helpen uw doelen te bereiken door een flexibele programma's afgestemd op de individuele behoeften Uitvoeren: Met behulp van hoge standaard faciliteiten om uw kennis uit te voeren en te ontwikkelen Voortgang: Verbeteren en ondersteuning van een nieuwe generatie van leiders van internationale bedrijven

Onze visie

CasaEducation en Edinburgh Napier University zijn partners voor carrière verbetering door het leveren van een beste online en offline educatieve ervaring met een ongeëvenaarde toewijding aan student succes.

Onze Missie

CasaEducation is gewijd aan het leveren van innovatieve bachelor-, master, en voortdurende professionele online en offline onderwijs in samenwerking met de Edinburgh Napier University (Verenigd Koninkrijk).

De aangeboden programma's bevorderen het leren van studenten met mogelijkheden om carrière te starten, te verbeteren of te veranderen in diverse hedendaagse mondiale samenleving.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook: