Smartly

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Smartly

Smart is een nieuw onderwijs technologie bedrijf dat verandert hoe we allemaal leren, terwijl het onderwijs direct aansluit op positieve carriere-uitkomsten.

Een missie om de talentvergelijking te veranderen

We bouwen een nieuw carriere netwerk op door superieure opleiding. Wat als we allemaal toegang hadden tot geweldig onderwijs en krachtige professionele netwerken? Wat als werkgevers makkelijk kandidaten kunnen identificeren en huren? Wat als we alle kanten van de talentvergelijking kunnen transformeren? Het vinden en ontwikkelen van ons eigen talent en die van anderen is de levensbloed voor het actualiseren van doelen en dromen, en verder, voor het bevorderen van innovatie en productiviteit over de hele wereld. Het verandert het leven, en de wereld. We zijn niet alleen op zoek naar leren, of credentialing, of professioneel netwerken veranderen of hoe mensen medewerkers vinden. We zijn ermee aan om al het bovenstaande te doen om de carrièrebevordering en capaciteitsopbouw te bespoedigen om op het menselijke potentieel te profiteren. We beginnen bij de MBA en elite studenten, maar mettertijd zullen we de toegang uitbreiden tot meer studenten, verschillende landen invoeren en de cursussen uitbreiden. Net als Tesla begon met sportauto's om de wereld van transport te verschuiven, nemen we een premium educatief aanbod aan om ons merk vast te stellen en onze capaciteit te valideren. Het is een spannende weg vooruit. Wij hopen dat u deel uitmaakt van de reis!

Waar Talent opportuniteit treft.

"Slim is het educatieve kader van de toekomst." Trisha Hautéa MIT, PROGRAMMA FACILITATOR

Waarom bedrijven slim houden.

Elite kandidaten

Topscholen. Geweldige werkervaring. Onze georganiseerde werkzoekenden zijn klaar om nu te beginnen.

Snelheid om te huren

Evalueert talent snel op uw bureaublad of in onze mobiele app en verhuist van rente tot huren - snel.

Teamontwikkeling

Verbeter uw bestaande teams met onze mobiele bedrijfscursussen en bedrijfsopleidingsoplossingen.

No-brainer prijzen

Verbazend onderwijs Van onze gratis MBA naar onze betaalbare EMBA en bedrijfscertificaten, geven onze cursussen u verhandelbare vaardigheden die uw carrière versnellen. Betekenisvolle verbindingen In ons carriere netwerk verbindt u zich met andere leerlingen, collega-alumni en geweldige bedrijven die actief zoeken. Uw droombaan De beste bedrijven zijn hier te huur. Wanneer ze dat doen, betalen zij ons een succesvergoeding, wat ervoor zorgt dat veel van onze cursussen en carriere diensten vrij blijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

Smartly's Executive MBA Program: Are You Ready for the Future of Education?

Contact
Bezoekadres
USA Online, US