Wittenborg University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Wittenborg

- Management - Internationalisering - Diversiteit - Duurzaamheid - Innovatie -

Wittenborg University of Applied Sciences werd opgericht in 1987 en is gevestigd in Apeldoorn. Met een focus op 5 kernthema's, "Beheer, Internationalisering, diversiteit, Duurzaamheid & Innovatie," Wittenborg is één van de snelst groeiende onafhankelijke internationale hogeschool in Nederland. Met ongeveer 500 studenten uit meer dan 70 verschillende landen studeren op de bachelor- en masteropleidingen in twee scholen, de School of Business en de School of Hospitality & Tourism. In zijn 10-jarenplan, presenteerde in 2013, Wittenborg is gericht op groeit tot een brede universiteit met totaal 5 scholen. De nieuwe scholen die onder de ontwikkeling School of Art & Technology, School of Health & Social Care, en de School of Education. Wittenborg is vastbesloten om cross-discipline en toegepast-natuurwetenschappelijk onderwijs om ervoor te zorgen haar afgestudeerden zijn meer geschikt voor de toekomstige arbeidsmarkt, in een internationale context te bieden.

Met een duidelijk omschreven missie en filosofie, Wittenborg University biedt uitstekende opleiding in business studies aan studenten uit Nederland, Europa en de hele wereld, variërend van schoolverlaters tot mensen met professionele ervaring en eerdere studie kwalificaties. Het ontwikkelen van haar onderzoekscentrum, gericht op de 5 kernthema's Wittenborg University stelt toegepast onderzoek te worden ingebed in heel haar programma's.

Wittenborg University werkt vanuit een hecht internationaal team van professionele mensen gewijd aan excellentie in het bedrijfsleven en ondernemerschap. De opleidingen zijn allemaal volledig in het Engels aangeboden. In feite, met medewerkers uit meer dan 20 verschillende landen en culturen, Engels is de enige taal die gesproken wordt in Wittenborg!

De School of Business en de School of Hospitality en Toerisme aanbod programma's op gebieden zoals ondernemerschap en Marketing & Communicatie, evenals Hospitality Management, Financiën en Economie. De IBA specialisaties ook Real Estate Management, Information Management en Logistiek & Internationale Handel. Bovendien Wittenborg biedt business-to-business training pakketten aan bedrijven in heel Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten in het Engels en het Duits, samen met een lokale taal trainer.

Bachelor: De unieke, zakelijk curriculum wordt aangeboden in 3 fasen, vanaf 3 jaar in blokken van zes weken, door een team van internationale professionals - van meer dan 10 landen - in het management, het bedrijfsleven, ondernemerschap en sociale wetenschappen. Vanwege het feit dat onze docenten hebben een voet in de zakenwereld, zijn onze studenten voorbereid op hun toekomstige loopbaan op een effectieve en vruchtbare manier.

MBA en Master of Science: De Master of Science programma's worden gezamenlijk aangeboden met de Britse University of Brighton en volledig onderwezen in Apeldoorn door hoogleraren van zowel Brighton en Wittenborg universiteiten. Studenten kunnen het fulltime programma te voltooien in 1 of 2 jaar en de studie van de MSc graden part-time in maximaal 6 jaar. Momenteel Wittenborg biedt MSc-opleidingen op het gebied van Hospitality, Toerisme en International Event Management. Vanaf 2014, is een full-time en part-time MBA programma aangeboden in General Management, Ondernemerschap & Innovatie en Hospitality Management.

Stichting & Pre-Master: Wittenborg biedt foundation programma's en IELTS cursussen om zowel haar Bachelor en Master studenten en studenten van andere instituten.

Globale en lokale - de International Philosophy

Internationale

Wittenborg University Mission Statement en PhilosophyWittenborg University is een van de meest internationale instellingen voor hoger onderwijs in Nederland en dit wordt vertegenwoordigd door haar studenten, medewerkers en management. Wittenborg studenten en medewerkers komen uit de hele wereld, waardoor internationale ervaring, kennis en diversiteit te Apeldoorn en de regio. Wittenborg's doel is om getalenteerde en gemotiveerde studenten uit Nederland en over de hele wereld met een leerervaring die hen voor te bereiden op leidinggevende functies in het bedrijfsleven, de overheid, profit en non-profit organisaties, zowel binnen een internationale omgeving, en de omgeving te bieden.

Glocal

Think Global - Act Local

Wittenborg is een internationaal concern dat verwacht dat de afgestudeerden aan het management en leiderschap functies invoeren in een wereld van het internationale bedrijfsleven, zowel in hun eigen bedrijf of binnen wereldwijd georiënteerde bedrijven en organisaties. Maar terwijl Wittenborg is een echte globale denker, handelen we lokaal en hebben sterke banden met bedrijven in de S3H regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen (Stedendriekhoek). De universiteit stimuleert studenten werkervaring, onderzoeksprojecten, culturele evenementen, en samenwerking bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs programma's en initiatieven voor de regio. Afgestudeerden aan te moedigen om werkervaring in Nederland, en in het bijzonder de regio Apeldoorn te krijgen, is Wittenborg brengt kennis, innovatie en diversiteit van de S3H omgeving.

Wittenborg

Onderwijs Approach

onderwijsfilosofie Wittenborg is om het echte leven te stimuleren in haar aanpak van het onderwijs. Onze gedifferentieerd programma, een combinatie van traditionele kennis gebaseerde onderwijs met de ontwikkeling van vaardigheden en competenties, leidt tot een beroepsopleiding situatie waarin studenten hun sterke en zwakke punten kunnen ontdekken - voort te bouwen op de voormalige en het verbeteren van de laatste.

  • Wittenborg studenten leren om de omgeving waarin ze zich in herkennen en aan te passen.
  • Wittenborg studenten leren om te zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Mission Statement

Wittenborg University of Applied Sciences ziet zijn rol als het onderwijs en opleiding van hooggekwalificeerde, internationaal georiënteerde, maatschappelijk verantwoord en interculturele, kritisch en onafhankelijk denken afgestudeerden, die zich bezighouden met innovatieve en creatieve activiteiten in bedrijven en organisaties over de hele wereld, ofwel werken voor anderen of op instigatie van het bedrijfsleven en ondernemerschap.

Om dit te bereiken, de Universiteit grijpt in nauw overleg met de industrie, de overheid en NGO's. Wittenborg streeft naar expertise, kennis en diversiteit te brengen aan de lokale regio waarin zij actief is, waardoor de economie, cultuur en sociale omgeving rond de universiteit verbeteren.

Wittenborg's vooruitzichten wereldwijd en wil haar onafhankelijke status te behouden, terwijl een van de meest internationale en diverse instellingen voor hoger onderwijs in Nederland. De universiteit bevordert de totale gelijkheid van de studenten en medewerkers, van culturen en geslachten en mensen met een handicap binnen de instelling. Wittenborg bevordert een werkomgeving die is eerlijk, en benadrukt respect tussen en binnen haar studenten en personeel lichaam.

De praktische toegepaste wetenschappen die zich bezighouden binnen programma Wittenborg's in staat stellen de universiteit te behouden om actuele content binnen een breed scala aan management georiënteerde disciplines en implementeren van het curriculum aan de hoogste moderne onderwijsnormen. Als University of Applied Sciences, Wittenborg ziet als belangrijk een interdisciplinaire benadering van het hoger onderwijs, hetgeen tot uiting komt in de cross-disciplinair breed management programma's die het mogelijk maken de studenten om hun kennis, vaardigheden en ontwikkeling te ontwikkelen door middel van toegepast onderzoek op een manier die niet is onderworpen constrictieve.

Wittenborg's doel is om te ontwikkelen tot een breed georiënteerde beheer University of Applied Sciences in diverse professionele gebied, zoals Business & Entrepreneurship, Horeca & Toerisme, Kunst & Technologie, Gezondheid & Sociale Zorg en Onderwijs. De universiteit zal de kwaliteit te handhaven door middel van het behoud van een krachtige en transparante accreditatiecyclus voor haar programma's, zorgen voor dialoog met haar studenten en medewerkers door hun actieve betrokkenheid van de accreditatie en validatie processen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

International Master of Business Administration (IMBA)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar May 2019 Nederlanden Amsterdam Oostenrijk Wenen +3 more

De I-MBA-opleiding is bedoeld voor studenten met een achtergrond in bedrijfs- en niet-bedrijfsadministratie. Kandidaten hebben minstens 2 jaar ervaring in het werken in bedrijven en organisaties in een rol die mensen of processen beheert, of beide. [+]

Internationaal MBA (Amsterdamcursus detailsCursusnaam: MBA - Master of Business Administration (voltijd)Type cursus: MBA - Master of Business Administration (voltijd)Cursus Sector: BedrijfCursusduur: 18 maandenCredits: 180 UK CATS / 90 EU ECIngangspunten per jaar: 6 x toegang per jaar mogelijkVolgende begindatum (en): 21 mei 2018, 27 augustus 2018, 15 oktober 2018Diploma of Kwalificatie: Master of Business Administration (MBA) Geaccrediteerd door FIBAALocatie: AmsterdamCollegegeld: € 18.300, - (volledig programma, € 9.150, - per jaar)Invoering

De International Master of Business Administration wordt aangeboden op de campussen van Amsterdam en Wenen in Wittenborg.

Het stelt studenten in staat om modules of een deel van de modules te volgen op elke campus en wordt gegeven door een internationaal team van docenten en onderzoekers uit de academische wereld en de industrie.... [-]


Master of Business Administration (MBA) in Clean Technology Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Nederlanden Apeldoorn Oostenrijk Wenen +3 more

De MBA in Clean Technology Management (energie [+]

MBA in Clean Technology Managementcursus detailsCursusnaam: MBA - Master of Business Administration (voltijd)Type cursus: MBA - Master of Business Administration (voltijd)Cursus Sector: BedrijfCursusduur: 18 maandenCredits: 180 UK CATS / 90 EU ECIngangspunten per jaar: 6 x toegang per jaar mogelijkVolgende begindatum (en): OKTOBER, DECEMBER, FEBRUARIDiploma of Kwalificatie: Master of Business Administration (MBA) Geaccrediteerd door FIBAALocatie: ApeldoornCollegegeld: € 14.300- (volledig programma, € 7.150, - per jaar)Invoering

De MBA in Clean Technology Management (energie

Het project, genaamd GREAT (een acroniem voor: Growing Renewable Energy Applications and Technologies), tracht het MKB en KMO's te stimuleren om duurzame technologische oplossingen te ontwikkelen en toe te passen met betrekking tot hernieuwbare energie, Smart Grid en Distributive Generation. Het project onderzocht en ontwikkelde ook beleidskwesties voor regelgevende autoriteiten en bood gestructureerde samenwerkingsmogelijkheden tussen MKB-bedrijven en onderzoeksinstituten / technologie-ontwikkelaars. Het onderzoeksproject was een samenwerking tussen Wittenborg University (NL) en Basildon Borough Council (VK), de Schotse regionale autoriteit Údarás na Gaeltachta (VK), Design for Sustainability (VK), WestBIC - EC Business Innovation Center (Ierland), EnergyVille ( België), Universiteit Hasselt (België), SmartGrids Vlaanderen (België) en OostNV, de Oost-Nederlandse Ontwikkelingsmaatschappij (NL).... [-]


Master of Business Administration (MBA) in Finance

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Nederlanden Amsterdam Oostenrijk Wenen +3 more

Als u op zoek bent om uw carrière in financieel management te bevorderen, of een carrière in de financiële sector of afdeling van een bedrijf nastreeft, dan zal de MBA in Finance u in staat stellen om de sprong naar managementrollen te maken vanuit een bestaande functie, of u voorbereiden op voer een nieuwe rol in op managementniveau. [+]

MBA in Financecursus detailsCursusnaam: MBA in FinanceType cursus: MBA - Master of Business Administration (voltijd)Cursus Sector: BedrijfCursusduur: 18 maandenCredits: 180 UK CATS / 90 EU ECIngangspunten per jaar: 6 x toegang per jaar mogelijkVolgende begindatum (en): 21 mei 2018, 27 augustus 2018, 15 oktober 2018Diploma of Kwalificatie: Master of Business Administration Geaccrediteerd door FIBAALocatie: AmsterdamCollegegeld: € 18.300, - (volledig programma, € 9.150, - per jaar)Scholarship Award

Wittenborg Afgestudeerden: € 3.000- Partnerinstellingen: € 2.000- Gold Award: € 1.500-

Invoering

Opmerking: de MBA in Finance wordt vanaf september 2018 alleen op onze locatie in Amsterdam aangeboden.... [-]


Master of Business Administration (MBA) in General Management

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar May 2019 Nederlanden Apeldoorn +1 more

De Wittenborg Master of Business Administration in General Management is een MBA-opleiding die in de eerste plaats is gericht op studenten met een niet-bedrijfsgerichte bacheloropleiding, die ten minste 2 jaar ervaring hebben in het werken in bedrijven en organisaties in een rol die mensen of processen beheert, of beide. [+]

MBA in General Managementcursus detailsCursusnaam: MBA in algemeen managementType cursus: MBA - Master of Business Administration (voltijd)Cursus Sector: BedrijfCursusduur: 18 maandenCredits: 180 UK CATS / 90 EU ECIngangspunten per jaar: 6 x toegang per jaar mogelijkVolgende begindatum (en): 21 mei 2018, 27 augustus 2018, 15 oktober 2018Diploma of Kwalificatie: Master of Business Administration (MBA) Geaccrediteerd door FIBAALocatie: Hoofdcampus Apeldoorn alleenCollegegeld: voltooid: € 14.300, - (volledig programma, € 7.150, - per jaar)Scholarship Award

Wittenborg Afgestudeerden: € 3.000- Partnerinstellingen: € 2.000- Gold Award: € 1.500-

Invoering

De Wittenborg Master of Business Administration in General Management is een MBA-opleiding die in de eerste plaats gericht is op studenten met een niet-bedrijfsgerichte bacheloropleiding, die minstens 2 jaar ervaring hebben in bedrijven en organisaties in een rol die mensen of processen beheert, of beide. Kandidaten voor de Wittenborg MBA zullen goed Engels spreken en hebben gewerkt in een internationale omgeving.... [-]


Master of Business Administration (MBA) in ondernemerschap en innovatie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Nederlanden Amsterdam Oostenrijk Wenen +3 more

Als u op zoek bent om je carrière in het management of start een nieuwe ondernemersinitiatieven Pathway , of kennisnemen van een carrière in de sector innovatie en strategische change management of afdeling van een bedrijf, dan is de MBA in Ondernemerschap [+]

MBA in ondernemerschapcursus detailsCursusnaam: MBA in ondernemerschapType cursus: MBA - Master of Business Administration (voltijd)Cursus Sector: BedrijfCursusduur: 18 maandenCredits: 180 UK CATS / 90 EU ECIngangspunten per jaar: 6 x toegang per jaar mogelijkVolgende begindatum (en): 21 mei 2018, 27 augustus 2018, 15 oktober 2018Diploma of Kwalificatie: Master of Business Administration Geaccrediteerd door FIBAALocatie: AmsterdamCollegegeld: € 18.300, - (volledig programma, € 9.150, - per jaar)Scholarship Award

Wittenborg Afgestudeerden: € 3.000- Partnerinstellingen: € 2.000- Gold Award: € 1.500-

Invoering

Opmerking: de MBA in ondernemerschap

Als u op zoek bent om je carrière in het management of start een nieuwe ondernemersinitiatieven Pathway , of kennisnemen van een carrière in de sector innovatie en strategische change management of afdeling van een bedrijf, dan is de MBA in Ondernemerschap... [-]


MBA - Master of Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar Open Inschrijving Nederlanden Apeldoorn Oostenrijk Wenen +3 more

De Wittenborg Master of Business Administration is een MBA-graad in de eerste plaats gericht op studenten met een niet-business administration Bachelor diploma, die minstens 2 jaar ervaring in het werken in bedrijven en organisaties in een rol die mensen of processen, of beide beheert hebben gehad. [+]

'The International Full Time MBA voor ambitieuze internationale Minded MBA Students' The Wittenborg Master of Business Administration is een MBA-graad in de eerste plaats gericht op studenten met een niet-zakelijke administratie Bachelor diploma, die minstens 2 jaar ervaring in het werken in bedrijven en organisaties in een rol die mensen of processen, of beide beheert hebben gehad. Kandidaten voor de Wittenborg MBA zal spreken goed Engels en hebben gewerkt in een internationale omgeving.

De opleiding Wittenborg MBA is gericht op het verstrekken van afgestudeerden met de vaardigheden en competenties aan het management posities op het gebied van bedrijfskunde te vervullen, zowel in de publieke en private sector. Deze posities kunnen bestaan ​​uit het beheer of beleidsbepalende functies in grote organisaties, evenals de posities van het management in kleine tot middelgrote ondernemingen (kmo's). Een doel is dat studenten binnen een organisatie in staat om kritisch te analyseren en te evalueren diverse ontwikkelingen, zodat ze kunnen vormen, maken en aanzetten tot beleid, visie en doelen en oplossingen binnen die organisatie. Zij moeten in staat zijn om de strategische processen en de visie van een bedrijf of organisatie te analyseren en gebruiken van deze analyse toe te passen en uit te voeren instrumenten om te innoveren, te optimaliseren en (her) opbouw van deze processen met behulp van een integrale aanpak. Vanuit een internationaal perspectief van de studenten moeten leren om de omgeving waarin ze zich bevinden in het analyseren en aan te passen hun gedrag en de rol volgens de macro- en micro-omgevingen... [-]


Videos

Witenborg University of Applied Sciences

Contact
Bezoekadres
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, Gelderland, 7331 VZ NL
Social Media
Bezoekadres
Piet Heinkade 55
Amsterdam, Noord-Holland, 1019 GM NL
Bezoekadres
Liechtensteinstraße 3
Vienna, Wenen, 1090 AT