Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

eKrakau School of Business aan de Universiteit van Economie van Krakau (CSB CUE) is sinds 1991 op de markt van educatieve diensten aanwezig. School biedt MBA-studies, postdoctorale cursussen, en het is het verstrekken van onderzoeksadvies en publicatiediensten. CSB CUE is voortdurend aan het verbeteren van zijn aanbod, aan te passen aan de eisen van de hedendaagse markt. De dynamische ontwikkeling en de opvolging leiden tot de hoge positie van de school in de Poolse rankings, veroorzaakt door meer en meer erkenning in de internationale arena. School of Business van Krakau CUE onderhoudt voortdurend samenwerken met bedrijven, culturele centra, universiteiten, post-secundaire scholen en gemeenschapscolleges, zowel in Polen als in het buitenland. Het maakt deel uit van de internationale gemeenschap, die de mogelijkheid biedt om met zakelijke partners uit de hele wereld te ontmoeten om ervaringen en competenties uit te wisselen om toegang te krijgen tot een wereldwijd netwerk van onderwijsinstellingen, overheidsorganisaties en consultancybedrijven.

Partners van de School zijn: St. Gallen Business School (Zwitserland), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Frankrijk), Clark University, Suffolk Universiteit Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of Bedrijf, Grand Valley State University (USA), Stockholm Business School (Zweden), Universiteit van Johannesburg (Zuid-Afrika), Academie Economische Studies van Moldavië (Moldavië), Banking University (Oekraïne).

Sinds 2011 is CSB CUE lid van de EFMD - de Europese Stichting voor Management Development.

Het hoofddoel van de school is om zich te concentreren op uitgebreide samenwerking met de bedrijfswereld. Het zorgt ervoor dat de kennis die doorgegeven wordt aan de studenten sterk verbonden is met de zakelijke praktijk, want alleen dan zullen de afgestudeerden een sterke positie op de arbeidsmarkt hebben en zal het Poolse ondernemerschap ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

MBA CSB Master

Campus Deeltijd 4 semesters October 2019 Polen Krakau

De innovatieve MBA CSB Master studies worden georganiseerd door Cracow School of Business CUE in samenwerking met Clark University of Worcester (VS). Deze onderzoeken zijn voornamelijk bedoeld voor mensen die hun loopbaan in het bedrijfsleven willen beginnen (junior management). [+]

MBA CSB Master

De innovatieve MBA CSB Master studies worden georganiseerd door Cracow School of Business CUE in samenwerking met Clark University of Worcester (VS).

Deze onderzoeken zijn voornamelijk bedoeld voor mensen die hun loopbaan in het bedrijfsleven willen beginnen (junior management).

MBA CSB MASTER PROGRAMMA:Aantal uren: 2 160 uren (480 uren les en 1 680 uren individueel projectwerk)MBA CSB Master studies duren vier semesters, gedurende welke lessen worden onderverdeeld in competentiegebiedenToegepaste taal: Engels 100%Weekendlessen worden op vrijdag (tussen 15.00 en 21.00 uur), zaterdag en zondag van 8.00-16.00 uur gehouden. De vergaderingen vinden één of twee keer per maand plaats.Kosten van MBA CSB Master Program: 6 900 EUR (mogelijkheid om in termijnen te betalen), 200 EUR niet-terugbetaalbare wervingskostenPartnerschool: Clark University of Worcester (VS)Doel van het programma... [-]

Contact
Bezoekadres
Rakowicka 27,
Kraków, Woiwodschap Klein-Polen, 31-510 PL