EGADE Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Denk aan verandering

EGADE Business School in Tecnológico de Monterrey heeft een wereldwijd erkende reputatie opgebouwd als de toonaangevende Latijns-Amerikaanse onderwijsinstelling, toegewijd aan het versterken van omnipreneuriale leiders die gedeelde waarde creëren en de samenleving transformeren.

EGADE Business School is de postacademische bedrijfsschool van Tecnológico de Monterrey, een opmerkelijke universiteit die bekend staat om het besturen van professionals met relevant leiderschap in Mexico en Latijns-Amerika. De business school zelf biedt een breed portfolio van postacademisch onderwijs op meerdere locaties in Latijns-Amerika. Met locaties in Mexico City (Santa Fe), Monterrey en Guadalajara , evenals een fly-in executive MBA-programma's in Queretaro . In Zuid-Amerika is EGADE Business School aanwezig in Lima (Peru).

Het door de school geleide academische model en de leercultuur, de wereld erkende programma's, de vooraanstaande faculteit van wereldklasse, de uitstekende wereldwijde alumni-gemeenschap en de rigoureuze focus op het toepassen van kennis voor impact, hebben bijgedragen aan haar status als de best gerangschikte Latijns-Amerikaanse business school van verschillende internationale rankings-organisaties, waaronder QS, Eduniversal, Financial Times en The Economist. Graduate- opleidingen van EGADE omvatten de voltijdse, éénjarige MBA in innovatie

EGADE Business School biedt een innovatieve portfolio van open inschrijving voor levenslang leren en op maat gemaakte programma's voor senior business en organisatorisch leiderschap. EGADE Business School maakt deel uit van een elitegroep van slechts 1% van de business schools wereldwijd om de veelgeprezen ' drievoudige kroon ' van wereldwijde accreditatie te EGADE Business School die uitmuntende bedrijfseducatie erkent : de American Association of Colleges and Schools (AACSB), de Association of MBA's (AMBA) en het European Quality Improvement System (EQUIS). De school is lid van het Global Network for Advanced Management , een toonaangevend netwerk van 30 toonaangevende business schools uit verschillende regio's, landen, culturen en economieën in verschillende ontwikkelingsfasen, toegewijd om via bedrijfseducatie bij te dragen aan de oplossingen voor grote uitdagingen die doorgaans complex en wereldwijd zijn.

Wat we zien in onze leiders

Bij EGADE Business School geloven we dat de toekomst van het bedrijfsleven afhankelijk is van visionaire leiders die hun industrieën durven uitdagen en transformeren door krachtige ideeën. Het is dus met deze filosofie dat we onze wereldwijd gerenommeerde postdoctorale programma's ontwerpen en uitvoeren.

We zijn een gemeenschap van getalenteerde innovators, bestaande uit een begaafde faculteit, getalenteerde studenten, succesvolle alumni, vooraanstaande zakelijke leiders en internationale academische partners, die toegewijd zijn aan een krachtig idee: MINDS IGNITE CHANGE.

Eersteklas erkenning in prestigieuze ranglijsten

121935_qs-logo.png

# 1 Business School in onderzoek Latijns-Amerika

QS Global 250 Business Schools Ranking 2017

# 1 EGADE MBA in Latijns-Amerika

QS Global MBA Ranking Latijns-Amerika 2018-2019

# 1 Fulltime MBA in Mexico en Latijns-Amerika

QS Global MBA Rankings 2020

# 1 Master in Finance in Mexico en Latijns-Amerika

QS Global MBA Rankings 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Business School in Latijns-Amerika

Eduniversal Business Schools Ranking 2008-2018, categorie "5 Palmes of Excellence"

# 1 EGADE MBA in Latijns-Amerika

Eduniversal Best Masters Ranking Algemeen management 2016-2019

# 1 Master in Finance in Latijns-Amerika

Eduniversal Best Masters Ranking Bedrijfsfinanciering 2011-2019

# 1 Graduate Degree Certificate in Energy Management in Latijns-Amerika

Eduniversal Best Masters Ranking energie en natuurlijke hulpbronnen 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Wereldwijde OneMBA in Latijns-Amerika en # 36 wereldwijd

Financial Times Executive MBA Ranking 2017-2018

Drievoudige kroon van wereldwijde accreditatie

EGADE Business School heeft de drievoudige kroon van internationale accreditatie ontvangen namens de drie meest invloedrijke organisaties in het wereldwijde bedrijfsonderwijs: AACSB, AMBA en EQUIS. Slechts 1% van de business schools over de hele wereld, zoals EGADE, hebben de drievoudige kroon van internationale accreditatie ontvangen van de AACSB, EQUIS en AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

Een uitstekend wereldwijd bereik

EGADE Business Schools is meer dan 50 internationale academische partnerschappen verschuldigd met toonaangevende universiteiten en business schools voor duale en joint-degree programma's , die verschillende mogelijkheden bieden voor het behalen van internationale certificeringen, evenals de mogelijkheid om op verschillende continenten te studeren. Deze partnerschappen zijn ook essentieel voor onze facultaire ontwikkelingsprogramma's en helpen bij de promotie van internationale academische projecten en onderzoek.

Wat onderscheidt EGADE?

  • Een actieve ondernemersmentaliteit

Een van de kernwaarden van EGADE is het aanmoedigen van innovatieve leiders binnen een cultuur van ondernemerschap, die een aparte handel is geworden van haar uitstekende studenten en afgestudeerden.

  • Onze wereldwijde visie en ervaring

Een belangrijk onderscheidend vermogen bij EGADE is de vermaarde wereldwijde focus en reikwijdte. Vanwege haar partnerschappen met de meest prestigieuze universiteiten en business schools wereldwijd, biedt EGADE haar leiders, studenten en leidinggevenden een unieke benadering en ervaring met betrekking tot de toekomst van wereldwijde bedrijven.

  • Een vooraanstaande internationale faculteit

Een belangrijk kenmerk van de academische ervaring van EGADE is de aanwezigheid van wereldwijd gerenommeerde faculteitsleden die huidige en voormalige directeuren, consultants, gepubliceerde auteurs en onderzoekers zijn. Deze faculteit brengt zijn brede expertise naar de klas die ons onderwijs, onderzoek en mentaliteit transformeert in een betekenisvolle en invloedrijke opleiding.

  • Een innovatief academisch model

De expertise van uitstekende leraren naast senior business leiders in onze academische programma's vraagt om een ideale balans tussen theoretische en praktische kennis. We bereiden onze studenten voor op een succesvolle carrière door wat ze in de klas leren te combineren met echte bedrijfservaringen waar de theorie onmiddellijk in praktijk wordt gebracht.

  • Een uitgebalanceerd en flexibel formaat

Onze executive programma's en parttime masteropleidingen, die zijn ontworpen voor studenten die fulltime werken, bieden de juiste balans tussen studie, werk en persoonlijke verplichtingen. Ons doel is dat onze studenten zowel persoonlijk als professioneel succes behalen.

  • Een opmerkelijk academisch leiderschap

Als het gaat om het leiden van bedrijfsopleidingen, is EGADE om meerdere redenen de # 1 business school in Latijns-Amerika. De relevantie en innovatie van onze academische programma's worden niet alleen ondersteund door wereldwijd gerenommeerde rankings, maar ook door 's werelds toonaangevende accrediterende verenigingen.

Lees meer over EGADE programma hier en maak contact met de school op LinkedIn , Twitter , YouTube en Facebook.

Locaties

Mexico Stad

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico Stad, Mexico Stad, Mexico

Monterrey

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Guadalajara

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexico

Santiago de Querétaro

Address
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexico

Lima

Address
Urbanización Los Álamos de Monterrico, Jirón Daniel Alomía Robles 125, Santiago de Surco 15023, Perú
15023 Lima, Callao-regio, Peru