International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van het International Institute of Business is om waarden te creëren voor individuen, bedrijven en de maatschappij door middel van:

 • Praktisch, complex onderwijs, gericht op management en organisatieontwikkeling;
 • Toegepaste onderzoeken op het gebied van management;
 • Integratie van 's werelds beste managementpraktijken in het Oekraïense bedrijf;
 • Proactieve, klantgerichte onderwijsmethoden

IIB 's waarden

 • Wij geloven dat streven naar effectiviteit de belangrijkste drijvende kracht is van de markteconomie.
 • We streven ernaar de effectiviteit van de Oekraïense economie te vergroten door 's werelds beste managementervaring in te bouwen in de zakelijke praktijk.
 • We garanderen de kwaliteit van onze programma's en bieden de productiebeslissingen voor onze klanten.
 • We streven ernaar om effectief te zijn in alles wat we doen.

Eerlijkheid

 • We cultiveren de omgeving van eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking en volgen hoge ethische normen.
 • Wij geloven dat eerlijkheid een hoeksteen is om het echte professionele en individuele succes te bereiken.

Competentie

 • We bieden competentie en professionaliteit. We streven ernaar om geleidelijk de professionele standaarden van de wereld in de Oekraïense sector te integreren.
 • We realiseren ons dat hoogwaardige bedrijfseducatie zich moet aanpassen aan veranderingen in wereldwijde bedrijfsprocessen in cultureel en technologisch opzicht.
 • We blijven flexibel in het leveren en opnemen van de substantiële veranderingen in de bedrijfsomgeving in het studieproces en de dagelijkse professionele groei.

Samenwerking

 • Wij bieden de geïntegreerde portfolio van producten om de effectieve oplossingen voor onze klanten aan te bieden.
 • We creëren een unieke sfeer van samenwerking en wederzijdse ondersteuning om het succes van beide partijen te garanderen. We benutten het volledige potentieel van samenwerking in onze activiteiten- en productenportfolio.

verantwoordelijkheden

 • Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en effectiviteit van onze programma's.
 • We volgen de maatschappelijk verantwoorde benadering als een hoeksteen van democratie, markteconomie en productieve economische ontwikkeling.

Innovatie

 • We zijn ervan overtuigd dat effectiviteit en concurrentievermogen in de moderne wereld afhankelijk zijn van het vermogen om innovaties te implementeren. De snel veranderende omgeving creëert een behoefte aan voortdurende innovatieve veranderingen in het management.
 • We integreren innovatie in onze producten, volgen de beste praktijken van de wereld en voeren ons eigen onderzoek uit.

Geschiedenis

Internationaal Instituut voor het Bedrijfsleven (Internationaal Centrum voor Privatisering, Investering en Management, ICPIM ) wordt opgericht in overeenstemming met het decreet van het Oekraïense kabinet van ministers als een onafhankelijke en onafhankelijke opleidingsinstituut voor onderwijs door de Oekraïense Academie voor Openbaar Bestuur, de president en de centrale European University Foundation. Het doel was om een ​​Oekraïense onderwijsinstelling op te richten die de economische hervorming in Oekraïne zou vergemakkelijken door het aanbieden van educatieve diensten op het gebied van bedrijfsbeheer. Dr. Henryk Sterniczuk, directeur internationale programma's van de universiteit van New Brunswick was de eerste president van IIB .

Sinds haar oprichting heeft IIB meer dan 45.000 gekwalificeerde professionals opgeleid: managers, effectenmakelaars / -handelaren, investeringsmanagers, bewaarbedrijven / registrars, vastgoed- en bedrijfsdeskundigen, actuarissen, insolventiemanagers en anderen.

1996

International Institute of Business is de Business School № 1

International Institute of Business nam deel aan een enquête, aangeboden door EDUNIVERSAL en werd erkend als Business School № 1 voor geloofwaardigheid in de markt van bedrijfsopleidingen in Oekraïne en internationale invloed. Het doel van het onderzoek is om objectieve informatie te verschaffen over de internationale invloed van universiteiten met verschillende niveaus van internationale ambities en invloed, waardoor de beste kansen voor studenten in elk van de 9 geografische zones kunnen worden gekozen.

2017

IIB lanceerde een programma General MBA Carousel-model. Bevestiging van AMBA-accreditatie (Association of MBAs, London, UK) van alle MBA-programma's.

faculteiten

Het team van hooggekwalificeerde en ervaren professoren met verschillende achtergrond bestaat uit beroemde Oekraïense en buitenlandse specialisten, die over uitgebreide onderwijs-, onderzoeks- en advieservaringen beschikken en een unieke leeromgeving creëren om de professionele en individuele groei van deelnemers aan het programma te verzekeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Russisch
 • Oekraïens

Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

EMBA

Executive MBA

Campus Deeltijd 21 maanden November 2019 Oekraïne Kiev

De missie van Executive MBA-programma is het bevorderen van duurzame ontwikkeling van groeiende bedrijven door middel van een systematische aanpak van bedrijfsbeheer, gebaseerd op het concept van toenemende waarde van een bedrijf. [+]

De doelgroep van executive MBA bestaat uit ervaren leiders, die proberen het bereik van hun zakelijke mogelijkheden te vergroten, waaronder:

bedrijfseigenaars;CEO en topmanagers.

Start: 21.11.18

Programma-indeling: 5-daagse modules, één keer per maand, van woensdag tot zondag. Programmaduur: 21 maanden. Programmataal: Russisch, Oekraïens.

Als gevolg van de studie van het Executive MBA-programma, verkrijgt u:

Strategisch denken en het vermogen om de juiste beslissingen te nemen, gebaseerd op het principe "Denk globaal, handel lokaal".De mogelijkheid om effectief om te gaan met de uitdagingen van de zakelijke omgeving.Kennis van honderden nuances en methoden voor de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf.Professionele interactie op het niveau van zakelijke en vriendelijke contacten met het topmanagement van Oekraïense en buitenlandse bedrijven.... [-]

MBA

Algemene MBA

Campus Voltijd Deeltijd 18 maanden March 2019 Oekraïne Kiev +1 more

Het programma van General MBA in het International Institute of Business is een programma voor de jonge leiders en de managers, die betrokken zijn bij de besluitvorming in verschillende branches en functionele sferen, zowel in de belangrijke nationale en internationale bedrijven als in de bedrijven van de kleine en middelgrote bedrijven. [+]

Het programma van General MBA in het International Institute of Business is een programma voor de jonge leiders en de managers, die betrokken zijn bij de besluitvorming in verschillende branches en functionele sferen, zowel in de belangrijke nationale en internationale bedrijven als in de bedrijven van de kleine en middelgrote bedrijven.

De modules, aangeboden aan de studenten, zijn gericht op de vorming van het systeem van praktische kennis en vaardigheden, die nodig zijn voor het begrijpen van de trends van de ontwikkeling van binnenlandse en internationale bedrijven, het oplossen van de vitale problemen van het bedrijf en het vergroten van de effectiviteit in de vervulling van administratieve functies in omstandigheden van hoge turbulentie van zakelijke omgeving.... [-]


Internationaal MBA

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 25 maanden September 2019 Oekraïne Kiev

Internationale MBA is een duaal opleidingsprogramma met de unieke waardepropositie in Oekraïne. Het wordt uitgevoerd door de Oekraïense Business School "International Institute of Business" in samenwerking met de toonaangevende Austrian Business School MCI (Management Center Innsbruck). [+]

Voor wie:

ØManagers van С-niveau en eigenaren van bedrijven die zaken doen in zowel Oekraïne als in het buitenland.

Bezorgingsmodus:

ØLearningmodule (face-to-face): 5 dagen (eenmaal per maand - van woensdag tot zondag, 9:30 - 16:45 uur).

ØDuring intermodular time: online klassen en huiswerk.

Programmaduur:

ØStart - 22, november 2018

ØVoltooiing - december 2020

Documenten bij voltooiing van het programma:

Ø Uitvoerend MBA-diploma uitgereikt door Business School «International Institute of Business»

ØDiplomurkunde (Managementcentrum Innsbruck)

ØCertificaat van de Association of MBAs

Collegegeld:

ØDe volledige kosten van het internationale МВА-programma bedragen 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]