Lees de Officiële Beschrijving

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Over Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door onze studenten en deelnemers te stimuleren om uit te groeien tot verantwoordelijke leiders. We doen dit door hen een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden . Op Nyenrode leer je debatteren, overtuigen en vertalen van theorie in de praktijk.

Nyenrode is de enige particuliere universiteit in Nederland, opgericht in 1946 door bedrijven en bedrijven. We zijn altijd internationaal georiënteerd geweest. Nyenrode bevindt zich op twee iconische locaties: Amsterdam en Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam is gevestigd in het historische blok 'De Vijf Keizers' in het hart van de stad. Deze bevoorrechte locatie stimuleert nieuwe verbindingen tussen het bedrijfsleven en de academische wereld; bijdragen aan onze ambitieuze nationale en internationale doelen. Nyenrode wil een top-20 European Business School worden. De uitbreiding van de universiteit in Amsterdam is nauw verbonden met deze ambitie.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen is gelegen op een historisch landgoed met een dertiende-eeuws kasteel in het hart. Onze hoofdcampus benadrukt het belang van gemeenschap en netwerken bij de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders.

Nyenrode biedt intensief academisch onderwijs en programma's voor de korte en de langere termijn op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. We ondernemen ook wetenschappelijk onderzoek op deze gebieden.

Missie

Nyenrode dient de samenleving door verantwoordelijke leiders vorm te geven

Tijdens je tijd bij ons ontwikkel je de vaardigheden om je voor te bereiden op een toekomst als een wereldburger en een leider van de samenleving. Je wordt iemand die verantwoordelijkheid neemt voor je eigen acties en zich bewust is van je omgeving. Dit genereert duurzame toegevoegde waarde voor u, voor uw organisatie en de samenleving als geheel.

Een opleiding op Nyenrode biedt meer dan alleen kennisuitwisseling, het geeft je ook nieuwe vaardigheden en ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling. Een opleiding op Nyenrode is een beloning voor het leven.

Visie

Nyenrode, de voorkeurspartner van topstudenten en -organisaties, is een top-20 Europese onderwijs- en onderzoeksgemeenschap met wereldwijde connecties.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Nyenrode Business University

De Executive MBA van Nyenrode is een tweejarig programma. Als manager, leider of ondernemer kies je ervoor om deel te nemen omdat je jezelf wilt ontwikkelen tot de beste ... [+]

Invoering

De Executive MBA van Nyenrode is een tweejarig programma. Als manager, leider of ondernemer kies je ervoor om deel te nemen omdat je jezelf wilt ontwikkelen tot de beste leider die je kunt zijn. Ons Executive MBA-programma helpt je om je leiderschapsimpact te vergroten tijdens je Personal Leadership Development Journey, het hoofdthema van het programma.

Het programma bestaat uit intensieve modules van een week, waarvan er zeven plaatsvinden op de campus van Nyenrode en drie in het buitenland. Je studeert en werkt met een groep gelijkgestemde professionals om je kijk op zaken, management en leiderschap te verbreden en je zult nieuwe dingen over jezelf ontdekken; over je kwaliteiten, je passies, je stijl en je persoonlijkheid.... [-]

Nederlanden Breukelen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nyenrode Business University

Met de Modular Executive MBA kunt u uw eigen MBA maken. Studeer terwijl je een baan hebt en werk aan je ambities. Kies de MBA-titel met een volledige MBA of volg een of m ... [+]

Invoering

Met de Modular Executive MBA kunt u uw eigen MBA maken. Studeer terwijl je een baan hebt en werk aan je ambities. Kies de MBA-titel met een volledige MBA of volg een of meerdere modules voor een snelle upgrade van uw kennis.

Welke route u ook kiest, met de Modular Executive MBA op Nyenrode werkt u aan uw persoonlijke en professionele groei en houdt u de controle.

Maak je eigen MBA

Je kunt een of meerdere modules volgen, waardoor je de flexibiliteit hebt om uit drie speciale specialisaties te kiezen. Afhankelijk van uw interesse, tijdinvestering en uw ambitie, kunt u kiezen:

Een volledige MBA (bestaande uit een minimum van 2 specialisatiemodules, 6 kernmodules, de internationale studiereis en MBA-scriptie)een of meerdere afzonderlijke modules van uw wensPersoonlijk en flexibel MBAConfigureer uw eigen MBA met 10 modulesSpeciale aandacht voor persoonlijke en professionele groeiSporen... [-]
Nederlanden Breukelen
Open Inschrijving
Deeltijd
3 - 7 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nyenrode Business University

Werkt u dagelijks in een hectische omgeving met strakke deadlines, verschillende afdelingsbelangen en beperkte budgetten? Je bent niet de enige. De impact van IT op organ ... [+]

Waarom een MBA in BusinessDigitaal leiderschap

Werkt u dagelijks in een hectische omgeving met strakke deadlines, verschillende afdelingsbelangen en beperkte budgetten? Je bent niet de enige. De impact van IT op organisaties is groot en neemt toe. Het verzamelt veel investeringen, maar deze leveren niet altijd de gewenste resultaten op en de processen voor organisatieontwikkeling zijn vaak lang en gecompliceerd. IT maakt echter ook nieuwe organisatiestructuren en bedrijfsmodellen mogelijk; netwerken ontwikkelen met partners, een meer hechte, interactieve verbinding met klanten en minder hiërarchische lagen binnen bedrijven.

IT is niet langer een afzonderlijke afdeling, maar onderdeel van de strategie van een organisatie en vereist daarom leiderschap en ondernemerschap om de concurrentie voor te blijven. Verbreed je de kloof tussen IT en Business en garandeer je een succesvolle toekomst?... [-]

Nederlanden Breukelen
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life