Lees de Officiële Beschrijving

In de afgelopen 40 jaar, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit heeft stevig zijn reputatie als een van de toonaangevende zakelijke Europa's scholen opgericht.

Lang voordat 'global' werd een belangrijk descriptor voor het bedrijfsleven het onderwijs, studenten RSM's, docenten en personeel waren al als gevolg van de diversiteit van de globaliserende wereld.

Net als onze gastland, een van 's werelds meest gerenommeerde internationale handelsnaties, heeft RSM verder uit te breiden en te internationaliseren, cementeren zijn status als een van Europa's meest internationale en innovatieve business schools.

RSM biedt een onderscheidende intellectuele cultuur. Wij geloven dat leiderschap kan worden aangeleerd door middel van een combinatie van intellectuele en praktische uitdaging. Wij zijn van mening dat de moeilijkheden die werkzaam zijn in diverse teams bevordert creatieve nieuwe benaderingen in het bedrijfsleven. We genieten van een wederkerige, ondersteunende relatie met multinationals. En we moedigen een flexibele, breed en soms iconoclastische mentaliteit op het gebied van zakelijke praktijk en onderzoek.

Deze verschillende benadering is RSM geholpen om een ​​portfolio van top-ranked programma, evenals een van 's werelds grootste en meest productieve beheer van vermogens te vestigen.

RSM Aanpak

Aan de RSM, de ontwikkeling van leiderschap gaat over de realisatie van intellectuele en persoonlijk potentieel. Hier vindt u intellectueel uitgedaagd worden door de hoogste-niveau academische inhoud en onder leiding van de scherpste zakelijke denkers: faculteit die op een jarenlange ervaring in het werken voor organisaties en inzichten uit hun eigen onderzoek te trekken. U vindt ons uitdagen: verhoor feiten zoals ze zijn gepresenteerd en kritisch-beoordeling van aannames. En je zult jezelf uitdagen: confronteren je beperkingen, duwen langs grenzen, ontdekken wat er werkelijk drijft je gedrag en dat van anderen.

Het ontwikkelen van de vaardigheden om te kunnen leiden ideeën in uitstekende resultaten in het bedrijfsleven is, vereist maatregelen. Alle programma's bieden studenten met ruimte om op te treden op hun ideeën aan echte of gesimuleerde zakelijke omgevingen, van bedrijf associateships en stages aan de werkelijke consultancy projecten, internationale reizen en de deelname aan clubs en-student beheerd conferenties.

Aan de RSM, is diversiteit niet alleen gewaardeerd, het wordt aangemoedigd en ontwikkeld. In een unieke, open en coöperatieve omgeving, vindt u de ruimte om nieuwe manieren van denken te verkennen vinden, de inspiratie om ideeën uit te dagen, en uiteindelijk, de ruimte om je eigen potentieel te ontwikkelen als een toekomstige leider in het bedrijfsleven.

Feiten & cijfers

Als een van Europa's grootste internationale business schools, RSM bereikt een uitgebreid internationaal publiek van toekomstige en huidige leiders door middel van haar portfolio van programma's, diensten en academische activiteiten.

Medewerkers en docenten brengen voortdurend nieuwe innovaties in zowel het bedrijfsleven het onderwijs en het creëren van kennis in lijn met onze institutionele missie:

Aan de RSM, we zijn er trots op te krijgen:

Meer dan 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven en management onderwijs Een van Europa's top 3 onderzoeksfaciliteiten Een consistente rangorde tussen Europa's top tier business schools Een plek onder de 1% van de scholen over de hele wereld met Triple Crown accreditatie De opvoeding van meer dan 1200 leidinggevenden per jaar 7.500 undergraduate en postgraduate studenten 29,000+ alumni wereldwijd actieve Een van 's werelds grootste en meest geciteerde business school faculteit: 250 senior onderzoekers en 100 promovendi 30 onderzoekscentra en initiatieven 100 + partnerscholen

Opleidingen te volgen in:
Engels
Nederlands

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Onze internationale MBA geeft je meer dan een nieuwe regel op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort voor de carrière die je wilt, waar ook ter wereld. ... [+]

Waarom het Rotterdam MBA?

Laat het Nederlandse denken je carrière vooruit helpen.

Onze internationale MBA geeft je meer dan een nieuwe regel op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort voor de carrière die je wilt, waar ook ter wereld.

Slagen in zaken vergt meer dan alleen het kennen van de feiten. Het vergt een mondiaal perspectief, een innovatieve benadering, een kritische geest en een focus op samenwerking en duurzaamheid. Bij RSM ontwerpen we elke klas met deze waarden in gedachten.

Dat is de Nederlandse manier van zakendoen. Het heeft onze faculteit en onze MBA-afgestudeerden al tientallen jaren voor trends, marktverschuivingen en het zakelijke landschap gehouden. En het blijft persoonlijk en professioneel succes genereren in Europa en de rest van de wereld.... [-]

Nederlanden Rotterdam
January 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Bouwen aan je toekomst vergt meer dan buzzwords en visitekaartjes. Als executive in de lift weet je precies wat we bedoelen. ... [+]

Voor leiders in beweging, rijd je carrière verder bij RSM.

Bouwen aan je toekomst vergt meer dan buzzwords en visitekaartjes. Als executive in de lift weet je precies wat we bedoelen. Succes vergt grote ideeën en helder leiderschap. Er wordt kritisch gekeken naar de focus op het nemen van duurzame beslissingen die op de lange termijn waarde creëren. Er is een sterk netwerk van professionals voor nodig die grote stappen kunnen zetten - en die je graag willen helpen de jouwe te maken. Dit zijn allemaal aloude Nederlandse waarden die al eeuwenlang een carrière in de wereld bouwen. En bij RSM haalt u direct voordeel uit dit soort waardevol denken - het is doordrenkt met elk aspect van ons parttime Executive MBA, dat wordt onderwezen in het Engels, de internationale taal van het bedrijfsleven. Ontdek hoe het toepassen van Nederlandse waarden voor een internationaal zakelijk onderwijs in Europa uw invloed zal vergroten en uw carrière verder zal brengen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is wat je zult ontdekken op de Rotterdam School of Management, de Erasmus Universiteit.... [-]

Nederlanden Rotterdam
January 2020
Deeltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Rotterdam School of Management | Erasmus University

De Global Executive OneMBA is het enige Executive MBA-programma ontworpen met gelijke inbreng van vijf vooraanstaande business schools in Azië, Europa, Noord-Amerika en Z ... [+]

Waarom de RSM Global OneMBA?

Vijf scholen. Vier continenten. OneMBA. De Global Executive OneMBA is het enige Executive MBA-programma ontworpen met gelijke inbreng van vijf vooraanstaande business schools in Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Ontworpen voor senior executives en professionals, biedt dit prestigieuze modulaire programma van 21 maanden u de mogelijkheid om zaken te ervaren door de lens van 's werelds belangrijkste economische regio's, waardoor het ongeëvenaard is in de ontwikkeling van kennis, leiderschapskwaliteiten, wereldwijde netwerken en internationale ervaring. zaken waar het gebeurt, zoals het gebeurt.

Een curriculum in het Engels en ontworpen met gelijke inbreng van vijf hoog aangeschreven business schoolsWereldwijd teamwerk binnen een klaslokaal van 100 geografisch verspreide leidinggevendenVier weken durende wereldwijde residenties gehouden op vier verschillende continentenHet combineren van ontwikkelde economieën met opkomende marktenEen flexibele, parttime indeling die is ontworpen voor leidinggevenden in veelgevraagde functiesProjecten die zijn ontworpen om een ​​duidelijke meerwaarde te bieden aan sponsorbedrijvenElf lokale residenties in Rotterdam met het Europese OneMBA-cohortProgramma in één oogopslag... [-]
Nederlanden Rotterdam
September 2019
Deeltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Zuid-Holland, NL
Social Media