Nyenrode Business University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Over Nyenrode


Nyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door onze studenten en deelnemers te stimuleren om uit te groeien tot verantwoordelijke leiders. We doen dit door hen een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden . Op Nyenrode leer je debatteren, overtuigen en vertalen van theorie in de praktijk.

Nyenrode is de enige particuliere universiteit in Nederland, opgericht in 1946 door bedrijven en bedrijven. We zijn altijd internationaal georiënteerd geweest. Nyenrode bevindt zich op twee iconische locaties: Amsterdam en Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam is gevestigd in het historische blok 'De Vijf Keizers' in het hart van de stad. Deze bevoorrechte locatie stimuleert nieuwe verbindingen tussen het bedrijfsleven en de academische wereld; bijdragen aan onze ambitieuze nationale en internationale doelen. Nyenrode wil een top-20 European Business School worden. De uitbreiding van de universiteit in Amsterdam is nauw verbonden met deze ambitie.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen is gelegen op een historisch landgoed met een dertiende-eeuws kasteel in het hart. Onze hoofdcampus benadrukt het belang van gemeenschap en netwerken bij de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders.

Nyenrode biedt intensief academisch onderwijs en programma's voor de korte en de langere termijn op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. We ondernemen ook wetenschappelijk onderzoek op deze gebieden.

Missie

Nyenrode dient de samenleving door verantwoordelijke leiders vorm te geven

Tijdens je tijd bij ons ontwikkel je de vaardigheden om je voor te bereiden op een toekomst als een wereldburger en een leider van de samenleving. Je wordt iemand die verantwoordelijkheid neemt voor je eigen acties en zich bewust is van je omgeving. Dit genereert duurzame toegevoegde waarde voor u, voor uw organisatie en de samenleving als geheel.

Een opleiding op Nyenrode biedt meer dan alleen kennisuitwisseling, het geeft je ook nieuwe vaardigheden en ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling. Een opleiding op Nyenrode is een beloning voor het leven.

Visie

Nyenrode, de voorkeurspartner van topstudenten en -organisaties, is een top-20 Europese onderwijs- en onderzoeksgemeenschap met wereldwijde connecties.

Locaties

Breukelen

Address
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Utrecht, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties