Tio University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tio Hogeschool

Tio's erkend bachelor opleidingen bereidt je voor op een carrière in het bedrijfsleven, e-commerce, event management en het hotel en toerisme-industrie. Tio biedt een hoge kwaliteit van het onderwijs op basis van een uniek concept: het onderwijs in een kleinschalige omgeving, met persoonlijke aandacht voor iedere student.

Tio bovenop

Tio is een van de meest prestigieuze hogescholen in Nederland. Tevreden studenten en de kwaliteit van het onderwijs is de sleutel. Tio heeft uitstekende scores ontvangen voor alle bacheloropleidingen door de Higher Education Guide Hbo (Keuzegids Hbo).

Tio's Hotel en Event Management bacheloropleiding is het beste hotel management bachelor opleiding in Nederland volgens de Higher Education Guide. Tio's International Tourism Management cursus is de beste toeristische bacheloropleiding voor het zesde jaar op rij volgens dezelfde gids. En uit alle van de nationaal aangeboden IBMS cursussen in Nederland, Tio's International Business Management cursus neemt de algehele eerste plaats.

Kleinschalige en persoonlijke

Tio is een particuliere onderwijsinstelling en is daarom in staat om kleinschalige en onderwijs van hoge kwaliteit te bieden met uitdagende curricula en aansprekende projecten. Waardoor het een geweldige plek voor de Nederlandse en internationale studenten om te studeren. Kiezen voor Tio is een keuze voor een carrière in de wereld van de grootste industrieën. Tio afgestudeerden zijn van harte welkom in veel sectoren als gevolg van hun begrip van hoe een hoog niveau van dienstverlening, hun uitstekende communicatieve vaardigheden en hun hands-on mentaliteit te bieden. Ongeveer de helft van de afgestudeerden houden nu posities in een sector buiten de belangrijkste focus van de studie natuurlijk Tio.

Als een particuliere onderwijsinstelling, Tio is in staat om meer te investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan door de overheid bekostigde onderwijsinstellingen. Wanneer gewogen 2015-2016 academisch jaar, het gemiddelde aantal studenten in de hele Tio, was 11 per klas. Dit resulteert in docenten in staat om u veel persoonlijke aandacht.

versneld leren

persoonlijke benadering Tio faciliteert versnelde leren. De opleiding is intens en bevat een groot aantal contacturen. Hiermee kunt u een bachelor's degree te verkrijgen in slechts drie jaar.

Betaalbaar voor iedereen

studiefinanciering DUO maakt een bacheloropleiding bij Tio betaalbaar voor alle Nederlandse en EU-studenten. Bovendien studeren aan Tio is een goede investering in uw toekomst. Tijdens onze open dagen zouden we blij om u alles te vertellen over Tio's cursussen en de mogelijkheden die zij vertegenwoordigen voor jou.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Nederlands

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

Exchange students at Tio Amsterdam

Contact
Bezoekadres
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, Noord-Holland, 1043 EA NL
Social Media
Bezoekadres
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Bezoekadres
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, Zuid-Holland, 3013 AL NL
Bezoekadres
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, Noord-Brabant, 5611 EL NL
Bezoekadres
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL