Lees de Officiële Beschrijving

Academische uitmuntendheid en de voorbereiding van leiders die de waarde van de dienst te begrijpen zijn de kenmerken van het onderwijs op Forman Christian College geweest sinds 1864. Een van de grootste hogescholen op het subcontinent, heeft FCC onderscheidt zich door zijn opmerkelijke afgestudeerden en de prestaties van de faculteit. Het heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van uitstekende onderwijs, met innovatie en baanbrekende werk in zijn curriculum, toelatingsbeleid, en de strengheid van de academische programma's.

Groene campus FCC's in het hart van Lahore biedt een veilige en rustige omgeving voor studenten op alle niveaus. Met de renovatie projecten en nieuwe gebouwen van de universiteit, studenten profiteren van de nieuwste technologie als het wordt opgenomen in het curriculum, en moderne klaslokalen en laboratoria in te studeren.

Het baccalaureaat programma, gestart in 2005, heeft een Amerikaanse stijl, onderwijs van wereldklasse te Pakistanen bij tuitions die betaalbaar zijn. Nieuwe postdoctorale programma begon met de MBA in 2007, en nu ook MPhil en Masters graden in specifieke vakgebieden. FCC genereuze financiële bijstandsprogramma en studiebeurzen voor verdienstelijke studenten maken van hoge kwaliteit van het onderwijs gemakkelijk toegankelijk. FCC is een HEC-erkende, W-categorie universiteit.

FCC faculteit neemt een persoonlijke interesse in de leerlingen en heeft een diep verlangen om te zien studenten slagen. Overseas faculteit les te geven in de Intermediate, baccalaureaat en MBA programma's en bieden een internationaal perspectief verkrijgbaar bij enkele hogescholen of universiteiten in Pakistan.

Admissions Forman Christelijk College biedt specifieke academische opleidingen aan de universiteit - baccalaureaat en Masters - en het College - Intermediate - niveaus. Alle programma's worden ondersteund door de FCC 19 academische afdelingen.

Universiteit

Baccalaureate Postuniversitair Executive Education Avond Programma School of Management Center for Public Policy and Governance

Tussenliggend

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Forman Christian College

Dit is een programma van twee jaar met een algemene focus van het management. Het programma is gericht op hoge kwaliteit professionals die zal zijn agenten van veranderin ... [+]

Dit is een tweejarig programma met een algemene focus van het management. Het programma is gericht op hoge kwaliteit professionals die zal zijn agenten van verandering door middel van een combinatie van hun creativiteit, initiatief, competentie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. De hele leerervaring is zeer interactief en biedt de beste mix van de gevallen, simulaties en interactieve lezingen om ervoor te zorgen dat de studenten krijgen zowel uit theorie en best practices van het bedrijfsleven.

Het doel is om de functionele competentie elke hedendaagse manager wordt verwacht te hebben in toenemende mate de huidige complexe zakelijke omgeving te ontwikkelen. Er is een sterke nadruk op het begrijpen en beheren van moderne onderneming binnen de complexe context van Pakistan.... [-]

Pakistan Lahore
April 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands