Lees de Officiële Beschrijving

Business School Netherlands ( BSN ), de Action Learning business school, is sinds 1988 actief betrokken bij de ontwikkeling en opleiding van zakelijke professionals. BSN blijft internationaal uitbreiden en heeft educatieve partnerships opgezet in meer dan 38 landen.

Dankzij deze internationale aanwezigheid heeft BSN een Action Learning-gemeenschap van zakelijke professionals kunnen ondersteunen, die allemaal een doelgerichte, efficiënte en probleemoplossende houding ten opzichte van bedrijven hebben.

BSN programma's

 • International Part-Time Masters of Business Administration (MBA)
 • Internationaal doctoraat in bedrijfskunde (DBA)
 • Online Executive Doctorate in Business Administration (Online DBA)

Alle BSN programma's zijn sterk gericht op Action Learning en bieden studenten vaardigheden die verder gaan dan alleen het onthouden van theorie en case study-studieboeken. Echte uitdagingen waarmee de organisatie van de student wordt geconfronteerd, worden onderzocht en mogelijke oplossingen worden bedacht.

Versnel uw carrière en persoonlijke ontwikkeling met BSN

 • BSN is een Nederlands geregistreerde hogeschool
 • Drievoudige accreditatie (Amerikaanse ACBSP, Nederlandse NVAO en Zwitserse eduQua)
 • Hooggekwalificeerde faculteit met uitgebreide bedrijfservaring
 • Aanzienlijke ROI: betere managers en leiders
 • Relatiegericht: kleine klassen
 • Internationaal netwerken en reizen
 • Afgestudeerd 3.500 Action Learning managers en leiders wereldwijd

Accreditatie: BSN versterkt zijn internationale status met prominente Amerikaanse (ACBSP) en Zwitserse (eduQua) accreditatie. De Amerikaanse accreditatieorganisatie, Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) en de Zwitserse accreditatieorganisatie (eduQua) hebben BSN en haar MBA-programma's geaccrediteerd. Bovendien is BSN de eerste Nederlandse instelling voor hoger onderwijs die de eduQua-accreditatie heeft ontvangen van de Zwitserse Vereniging voor Kwaliteits- en Managementsystemen.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Business School Netherlands

Afgestudeerd met een drievoudig geaccrediteerde International Masters in Business Administration (MBA), gespecialiseerd in Action Learning. Blended-learning via online pl ... [+]

De MBA Business School Netherlands International is een parttime, gemengd programma dat de filosofie van Action Learning omarmt.

Studenten wonen twee 9-daagse conferenties in Nederland tijdens hun studie bij, waarbij het grootste deel van de cursus online wordt gefaciliteerd. Dit is een uitstekende keuze voor drukke professionals die geen tijd hebben om traditionele full-time MBA-programma's op de campus bij te wonen.

Belangrijkste kenmerken van MBA:Omarmt een filosofie en aanpak voor het leren van actieRicht zich op netwerken en het delen van ideeën tussen studentenTriple-geaccrediteerd programmaGeen theorie-examensWordt in het Engels gedoceerdTwee 9-daagse conferenties in Buren, NederlandFlexibel en online via gemengde leerplatformsMBA-structuur... [-]
Nederlanden Buren
Februari 2020
Engels
Deeltijd
24 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Business School Netherlands
Head Office
Herenstraat 25

Buren, Gelderland, 4116 BK NL
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, westerse Cape, 7506 ZA