EIT RawMaterials Academy - SINReM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wat is EIT RawMaterials en hoe kan ik bijdragen aan hun missie?

EIT RawMaterials is het grootste en sterkste consortium in de grondstoffensector wereldwijd. De visie is een Europese Unie waarin grondstoffen een grote troef zijn. EIT RawMaterials heeft als doel de volgende generatie grondstofdeskundigen op te leiden en biedt potentiële studenten de unieke kans om holistisch te leren over grondstoffen en uitdagingen in de circulaire economie door de lens van ondernemerschap en innovatie. Tijdens en na het afstuderen aan de EIT RawMaterials gelabelde programma's, wordt het klaslokaal een laboratorium, worden ideeën omgezet in oplossingen en worden afgestudeerden sociale game-changers.

EIT RawMaterials maakt deel uit van een uniek Europees initiatief: EIT, het Europees Instituut voor innovatie en technologie. De educatieve missie van het EIT is om een ​​nieuwe generatie innovators in Europa te creëren met een ondernemende mentaliteit. Het EIT-label is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan uitstekende onderwijsprogramma's op Master- en Doctoraalniveau.

Als student van een EIT RawMaterials gelabeld programma, maak je deel uit van het grootste wereldwijde grondstoffenpartnerschap - met meer dan 100 partners uit 20 EU-landen afkomstig uit de academische wereld, onderzoeksinstellingen en het bedrijfsleven.

Uw samenwerking draagt ​​bij aan de visie van EIT RawMaterials op het vinden van nieuwe, innovatieve oplossingen om de duurzame toevoer van grondstoffen in de hele waardeketen van grondstoffen veilig te stellen - van mijnbouw tot winning, verwerking tot hergebruik, recycling en strategieën voor circulaire economie.

Ben je geïnteresseerd in:

 • Een wereldwijde game-wisselaar worden?
 • Internationaal samenwerken om creatieve en duurzame oplossingen voor resource- en maatschappelijke uitdagingen te ontwikkelen?
 • Praktische ervaring opdoen in de door u gekozen sector, in plaats van alleen theorie te leren in een collegezaal?
 • Betrokken raken bij een dynamische start-up scene?
 • Je onderwijservaring verbeteren en dubbele / gezamenlijke graden behalen door elk semester aan verschillende topuniversiteiten door te brengen?
 • Wordt u lid van de EIT Alumni Community?

Dan zijn de EIT RawMaterials gelabelde programma's iets voor u!

Over de Academie

De RawMaterials Academy is het overkoepelende merk van alle educatieve activiteiten van EIT RawMaterials. Deze variëren van innovatieve onderwijsprojecten die via oproepen worden gelanceerd en door de partners van de KIG worden geleid tot een aantal centraal geëxploiteerde projecten. Activiteiten over het gehele ecosysteem van studenten - promovendi, Masterstudenten, industriële partners, professionals in de grondstoffensector en de bredere samenleving - bevorderen nieuwe manieren van leren en onderwijzen door academia, industrie en onderzoeksorganisaties met elkaar te verbinden. De doelstellingen van de RawMaterials Academy zijn:

 • De samenleving als geheel kennis laten maken met het belang en de relevantie van grondstoffen en interesse opwekken voor onderwerpen die verband houden met grondstoffen
 • Huidige en toekomstige belanghebbenden opleiden tot de technische normen die de grondstoffenindustrie vandaag nodig heeft - contextueel in de gehele waardeketen van grondstoffen
 • Het bevorderen van de ondernemers- en innovatievaardigheden, kennis en attitudes die nodig zijn voor de ondernemers en ondernemers van morgen

Daartoe biedt de RawMaterials Academy onderwijsprogramma's door middel van vier onderdelen:

 • Master's Education
 • PhD-onderwijs
 • Levenslang leren
 • Breder samenlevingsleren

Naast activiteiten op deze vier gebieden worden er door het hele jaar heen verschillende educatieve evenementen en workshops georganiseerd, zowel centraal als via de Co-location Centers. Een daarvan is de Raw Materials University Days. Houd de evenementenpagina in de gaten voor meer informatie!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact

Adres Espoo, Finland

Adres Stolberg, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Adres Delft, Zuid-Holland, Nederlanden

Adres Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk

Adres Darmstadt, Hessen, Duitsland

Adres Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Adres Luik, Waals Gewest, België

Adres Metz, Grand Est, Frankrijk

Adres Luleå, Norrbottens län, Zweden

Adres Freiberg, Saksen, Duitsland

Adres Gent, Vlaanderen, België

Adres 741 45 Alsike, Uppsala län, Zweden

Adres Leuven, Vlaanderen, België

Adres 8700 Leoben, Stiermarken, Oostenrijk

Adres Trente, Trentino-Zuid-Tirol, Italië

Adres Milaan, Lombardije, Italië