ADEN campus Lima

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ADEN is een internationaal educatief netwerk geaccrediteerd door ACBSP, waarvan de hoofdactiviteit is de School of Business, opgericht in 1992. Het is gericht op de professionele ontwikkeling van managers en business managers, zowel modaliteit als e-learning; en op dit moment heeft 26 kantoren verspreid over 17 landen in Latijns-Amerika en Europa. Zij beroept zich op toegepast onderzoek binnen de universiteit Senior Management.

Lima hoofdkantoor is gevestigd in een gerenommeerd bedrijf building centrum in het commerciële deel van Miraflores. District waar bevinden zich de belangrijkste onderwijsinstellingen.

We streven naar senior management training voor professionals in Lima en Peru die wensen om hun managementvaardigheden en opleidingen te verbeteren bieden; naast de mogelijkheid van het verwerven van een globaal overzicht van het bedrijfsleven door middel van internationale netwerken.

INTERNATIONALE WORKSHOPS

Miami, Panama en Bogota: Als onderdeel van de educatieve voorstel voor onze Allumni hebben we een reeks van internationale workshops in de volgende steden worden gehouden ontwikkeld.

Globalisering, concurrentie en technologie hebben de grenzen van het bedrijfsleven wazig. Tijdens de academische week, zijn management tools die harmonie en synchronisatie tussen de verschillende variabelen die betrokken zijn bij de internationale concertpodia bedrijfsleven geven verstrekt.

theorie en praktijk in de geopolitieke, commerciële, financiële processen is geïntegreerd, en humane beheer van interculturele teams. Welke van deze cursus mag worden verwacht is de visie van de richting, dat wil zeggen, de politieke beslissing over de beslissingen van het management en operationele beslissingen.

De cursus vindt plaats van een in dialoog blootstelling, met echte voorbeelden en "live" van ideeën, situaties en planteos gegenereerd door studenten in het echte leven, en verbinden met de die tijdens dezelfde cursus gevallen concepten.

Het doel is om een ​​forum voor dialoog, netwerkvorming en uitwisseling van nieuwe trends in de zakenwereld te bereiken.

De workshops worden gehouden in verschillende steden en in verschillende maanden:

Panamamaand juli

Bogotámaand september

Miamimaand oktober

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk MBA's » Bekijk PhD » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Europees ambtenaar mba blend

Online en Campus gecombineerd Voltijd March 2019 Peru Lima

Europees ambtenaar online MBA & american erkend diploma - Uniek in Latijns-Amerika. ADEN International Business School, door de Francisco de Vitoria University - Madrid, verkregen de goedkeuring van het curriculum van de Executive MBA aan de ANECA - Ministerie van Onderwijs van Spanje. Dit maakt het mogelijk MBA graden officiële geldigheid in Spanje en de rest van de Europese Gemeenschap en, op zijn beurt, kan vergelijkbaar zijn / refrendables in andere landen die niet behoren tot het. [+]

Europese en Amerikaanse officiële online MBA erkend diploma - Uniek in Latijns-Amerika

ADEN International Business SchoolDoor de Francisco de Vitoria University - MadridHij won de goedkeuring het curriculum van de Executive MBA voor de ANECA - Ministerie van Onderwijs van Spanje. Dit maakt het mogelijk MBA graden officiële geldigheid in Spanje en de rest van de Europese Gemeenschap en, op zijn beurt, kan vergelijkbaar zijn / refrendables in andere landen die niet behoren tot het.

Daarnaast is de MBA geweest geaccrediteerd door ACBSPZich bewust van hun normen van het onderwijs en de institutionele kwaliteit op internationaal niveau. Dit betekent dat, ongeacht waar ze zijn afgestudeerd, afgestudeerden hebben altijd een gecertificeerde USA titel, de meest slagvaardige organisatie met betrekking tot de uitverkiezing van de MBA.... [-]