Lees de Officiële Beschrijving

In de afgelopen 40 jaar heeft de Rotterdam School of Management de Erasmus Universiteit stevig gevestigd als een van Europa's leidende business schools.

Lang voordat 'global' een belangrijke descriptor werd voor bedrijfseducatie, reflecteerden RSM-studenten, docenten en personeel al de diversiteit van de globaliserende wereld.

Net als ons gastland, een van 's werelds meest gerenommeerde internationale handelsnaties, is RSM blijven uitbreiden en internationaliseren, waardoor het zijn status als een van Europa's meest internationale en innovatieve business schools heeft versterkt.

RSM biedt een onderscheidende intellectuele cultuur. Wij geloven dat leiderschap kan worden aangeleerd door een combinatie van een intellectuele en praktische uitdaging. Wij zijn van mening dat de ondervonden moeilijkheden bij het werken in diverse teams bevorderlijk zijn voor creatieve nieuwe benaderingen in het bedrijfsleven. We genieten van een wederkerige, ondersteunende relatie met multinationale bedrijven. En we moedigen een flexibele, brede en soms iconoclastische denkwijze aan in zakelijke praktijken en onderzoek.

Deze specifieke aanpak heeft RSM geholpen bij het opzetten van een portfolio met topprogramma's en een van 's werelds grootste en meest productieve managementfaculteiten.

18626_IMG_0011.jpg

RSM-aanpak

Bij RSM gaat leiderschapsontwikkeling over de realisatie van intellectueel en persoonlijk potentieel. Hier word je intellectueel uitgedaagd door de academische inhoud op het hoogste niveau en onder leiding van de scherpste zakelijke denkers: een faculteit die put uit jarenlange ervaring in het werken voor organisaties, evenals inzichten uit hun eigen onderzoek. Je daagt ons uit: feiten in vraag stellen terwijl ze worden gepresenteerd en kritisch beoordelen van aannames. En je zult jezelf uitdagen: je grenzen confronteren, grenzen verleggen en ontdekken wat je gedrag en dat van anderen echt aandrijft.

Het ontwikkelen van de vaardigheden om leidende ideeën in uitstekende bedrijfsresultaten te kunnen omzetten, vereist actie. Alle programma's bieden studenten de ruimte om te handelen naar hun ideeën in echte of gesimuleerde bedrijfsomgevingen, van associaties met bedrijven en stages tot daadwerkelijke consultancyprojecten, internationale reizen en deelname aan clubs en door studenten beheerde conferenties.

Bij RSM wordt diversiteit niet alleen gewaardeerd, maar ook aangemoedigd en ontwikkeld. In een uniek open en coöperatieve omgeving vindt u de ruimte om nieuwe manieren van denken te verkennen, de inspiratie om ideeën uit te dagen en uiteindelijk de ruimte om uw eigen potentieel als toekomstige leider in het bedrijfsleven te ontwikkelen.

18627_IMG_0435.jpg

feiten

Als een van Europa's grootste internationale business schools bereikt RSM een uitgebreid internationaal publiek van toekomstige en huidige leiders via haar portfolio van programma's, diensten en academische activiteiten.

Medewerkers en faculteit brengen constante nieuwe innovaties naar zowel bedrijfseducatie als kenniscreatie in overeenstemming met onze institutionele missie:

RSM mission

Bij RSM kunnen we met trots zeggen:

 • Meer dan 40 jaar ervaring in bedrijfs- en managementonderwijs.
 • Een van Europa's top 3 onderzoeksfaciliteiten.
 • Een consistente rangorde tussen de Europese topscholen voor bedrijfskunde.
 • Een plaats bij de 1% van de scholen wereldwijd met Triple Crown-accreditatie.
 • De opleiding van meer dan 1200 leidinggevenden per jaar.
 • 7.500 studenten en postdoctorale studenten.
 • 29.000 alumni wereldwijd actief.
 • Een van 's werelds grootste en meest gecertificeerde faculteit voor bedrijfsonderwijs: 250 senior-onderzoekers en 100 Ph.D. studenten.
 • 30 onderzoekscentra en initiatieven.
 • 100 partnerscholen.

18628_rotterdambynight.jpg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Nederlands

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Onze internationale MBA geeft je meer dan een nieuwe regel op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort voor de carrière die je wilt, waar ook ter wereld. ... [+]

Waarom het Rotterdam MBA?

Laat het Nederlandse denken je carrière vooruit helpen.

Onze internationale MBA geeft je meer dan een nieuwe regel op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort voor de carrière die je wilt, waar ook ter wereld.

Slagen in zaken vergt meer dan alleen het kennen van de feiten. Het vergt een mondiaal perspectief, een innovatieve benadering, een kritische geest en een focus op samenwerking en duurzaamheid. Bij RSM ontwerpen we elke klas met deze waarden in gedachten.

Dat is de Nederlandse manier van zakendoen. Het heeft onze faculteit en onze MBA-afgestudeerden al tientallen jaren voor trends, marktverschuivingen en het zakelijke landschap gehouden. En het blijft persoonlijk en professioneel succes genereren in Europa en de rest van de wereld.... [-]

Nederlanden Rotterdam
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Bouwen aan je toekomst vergt meer dan buzzwords en visitekaartjes. Als executive in de lift weet je precies wat we bedoelen. ... [+]

Voor leiders in beweging, rijd je carrière verder bij RSM.

Bouwen aan je toekomst vergt meer dan buzzwords en visitekaartjes. Als executive in de lift weet je precies wat we bedoelen. Succes vergt grote ideeën en helder leiderschap. Er wordt kritisch gekeken naar de focus op het nemen van duurzame beslissingen die op de lange termijn waarde creëren. Er is een sterk netwerk van professionals voor nodig die grote stappen kunnen zetten - en die je graag willen helpen de jouwe te maken. Dit zijn allemaal aloude Nederlandse waarden die al eeuwenlang een carrière in de wereld bouwen. En bij RSM haalt u direct voordeel uit dit soort waardevol denken - het is doordrenkt met elk aspect van ons parttime Executive MBA, dat wordt onderwezen in het Engels, de internationale taal van het bedrijfsleven. Ontdek hoe het toepassen van Nederlandse waarden voor een internationaal zakelijk onderwijs in Europa uw invloed zal vergroten en uw carrière verder zal brengen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is wat je zult ontdekken op de Rotterdam School of Management, de Erasmus Universiteit.... [-]

Nederlanden Rotterdam
Januari 2020
Engels
Deeltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Rotterdam School of Management | Erasmus University

De Global Executive OneMBA is het enige Executive MBA-programma ontworpen met gelijke inbreng van vijf vooraanstaande business schools in Azië, Europa, Noord-Amerika en Z ... [+]

Waarom de RSM Global OneMBA?

Vijf scholen. Vier continenten. OneMBA. De Global Executive OneMBA is het enige Executive MBA-programma ontworpen met gelijke inbreng van vijf vooraanstaande business schools in Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Ontworpen voor senior executives en professionals, biedt dit prestigieuze modulaire programma van 21 maanden u de mogelijkheid om zaken te ervaren door de lens van 's werelds belangrijkste economische regio's, waardoor het ongeëvenaard is in de ontwikkeling van kennis, leiderschapskwaliteiten, wereldwijde netwerken en internationale ervaring. zaken waar het gebeurt, zoals het gebeurt.

Een curriculum in het Engels en ontworpen met gelijke inbreng van vijf hoog aangeschreven business schoolsWereldwijd teamwerk binnen een klaslokaal van 100 geografisch verspreide leidinggevendenVier weken durende wereldwijde residenties gehouden op vier verschillende continentenHet combineren van ontwikkelde economieën met opkomende marktenEen flexibele, parttime indeling die is ontworpen voor leidinggevenden in veelgevraagde functiesProjecten die zijn ontworpen om een ​​duidelijke meerwaarde te bieden aan sponsorbedrijvenElf lokale residenties in Rotterdam met het Europese OneMBA-cohortProgramma in één oogopslag... [-]
Nederlanden Rotterdam
September 2020
Engels
Deeltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Zuid Holland, NL
Social Media