Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM OP DE IFM - Institute of Management

Part-time onderwijs en opleiding in Salzburg

De IFM - Institut für Management is een toonaangevende private aanbieder in Oostenrijk, voor part-time economie onderwijs en opleiding met een sterke praktische en academische graden BA, MBA en PhD. Als een partner voor bedrijven die IFM biedt eersteklas individuele ontwikkeling en opleiding concepten die individueel zijn afgestemd op de behoeften van de onderneming.

Voor ons opleidingsaanbod, maken we gebruik van een internationaal netwerk van eersteklas universitaire docenten en praktijkmensen uit het bedrijfsleven.

Academische studies, cursussen en seminars

We vinden dat de opleiding moet zich aanpassen aan de leerling - en niet andersom! Het combineren van werk, privé-leven en training is onze belangrijkste focus en dient als een leidraad voor het ontwerp van onze opleidingen en cursussen.

Maandelijkse Release dates voor onze MBA en BA-programma, een individueel onderzoek data en modulair ontwerp studie zorgen voor een grote flexibiliteit en de sluiting van een part-time studie te vergemakkelijken. Onze cursussen en seminars zijn ook afgestemd op de eisen van professionele - ideaal voor diegenen die willen om hun opleiding voort te zetten in een korte tijd.

Voor bedrijven en bedrijven die willen investeren in de lange termijn medewerkers, ontwikkelen wij op maat gemaakte in-house oplossingen. Daarnaast heeft u als ondernemer de expertise van de IFM faculteit in overleg beschikbaar.

ook u de juiste training voor uw carrière en profiteer van onze ervaring voor uw succes!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

EMBA

Institut für Management

U bent al enige tijd op zoek naar een MBA, wat echt haalbaar is naast werk en gezin? Dan hebben we het perfecte MBA-programma voor jou! Met een modulaire structuur en fle ... [+]

Part-time management studies in Salzburg

Sinds het begin van de 21e eeuw, de Master of Business Administration MBA is waarschijnlijk de meest erkende postgraduaat van onze tijd. Niet zonder reden - omdat de studie is een uitstekende business onderwijs voor managers op het hoogste academisch niveau.

Hun bijzonder voordeel IFM:

Het modulaire ontwerp van onze Executive MBA-programma, een basislijn op elk gewenst moment! De flexibele studie planning en individueel onderzoek planning past zich aan uw tijd budget! Opgesteld door u als onderdeel van de inhoud van de cursus en concepten in de vorm van papieren en de masterproef brengen u een onmiddellijke praktische toepassing voor uw persoonlijke en professionele toekomstige ontwikkeling.... [-]

Oostenrijk Salzburg
Open Inschrijving
Duits
Deeltijd
12 - 18 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands