Universiteiten in Mozambique

Beste Scholen & Universiteiten in Mozambique 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Mozambique. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Mozambique. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Mozambique en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Mozambique en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Mozambique rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Mozambique

Universidade Católica De Moçambique

MBA Mozambique Maputo

A Universidade Católica de Moçambique, em sintonia com estas palavras da Constituição Apostólica EX CORDE ECCLESIAE do Sumo Pontífice JOÃO PAULO II sobre as Universidades Católicas, fundamenta a sua existência nos sentidos de Verdade e de Serviço e busca de forma permanente a unidade na variedade do conhecimento humano.