Lees de Officiële Beschrijving

De University of Amsterdam

De University of Amsterdam is een intellectueel centrum met meer dan 30.000 studenten, 3.000 PhD-onderzoekers, 6.000 medewerkers en 100 verschillende nationaliteiten. Onze missie is om de leiders van morgen op te leiden, baanbrekend onderzoek te doen en onze onderzoeksresultaten te vertalen naar toepassingen die de maatschappij ten goede kunnen komen.

Sinds 1632

De open, tolerante en internationale academische traditie van de University of Amsterdam dateert van 1632 toen haar voorganger, het Athenaeum Illustre, werd opgericht door twee vooraanstaande academici. Sindsdien is de UvA uitgegroeid tot een internationale onderzoeksuniversiteit van wereldklasse.

Top 100 universiteit

De UvA behoort tot de 20 beste universiteiten van Europa en scoort consequent in de top 100 van wereldwijde ranglijsten, waaronder de Times Higher Education World University Rankings, QS World University Rankings, de Academic Ranking of World Universities (ShanghaiRanking) en de CWTS Leiden Ranking.

Amsterdam

We denken dat Amsterdam een ​​geweldige plek is om te wonen en te werken. Dit is waarom:

  • Amsterdam is een van 's werelds beste plekken om te wonen (Mercer's Quality of Living Survey 2017)
  • Amsterdam is de 4e beste studentenstad van Europa (The Class of 2020)
  • Amsterdam staat op de derde plaats in de EU en 7e wereldwijd voor aantrekkelijkheid voor nieuwe bedrijven en talent (Global Power City Index 2017)
  • Amsterdam is de veiligste stad van Europa en de zesde veiligste ter wereld (Safe Cities Index 2017)
  • De stad is ook de 1e voor Engelse taalvaardigheid, de 3e voor innovatie en de zesde voor geluk. Lees meer in I Amsterdam's overzicht van internationale enquêtes.

Meer dan 100 nationaliteiten

Met meer dan 100 nationaliteiten vertegenwoordigd onder onze studenten en medewerkers, is de UvA echt internationaal. We bieden 200 Engelstalige masteropleidingen en een groeiend aantal bachelor's. Ongeveer 35% van het personeel is internationaal. De UvA is een tweetalige universiteit naar keuze. Zowel Nederlands als Engels worden gesproken. Engels is de lingua franca voor veel mensen die in onderzoek werken.

Op onderzoek gebaseerde universiteit

De UvA is een toonaangevende internationale onderzoeksinstelling die excellent onderzoek waardeert, promoot en beloont. De UvA is de thuisbasis van 21 onderzoeksinstituten, de leidende organisatie voor 12 nationale onderzoeksscholen en een trots lid van LERU, een netwerk van prestigieuze Europese universiteiten.

In het afgelopen decennium heeft de UvA meer dan 100 beurzen ontvangen van de European Research Council, meer dan enige andere Nederlandse universiteit, en meer dan 400 beurzen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek.

Als onderzoeksuniversiteit hebben onze studieprogramma's een sterke theoretische focus en bereiden ze studenten voor op onderzoek. Elke student aan de UvA krijgt de kans om van onderzoek te leren en te doen.

Uitgebreide universiteit

De UvA is de grootste universiteit van Nederland, zowel qua studentaantal als qua studiekeuze. We bieden tientallen verschillende bacheloropleidingen en honderden masteropleidingen, waaronder onderzoeksmasters, duale masteropleidingen en masteropleidingen, op een groot aantal gebieden. Studenten kunnen kiezen uit de menswetenschappen, sociale en gedragswetenschappen, medische, fysische en biologische wetenschappen en interdisciplinaire gebieden zoals logica en berekening, digitale menswetenschappen en toekomstige planeetstudies.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

University of Amsterdam

Het Amsterdam MBA-programma is bedoeld voor ambitieuze professionals en afgestudeerden die een carrière in de internationale zakenwereld nastreven. De Amsterdamse MBA-stu ... [+]

Het Amsterdam MBA-programma is bedoeld voor ambitieuze professionals en afgestudeerden die een carrière in de internationale zakenwereld nastreven. De Amsterdamse MBA-studenten zijn intelligent, gedurfd, gemotiveerd en hardwerkend. Ze brengen rijke ervaringen uit het dagelijkse professionele leven met het programma, wat een unieke kans biedt om te delen en te leren. Hun toewijding en drive in het klaslokaal zorgden ervoor dat ze zelfverzekerde, inspirerende en gepassioneerde leiders van de toekomst werden.

De Amsterdam MBA is gevestigd in het hart van Amsterdam, een levendige en multiculturele Europese hub, die een combinatie is van een jarenlange zakelijke traditie met ondernemersgeest.... [-]

Nederlanden Amsterdam
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Amsterdam

Deze MBA in Big Data ... [+]

"Deze MBA in Big Data

Verder is het curriculum een ​​mix van state-of-the-art theorie onderwezen door gerenommeerde academische hoogleraren, en het omvat de praktische toepassing van deze kennis die wordt geleerd door mensen met uitgebreide ervaring in de industrie. In het curriculum zal veel tijd worden besteed aan de '21 ste eeuwse vaardigheden '- de vaardigheden die vereist zijn om succesvol te worden in dit tijdperk: ondernemerschap / ondernemershouding, flexibiliteit, teamwerk, communicatieve vaardigheden en ethiek. "

Marc Salomon

Decaan van de Amsterdam Business School

Directeur van de MBA in Big Data

Belangrijkste functiesTweejarig part-time programma (2 avonden per week);Evenwichtig curriculum bestaande uit bedrijfscursussen (bijv. Strategie, financiën, marketing, HRM), analysecursussen (bijv. Statistieken, econometrie, systeemoptimalisatie) en computerwetenschappelijke cursussen (bijv. Machine learning, data visualisatie);Alle docenten combineren theorie met praktische toepassingen;Internationale studiereis en Big Data Thesis Project maken deel uit van het programma;Diploma: Master of Business Administration (MBA) verleend door de University of Amsterdam ;Start: september 2019Vroegboekkorting (5000 euro) voor kandidaten die hun aanvraag indienen vóór 1 maart 2019Programma... [-]
Nederlanden Amsterdam
September 2019
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Amsterdam

Deze MBA bevindt zich in het hart van Amsterdam, een levendige en multiculturele Europese hub, die een combinatie is van een langdurige zakelijke traditie met ondernemers ... [+]

Deze MBA bevindt zich in het hart van Amsterdam, een levendige en multiculturele Europese hub, die een combinatie is van een langdurige zakelijke traditie met ondernemersgeestOns netwerkgeoriënteerde MBA-programma in een multidisciplinaire en internationale omgeving met nauwe banden met het Amsterdamse bedrijfsleven en internationale partnersHet is een teamgericht MBA-programma met kleine en interactieve lessen, geleid door inspirerende instructeurs met diepgaande sectorervaring en een academische reputatie van wereldklasseEn het is een op maat gemaakt MBA-programma met gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen, een uitgebreid aanbod aan keuzevakken en opleidingen op maat van individuele loopbaanambitiesOns doel is om leiders in het bedrijfsleven en de maatschappij te ontwikkelen met een onafhankelijke geest, ondernemersgeest en een wereldwijde mindset.... [-]
Nederlanden Amsterdam
February 2020
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

UvA International

University of Amsterdam
Address
University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, Noord-Holland, Nederlanden
Website
Telefoonnr.
+31(0)20-5258080