Rotterdam School of Management | Erasmus University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

In de afgelopen 40 jaar, Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit heeft stevig zijn reputatie als een van de toonaangevende zakelijke Europa's scholen opgericht.

Lang voordat 'global' werd een belangrijk descriptor voor het bedrijfsleven het onderwijs, studenten RSM's, docenten en personeel waren al als gevolg van de diversiteit van de globaliserende wereld.

Net als onze gastland, een van 's werelds meest gerenommeerde internationale handelsnaties, heeft RSM verder uit te breiden en te internationaliseren, cementeren zijn status als een van Europa's meest internationale en innovatieve business schools.

RSM biedt een onderscheidende intellectuele cultuur. Wij geloven dat leiderschap kan worden aangeleerd door middel van een combinatie van intellectuele en praktische uitdaging. Wij zijn van mening dat de moeilijkheden die werkzaam zijn in diverse teams bevordert creatieve nieuwe benaderingen in het bedrijfsleven. We genieten van een wederkerige, ondersteunende relatie met multinationals. En we moedigen een flexibele, breed en soms iconoclastische mentaliteit op het gebied van zakelijke praktijk en onderzoek.

Deze verschillende benadering is RSM geholpen om een ​​portfolio van top-ranked programma, evenals een van 's werelds grootste en meest productieve beheer van vermogens te vestigen.

RSM Aanpak

Aan de RSM, de ontwikkeling van leiderschap gaat over de realisatie van intellectuele en persoonlijk potentieel. Hier vindt u intellectueel uitgedaagd worden door de hoogste-niveau academische inhoud en onder leiding van de scherpste zakelijke denkers: faculteit die op een jarenlange ervaring in het werken voor organisaties en inzichten uit hun eigen onderzoek te trekken. U vindt ons uitdagen: verhoor feiten zoals ze zijn gepresenteerd en kritisch-beoordeling van aannames. En je zult jezelf uitdagen: confronteren je beperkingen, duwen langs grenzen, ontdekken wat er werkelijk drijft je gedrag en dat van anderen.

Het ontwikkelen van de vaardigheden om te kunnen leiden ideeën in uitstekende resultaten in het bedrijfsleven is, vereist maatregelen. Alle programma's bieden studenten met ruimte om op te treden op hun ideeën aan echte of gesimuleerde zakelijke omgevingen, van bedrijf associateships en stages aan de werkelijke consultancy projecten, internationale reizen en de deelname aan clubs en-student beheerd conferenties.

Aan de RSM, is diversiteit niet alleen gewaardeerd, het wordt aangemoedigd en ontwikkeld. In een unieke, open en coöperatieve omgeving, vindt u de ruimte om nieuwe manieren van denken te verkennen vinden, de inspiratie om ideeën uit te dagen, en uiteindelijk, de ruimte om je eigen potentieel te ontwikkelen als een toekomstige leider in het bedrijfsleven.

Feiten & cijfers

Als een van Europa's grootste internationale business schools, RSM bereikt een uitgebreid internationaal publiek van toekomstige en huidige leiders door middel van haar portfolio van programma's, diensten en academische activiteiten.

Medewerkers en docenten brengen voortdurend nieuwe innovaties in zowel het bedrijfsleven het onderwijs en het creëren van kennis in lijn met onze institutionele missie:

Aan de RSM, we zijn er trots op te krijgen:

Meer dan 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven en management onderwijs Een van Europa's top 3 onderzoeksfaciliteiten Een consistente rangorde tussen Europa's top tier business schools Een plek onder de 1% van de scholen over de hele wereld met Triple Crown accreditatie De opvoeding van meer dan 1200 leidinggevenden per jaar 7.500 undergraduate en postgraduate studenten 29,000+ alumni wereldwijd actieve Een van 's werelds grootste en meest geciteerde business school faculteit: 250 senior onderzoekers en 100 promovendi 30 onderzoekscentra en initiatieven 100 + partnerscholen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Nederlands

Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk EMBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Internationaal Full-time MBA

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Rotterdam

Onze internationale MBA geeft u meer dan een nieuwe lijn op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort aan de carrière die je wilt, overal in de wereld. [+]

Waarom de Rotterdamse MBA?

Laat Nederlanders denken rijd je carrière vooruit.

Onze internationale MBA geeft u meer dan een nieuwe lijn op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort aan de carrière die je wilt, overal in de wereld.

Slagen in het bedrijfsleven neemt meer dan het kennen van de feiten. Het duurt een mondiaal perspectief, een vernieuwende aanpak, een kritische geest, en een focus op samenwerking en duurzaamheid. Aan de RSM, ontwerpen we elke klasse met deze waarden in het achterhoofd.

Dat is de Nederlandse manier van zakendoen. Het bleef onze faculteit en onze MBA-afgestudeerden voorsprong op trends, marktverschuivingen en de zakelijke landschap voor decennia. En het blijft persoonlijk en professioneel succes in Europa en over de hele wereld te rijden.... [-]


EMBA

Executive MBA (part-time)

Campus Deeltijd 22 maanden September 2018 Nederlanden Rotterdam

Bouwen van uw toekomst is meer dan buzzwords en visitekaartjes. Als leidinggevende op de stijging, weet je precies wat we bedoelen. [+]

Voor de leiders van de beweging, verder rijdt uw carrière bij RSM.

Bouwen van uw toekomst is meer dan buzzwords en visitekaartjes. Als leidinggevende op de stijging, weet je precies wat we bedoelen. Succes neemt grote ideeën en heldere leiderschap. Het duurt een kritisch oog met een focus op het maken van duurzame beslissingen die waarde op de lange termijn te creëren. Het duurt een sterk netwerk van professionals die bereid zijn om grote bewegingen te maken - en enthousiast om u te helpen u te maken. Dit zijn allemaal aloude Nederlandse waarden die zijn de bouw van heldere carrière in de hele wereld voor eeuwen. En aan de RSM, kunt u direct profiteren van dit soort waardevolle denken - het wordt toegediend in elk aspect van onze part-time Executive MBA, die wordt gegeven in het Engels, de internationale taal van het bedrijfsleven. Ontdek hoe het toepassen van Nederlandse waarden om een ​​internationale business onderwijs in Europa zal uw invloed uit te breiden en rijdt je carrière verder dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is wat je zult ontdekken in Rotterdam School of Management, Erasmus University.... [-]


Global Executive Onemba (modulair)

Campus Deeltijd 21 maanden September 2018 Nederlanden Rotterdam

De Global Executive OneMBA is de enige Executive MBA programma dat is ontworpen met gelijke inbreng van vijf vooraanstaande business schools in Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. [+]

Waarom de RSM Global OneMBA?

Vijf scholen. Vier continenten.

[-]

Videos

RSM MBA alumni stories:

RSM MBA Spirit at MBAT in Paris

Part-time Executive MBA study trip South Africa

Global Executive OneMBA – European residency

Contact
Bezoekadres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, NL
Social Media
Bezoekadres
Rotterdam School of Management
Erasmus University
Taipei Office
2/F-A, No. 170
Dunghua North Road

Taipei, 10548 TW